Surfblend surfvakanties

Win je vakantie terug!

Post je mooiste surfvakantie foto op Instagram en win!

Volle bak genieten van een vakantie en dan naderhand te horen krijgen dat je €150 krediet krijgt voor een toekomstige surfvakantie? Het is mogelijk!

Drop je leukste vakantie foto op Instagram met de hashtags #Surfblend & #DrinkenIsWinnen en maak in juli en augustus kans op het terugwinnen van je vakantie!

Hoe meer likes en hoe origineler, hoe meer kans je maakt...

Ontdek al onze bestemmingen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Ontdek al onze bestemmingen

Bij Surfblend vind je het mooiste aanbod voor 18+ surfvakanties. Van onze populaire surfcamps op de duin van Moliets of in de baai van Zarautz, tot gezellige surfhostels in Zuid-Frankrijk en Lissabon.

Je kiest zelf of je zin hebt om mee te eten met onze heerlijke diners of ontbijt en kiest zelf hoeveel surflessen je wilt volgen. Lekker flexibel dus! Ook qua vervoer maken we het super gemakkelijk, want je stapt in Nederland of België de Surfblend bus op en wordt voor de deur van je surfcamp afgezet.

Ben je op zoek naar een iets luxere surfvakantie? Bekijk dan op je gemak eens onze SURFinns. Dit zijn gezellige surf bed and breakfasts op top locaties met een heerlijk zwembad in de tuin. Maximaal genieten dus!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!