Surfblend surfvakanties

Gratis surfles bij alle boekingen voor Portugal

De ideale warm-up bij de Surfblend Surfschool in NL voor je vertrek!

Het is mei, dat betekent dat onze Surfschool op het Nederlandse strand van Kijkduin weer open is! Om te vieren dat de zomer dichter bij komt en het feit dat we een nieuwe SURFinn openen in Portugal geven we bij alle boekingen naar Portugal een gratis surfles weg!

(deze actie is verlopen)

Stap 1: Boek een reis

Boek in mei een reis naar Portugal met aankomst in 2023

Stap 2: ontvangen

Ontvang een mailtje met een code voor een gratis surfles

Stap 3: Korting

Boek jouw surfles bij de Surfblend Surfschool in Kijkduin

Stap 4: Surfen

Zet je eerste stappen in het surfen en bereid je voor op je vakantie!

Ik wil meedoen!

Hoe werkt het?

Boek in mei een trip naar Portugal met aankomst in 2023. Dan win jij en al je reisgenoten een gratis surfles bij onze Surfschool in Kijkduin! Na het bevestigen van de boeking, ontvang je een email met daarin precies omschreven welke stappen je moet nemen om jouw les in te plannen. Zo kun je alvast een goede warming-up doen voordat je vertrekt naar de mooie golven in Portugal!

portugal gratis surfles

Surfblend Surfschool in Kijkduin

Ondertussen voor het derde jaar staan we op het strand van Kijkduin, Den Haag. Bij de populaire beachclub Boca Grandi hebben we onze surfschool opgebouwd. Tom en zijn team staan klaar om jullie in het Nederlandse water alvast alle fijne kneepjes van het surfen te leren. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, dan kun je hier ook terecht voor meer lessen, surfclub, huur materiaal of gewoon lekker hangen op het strand en genieten van een hapje en een drankje.

portugal gratis surfles

Portugal!

De laatste jaren is Portugal de favoriete bestemming geworden van veel van onze gasten en dat is niet voor niets! Prachtige stranden, mooie golven, heerlijk eten, relatief goedkoop en makkelijk aan te vliegen zijn enkele argumenten om jouw volgende trip naar Portugal te plannen. Je kunt inmiddels kiezen tussen drie verschillende SURFinn’s, de Surfbase in Lissabon en het Surfhouse in Ericeira.

portugal gratis surfles

Nieuw: SURFinn Figueira da Foz

We zijn net klaar met de verbouwing van de nieuwe SURFinn Figueira da Foz. Deze prachtige villa heeft naast mooie kamers, veel ruimte, een zwembad en een heerlijke tuin ook een schitterend zeezicht! Zowat vanuit elke hoek zie je de zee en het is een adembenemend zicht op elk moment van de dag. Je kijkt uit op Buarcos, misschien wel een van de mooiste pointbreaks van Europa. Cece en Nalu zijn de hosts en ze staan klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen!

portugal gratis surfles