Jeugd surfkampen Surfblend surfvakanties Jeugd surfkampen Surfblend surfvakanties

Juniors 12-16 jaar

 

 

Juniors

12 - 16 jaar

Surf, fun & adrenaline! Dat zijn de ingrediënten voor onze Juniorcamps. Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar organiseren we iedere zomer surfvakanties waarbij je een week lang kunt genieten van surflessen, paintball, aquapark, hoogteparcours, beachgames en meer leuke activteiten van het surfkamp. Het beste van al… zo goed als, al deze activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Onder begeleiding van ervaren en Nederlandstalig Surfblend team

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Heerlijk en vers ontbijt, lunch en avond eten inclusief

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf

Zeer uitgebreid surfprogramma met mogelijkheid voor upgrade

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Alle activiteiten zijn inclusief en georganiseerd door ons eigen Surfblend team!

Fun & Begeleiding

Een week lang op surfcamp zonder ouders is niet niks, daarom bieden we een uniek concept aan waarbij de jeugd tussen de 12 -16 jaar de gehele week volledig wordt begeleid door het ervaren Surfblend team. Zij staan in voor het volledige reilen en zeilen van het junior surfcamp en houden altijd een oogje in het zeil. Van koken tot spelletjes en van surflessen met de tofste surfgear, tot city-trips organiseren, het team doet het allemaal. Er worden duidelijke regels gesteld, maar er is ook uiteraard ook ruimte voor vrije tijd.

Het Surfblend team is altijd bereikbaar voor het thuisfront! Twijfel je tussen de Youth en Junior surfcamps? Lees hier meer over op onze blog.

Bekijk alle Junior trips