Surfvakantie boottrip Malediven surftrip Surfvakantie boottrip Malediven surftrip
Surfvakantie boottrip Malediven surftrip Surfvakantie boottrip Malediven surftrip
surf vakantie Malediven boot trip surf vakantie Malediven boot trip
surf vakantie Malediven boot trip surf vakantie Malediven boot trip
surf vakantie Malediven boot trip surf vakantie Malediven boot trip
surf vakantie Malediven boot trip surf vakantie Malediven boot trip

Boot trip Malediven

Malediven

Adults (18+), Family

maart - december

Living the dream in surfers paradise; dé ultieme surf vakantie met een bootrip op de Malediven, een droom van elke surfer!

De boot trip Malediven is dé ultieme surf vakantie voor alle surf niveaus! De Malediven is de ultieme surf bestemming voor iedereen. Je vindt hier golven voor verschillende niveau's. Met de boot trip Malediven geniet je van een van de mooiste plekken op aarde. surfers paradise! Vergeet de dure resorts, een boot trip is de manier om ultiem en tegen vriendelijke prijzen de Malediven optimaal te mogen ervaren.

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen zwembad Life onboard

Slapen, eten, chillen en genieten bij de surf!

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Food & Drinks

Volpension en bar-service

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Surfguide, boot- en hospitality crew

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

De beste golven ter wereld voor alle niveaus

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Accommodatie

Ensuite kamers op boot

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Locatie

Geniet van het surers paradijs op aarde

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Boot Trip Malediven

Het is de perfecte  boot trip, surfen in de Malediven. De golven zijn perfect en ook toegankelijk voor alle surf niveaus. Daarnaast is het leven op een boot ook de beste manier om tijdens een surf vakantie de Malediven te ontdekken. Je ziet verschillende eilanden en atolls, de mooiste sunsets, prachtige dieren om je heen en je duikt vanaf de boot zo tussen de dolfijnen als ze langszwemmen.
 

Twee verschillende concepten

 • Share a boat: flexibel in aantallen en data, ideaal voor solo-traveller of kleine groepjes
 • Private boot: Een eigen boot exclusief voor jouw groep, interessant vanaf 6p!

Je kun een boot trip Malediven exclusief huren voor jouw groep (vanaf ca. 6p). Dit gebeurt meestal door vriendengroepen of bijvoorbeeld 2-3 gezinnen.

We bieden ook de unieke optie voor de ‘Share a Boat’, waarbij het zelfs mogelijk is om alleen te reizen. Je boekt dan een kamer op de boot en deelt de boot met andere surfers. Ideaal voor de surfers die op budget moeten letten of die met een klein groepje op een surf vakantie Malediven willen gaan!

Door de vele mogelijkheden, activiteiten en prachtige omgeving is de boot trip naar de Malediven is ook heel tof voor de non-surfers van de familie!

 


Tijdens je surf vakantie op de Malediven wordt je op onze boten volledig in de watten gelegd. Elke boot beschikt over een grote crew die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Je contactpersoon is allereerst de surfguide, maar gedurende de boot trip merk je wel dat je steeds meer mensen van de crew leert kennen.

Captain
De baas aan boord en de verantwoordelijke voor de boot. Hij bepaalt wat kan en niet kan en zorgt ervoor dat je de hele trip veilig en verantwoord kunt genieten

Surfguide
Na de captain de belangrijkste man aan boord. Met alle local knowledge zorgt hij ervoor dat je op de juiste spots zal liggen. Hij geeft tips over waar te liggen, hoe de golven zullen ontwikkelen en kan je ook wegwijs maken op de eilandjes als je eens aan land gaat.

Deckhands
Deze matrozen zijn de helpende hand van de captain tijdens het varen en ankeren. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je met de de Dinghy (bijboot) van en naar de spot gebracht kan worden tijdens je surf vakantie Malediven.

Chef
Je beste vriend aan boord! Deze man zorgt ervoor dat je niet op een lege maag komt te zitten!

Barman
Je tweede beste vriend aan boord :) Niets is beter dan een koude pint na een lange dag surfen in paradise!

 

surf vakantie Malediven boot trip

Deze unieke boot is een goed concept voor de surfers op een budget, de kleinere groepen en zelfs de solo-traveller. Je kunt inchecken en outchecken wanneer je maar wilt. Hierdoor ben je niet gebonden aan een grote groep en betaal je gewoon de prijs per dag. Je bent in handen van onze Spaanse vriend Andres, hij leeft zijn droom al jaren op de boot in de Malediven en is een zeer begenadigde surfer.  Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat je de tijd van je leven zult hebben tijdens dé ultieme surf vakantie in de Malediven!

Je boekt een 2p-kamer aan boord. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Het schip is verder voorzien van een ruime living, een fijne plek om te eten achterop en je kunt heerlijk chillen op het grote terras op het dak.

De boot beschikt verder over een grote dinghy waarmee je naar de golf gebracht kan worden of een eilandje kan gaan bezoeken.

We spreken uit ervaring, een surf vakantie op de Malediven is een boot trip die je niet wilt missen!


Ben je met je eigen groepje vrienden, je familie of enkele gezinnen samen? Boek dan een boot exclusief voor jullie groep en beleef de Malediven volledig op je eigen manier. We hebben verschillende boten voor verschillende budgetten. Het is mogelijk vanaf 6p en we raden het aan tot zo’n 12p. Uiteraard is het hoe groter de groep, hoe lager de kosten per persoon zullen zijn.

Ook op deze boten zijn alle voorzieningen zoals ensuite kamers, een grote crew die voor je zorgt, een surfguide en een dinghy voorzien.


Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen

Surf Malediven

Nergens op aarde ga je in een mooiere setting surfen dan met een surf vakantie in de Malediven. Prachtige kleine eilanden vormen samen atollen. De eilanden aan de buitenkant van een atoll vangen de swell op en door de riffen voor de eilandjes breken perfecte golven. Soms barrelend en snel voor de meer getrainde surfers, vaak ‘mellow’ en relaxed voor de intermediate en hier en daar zelfs beginnende surfers, allemaal te bereiken vanuti je boot trip Malediven. Check alle surf spots en voorspellingen alvast op Magic Seaweed.

De surf wordt geografisch verdeeld in drie grote atollen, lees hieronder meer over de verschillen:

 

North Male Atolls
Direct aan de hoofstad vind je deze atolls waar de golven goed zijn van maart-november. Meest budgetvriendelijk, want je hoeft niet meer te reizen en je vindt hier de bekende breaks als Lohi’s, Coke’s, Chickin’s, Pasta Point en Jail’s.

Central Atolls
We starten de trip vaak in Male en zakken dan af naar Central. Best of both world, want je kunt ook de spots rond Male surfen. Central Atolls zijn wat meer remote, super rustig, prachtige spots en je ziet hier ongelofelijk veel mooie dieren in de zee.

Southern Atolls
Het meest remote gelegen zijn de Southern Atolls. Je vindt hier prachtige golven, die ook vrij dicht bij elkaar liggen. Ideaal om meer spots op een dag te doen. Ook hier weer prachtige natuur en de kans om alleen op een spot te liggen!


Op een boot surf je soms wel 8u op een dag, dat lukt natuurlijk niet zonder brandstof. De gehele dag wordt je verzorgd door de crew. Ga ja met het eerste licht surfen? Dan kun je cornflakes of yoghurt pakken en de eerste sessie van de dag doen. Als je het water uitkomt kun je jouw ontbijt bestellen. Denk aan eieren, pancakes en soms een heerlijke local breakfast!

Lunch en diner is vaak een warme maaltijd, altijd goed verzorgd en veelal met verse vis die je wellicht zelf wel zult vangen! Gedurende de dag kun je steeds koffie en thee pakken, je krijgt een grote fles water per persoon per dag en verder kun je nog drankjes bestellen aan de bar.

 


Gedurende de dag en avond kun je altijd gratis koffie en thee pakken. Ook krijg je elke dag een fles water gratis. Voor de rest kun je van alles bestellen aan de bar aan boord. Van een koud colaatje tot een heerlijk koud biertje na de laatste sessie. Heb je special requests voor een bepaalde sterke drank? Dan kun je deze vooraf bestellen.

Let op: eigen drank meenemen is gezien het beleid van de Malediven niet mogelijk. Alcohol is verboden in het land, alleen de resorts en de boten mogen alcohol verkopen.

 


Ga vissen tijdens je surf vakantie Malediven en wei weet eet jij je eigen gevangen vis! Aan boord vind je eenvoudige vishengels en hiermee kun je tussen het surfen door heerlijk op het dek zitten en proberen iets moois te vangen. Niet zelden vang je een vis waar je de chef zelf erg blij mee maakt! De crew aan boord zijn veelal fanatieke vissers en als je vraagt om eens mee te mogen, dan is de kans groot dat het mag. Voor je het weet ben je aan het trawlen tussen paradijselijke eilandjes!

surf vakantie Malediven boot trip

De Malediven is een waar duikersparadijs. Veel boten worden buiten het surfseizoen ingezet als duikers boten. Maar ook tijdens het surfseizoen is er meer dan genoeg te zien. Spring van de boot met een scubaset en je weet niet wat je meemaakt! Talloze vissen, manta rays, schildpadden, dolfijnen, walvissen en kleine rif haaitjes zwemmen onder je door. Beleef de complete surf ervaring op de boot trip Malediven!


Het leven aan boord is een droom, maar soms is het fijn om even voet aan wal te zetten. De crew kan je afzetten op een van de eilandjes en zo kom je in kleine dorpen terecht. Heel interessant om te zien hoe de locals leven en fijn om even inkopen te kunnen doen in een van de kleine winkeltjes.
 


De Malediven zijn voor velen een droombestemming. Naast de mooiste stranden ter wereld, vind je hier ook de mooiste koraalriffen en dat maakt het een ideale bestemming om te surfen, te duiken en te snorkelen.

Het land bestaat uit een kleine 1200 eilandjes, waarvan er maar 200 bewoond zijn en slechts 88 door toeristen worden bezocht en ligt midden in de Indische Oceaan. Een groep eilanden vormen samen een atoll en in totaal zijn er 26 atollen.

Als je landt op Male Airport, dan zie je direct dat je op een hele bijzondere plek bent aangekomen. Direct uit de airport liggen de boten voor je en weet je dat je op een eiland staat. Het naastgelegen eiland van de hoofdstad Male is op een imposante manier helemaal volgebouwd en staat in stil contrast met alle andere eilanden die je zal tegenkomen op deze magische trip.

Tijdens de boot trip Malediven kan je eilandjes bezoeken. Je zult merken dat de locals erg vriendelijk en open zijn, veelal streng gelovig en als de moskee een dienst heeft zie je niemand op straat. Alcohol en drugs zijn uit den boze in dit land, probeer het dan ook zeker niet mee te nemen. Aan boord kun je wel alcohol kopen, de boten hebben een speciale licentie hiervoor.Wifi - internet
Op de airport kun je direct een 4G-simkaart kopen en zo ben je verzekerd van internet aan boord. Het bereik is vanaf elk eiland gedekt, zelden lig je op een plaats waar geen dekking is. Handig om contact te houden met het thuisfront tijdens je boot trip Malediven!

Wereldstekker
Ga voorbereid op surf vakantie naar de Malediven. Je zit aan de andere kant van de wereld, dat betekent dat je dus rekening moet houden met andere stopcontacten. Vergeet dus niet je wereldstekker mee te nemen!

Zonnebrand, hoedje en zonnebril
De hele dag spenderen op het water is de droom van elke surfer. Besef wel dat je in de tropen zit en dat het water ervoor zorgt dat de zon nog harder op je huid brandt. Pak dus zeker zonnebrand, zinc, aftersun, een hoedje en zonnebril mee. Check onze webshop voor veel van deze surf items!


Een surf vakantie naar de Malediven begint steevast met een vlucht naar Male (MLE), de hoofdstad van het land. Er gaan meerdere vluchten per dag en vertrekken kan vanaf Amsterdam, Brussel, Dusseldorf. Bekijk alle opties goed, want het kan je soms een mooi bedrag besparen om van een andere stad te vertrekken. Vergelijk je tickets  op websites zoals skyscanner.com en begin met het plannen van je boot trip Malediven.

Amsterdam, o.a.:
- Emirates
- Turkish Airlines
- Etihad
- KLM

Brussel:
- Emirates
- Turkish Airlines
- Etihad

Dusseldorf:
- Emirates
- Swiss Airlines
- Etihad

de ultieme surftrip naar de malediven

Bij aankomst staat er altijd een host voor je klaar om je op te vangen. Begint de trip in North Male Atoll, dan stap je hier direct op een watertaxi naar de boot en zul je binnen no-time op de boot staan met een welkomstdrankje in je hand. Laat de boot trip Malediven maar beginnen!

Kies je ervoor om naar Central Attols te gaan (start daar) of naar Southern Atolls, dan zul je een aansluitende binnenlandse vlucht moeten nemen. Deze vertrekt pal naast de aankomst terminal en de host helpt je tot en met de gate. De vlucht zal ongeveer nog een uurtje duren.

 

surf vakantie Malediven boot trip

Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen prijs

Prijs boot trip Malediven

Boot trip Malediven

Een boot trip gaat altijd op aanvraag. Ons team heeft meerdere malen de Malediven mogen bezoeken en alle Atolls gezien. We kunnen je dus een compleet advies geven!

Heb je interesse om deze fantastische surf vakantie op de Malediven te boeken? Vul dan simpelweg het groene aanvraag formulier in en we nemen contact met je op.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de vlucht naar Male.

SHARE A BOAT, PRIJZEN INCLUSIEF:

 • Welkomst door host op de airport
 • Overnachten in ensuite kamers aan boord
 • Volpension, fles water per dag, koffie en thee 
 • Surfguide aan boord
 • Crew aan boord
 • Scuba en vis-gear aan boord
Prijs per dag per persoon € 145,-

Voor de Private Boats is het belangrijk om alle wensen van de groep in kaart te brengen. Hieronder geven we een prijsindicatie van een boot voor 8 personen in Male Atolls:

PRIVATE BOAT, PRIJZEN INCLUSIEF:

 • Welkomst door host op de airport
 • Overnachten in ensuite kamers aan boord
 • Volpension, fles water per dag, koffie en thee 
 • Surfguide aan boord
 • Crew aan boord
 • Scuba en vis-gear aan boord
Prijs voor 10 dagen op de boot per persoon € 1850,-

Handig voor je surf vakantie in de Malediven

Sun Protection Pack | Surfhat, zonnebril en zinc | € 39

Flex Pack | Maak je reis flexibel tot 6 weken voor vertrek | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 6 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5,5% van de reissom met minium van € 35


Vrijblijvende aanvraag