Surfblend surfvakanties

Surfblend presents: Surf Essentials

Only bring the essentials!

Iedereen weet natuurlijk dat je voor een surfvakantie een wetsuit en een surfboard nodig hebt, maar daar stopt het niet! Er zijn namelijk nog tal van handige items die vrijwel iedere surfer in zijn koffer heeft zitten. Zoek niet verder, want Surfblend heeft al een selectie voor je gemaakt die je surf trip een stuk aangenamer maakt. Dit fantastische pakket kun je toevoegen aan je boeking voor € 95, maar iedereen die voor 01.01.2020 boekt krijgt hem gratis! Say what!? :)

Voor onze Surf Essential selectie hebben we een paar classics behouden en opnieuw vormgegeven en uiteraard ook nieuwe items toegevoegd. Lees verder in dit blog alles over de inhoud van dit top pakket.

The Surf Hat

Om je outfit helemaal compleet te maken voegen we ook nog een Surfhat aan deze selectie toe. De Surfhat is tegenwoordig een graag geziene accessoire op de surfstranden. Onze surfcoaches dragen niets anders! Daarnaast is het ook echt de beste manier om jezelf te beschermen tegen de zon en zorgt de geperforeerde stof ervoor dat je je hoofd altijd cool houdt.

De handige strap zorgt ervoor dat je jouw Surfhat zelfs prima mee de line-up in kunt nemen, hij blijft namelijk goed zitten!

Beach Blanket

Badhanddoek = beachlife! Er is natuurlijk geen uitleg nodig waarom een badhanddoek een essentieel item is voor een surfer. Niet alleen is hij heel praktisch wanneer je je wilt omkleden voor of na een surfsessie, maar vooral tijdens die lay-days komt hij goed van pas. Heerlijk wegdromen op het strand onder de zomerse zon. Wat wilt een mens nog meer?

Sunnies

Looking good, looking sharp! Deze zonnebril is volledig in stijl met je nieuwe Surf Essentials pakket. Met een design helemaal volgens de ‘classic Ray-Ban’, maar dan met een vleugje Surfblend. Deze zonnebril maakt je Surf Essentials pakket helemaal af en zorgt ervoor dat je zorgeloos op je surfvakantie kunt vertrekken.

Geniet ervan en hopelijk tot in de line-up!

Waterproof bag

Op surftrip ben je constant bezig in en rondom het water, wel zo handig als je je spullen dan droog en netjes kunt opbergen. Speciaal omdat we zelf maar al te goed weten hoe vervelend het is als je spullen nat worden, is dit jaar de waterproof bag wederom onderdeel van het Surf Essentials pakket. Tevens is hij ook te gebruiken om juist je natte spullen (wetsuit) in op te bergen, zo blijft bijvoorbeeld je auto droog na een sicke surf sessie.

De Waterproof Bag is gemaakt van een speciaal sterk kunststof die volledig waterdicht is. Daarnaast is hij dubbel geseald en voorzien van een handige shoulder strap. De tas heeft een inhoud van 15 liter en biedt daarmee dus voldoende ruimte voor al je spullen die je mee wilt nemen naar het strand!

Meer Surfblend product ontdekken?

Surf snel naar onze webshop om alle Surfblend items te bekijken plus nog vele andere toffe surfmerken zoals Softdogsurf, privateclothing en Hurley wetsuits. Alles tegen scherpe prijzen!

Vind jouw Surfblend reis!

Benieuwd naar het Surfblend aanbod en welke vakantie het beste bij jou past? Klik dan hieronder aan tot welke doelgroep jij behoort en vind in 1 overzicht alle mogelijkheden!

Laat je inspireren!