Verras iemand!

Wie o wie stuur jij een warme groet?

Wil jij je beste vriend, vriendin of misschien je ouders even in het zonnetje zetten? Deel een warme groet (misschien zelfs anoniem...) met iemand die het kan gebruiken zodat we samen kunnen blijven dromen van golven, zon, zee en strand!

Klik hieronder op de link en verras iemand met jouw persoonlijke kerstgroet of de beste wensen voor een corona vrij 2022. Jullie ontvangen allebei een persoonlijke kortingscode ter waarde van € 25 voor reis met Surfblend. Onder alle deelnemers van deze give-away verloten we ook nog eens 2x een gratis reis voor 2 personen. De actie loopt tot 1 januari, maar de kortingscodes zijn geldig voor alle reizen die voor 31.12.2022 plaats vinden.

 

Stuur een warme groet!

 

(Actie geldig tot 31.12.2021)

 

Op zoek naar een tof cadeau?

Weet je niet wat je iemand cadeau moet doen of ben je bang dat je pakketje te laat geleverd gat worden? Met de Surfblend Cadeaubon kies je zelf hoeveel je wilt bijdragen aan de surfgear van je vrienden of familie. Boards, wetsuits, kleding en handige accessoires. En... geen wachtijden, direct in je mailbox!

Geef je liever een bon voor een sportieve surfvakantie cadeau? Neem dan contact op met ons door te reageren op deze mail!

 

Alle Cadeaubonnen

 

Surfing Santa

Soms zijn reclames best cool, heel soms. Aldi wist het in Australië een paar jaar gelede goed aan te pakken met een dozijn Surfin Santa's, check het hieronder. Zou er een Guinness world record voor meeste Surfing Santa's zijn? The answers is.... YES!

Andere blogs