Surfblend surfvakanties

Verras iemand!

Wie o wie stuur jij een warme groet?

Wil jij je beste vriend, vriendin of misschien je ouders even in het zonnetje zetten? Deel een warme groet (misschien zelfs anoniem...) met iemand die het kan gebruiken zodat je samen kunt dromen van golven, zon, zee en strand!

Klik hieronder op de link en verras iemand met jouw persoonlijke kerstgroet of de beste wensen voor 2024. Jullie ontvangen allebei een persoonlijke kortingscode ter waarde van € 25 voor een reis met Surfblend.

Onder alle deelnemers die zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief verloten we ook nog eens een gratis reis voor 2 personen ter waarde van € 300 per persoon. De actie loopt tot 31 december '23, maar de kortingscodes kunnen gebruikt worden tot 1 maart 2024.

Op zoek naar een tof cadeau?

Weet je niet wat je iemand cadeau moet doen of ben je bang dat je pakketje te laat geleverd gaat worden? Met de Surfblend Cadeaubon kies je zelf hoeveel je wilt bijdragen aan de surfgear van je vrienden of familie. Boards, wetsuits, kleding en handige accessoires. En... geen wachttijden, direct in je mailbox!

Geef je liever een bon voor een sportieve surfvakantie cadeau? Neem dan contact op met ons door te reageren op deze mail!

Surfing Santa

Soms zijn reclames best cool, heel soms. Aldi wist het in Australië een paar jaar geleden goed aan te pakken met een dozijn Surfing Santa's, check het hieronder. Zou er een Guinness world record voor meeste Surfing Santa's zijn? The answers is.... YES!

Laat je inspireren!