Verras iemand!

Deze actie was geldig tot 01.01.2021. Eerder uitgegeven persoonlijke codes zijn uiteraard nog geldig. Toch iemand in het zonnetje zetten? Wijs hem/haar dan op de huidig lopende actie ' Gratis Corona Flex bij elke boeking '. Lees hieronder alles over de huidige actie.

(Alsnog een warme groet versturen? Vul gerust het formulier in. Er zal echter geen persoonlijke code worden meegezonden)

Gratis Corona Flex!

2020 is niet echt het jaar waar we op hebben zitten wachten, maar dat weten we ondertussen wel. We hadden alleen nooit gedacht dat het ook nog eens eenzame feestdagen zouden gaan worden... D*mn you corona!

We kunnen misschien niet bij onze beste vrienden of familie zijn zoals tijdens een normale kerst en jaarwisseling, een warme boodschap of een leuk cadeautje is snel gedeeld. Stuur eens een spontane persoonlijk boodschap of leg een cadeaubon onder de boom...

Wie o wie stuur jij een warme groet?

Toch je beste vriend, vriendin of misschien je ouders even in het zonnetje zetten? Deel een warme groet met iemand die het kan gebruiken zodat we samen kunnen blijven dromen van golven, zon, zee en strand!

Klik hieronder op de link en verras iemand met jouw persoonlijke kerstgroet of de beste wensen voor een corona vrij 2021 (misschien anoniem zelfs?...). Jullie ontvangen allebei een persoonlijke kortingscode ter waarde van € 25 voor reis met Surfblend. Onder alle deelnemers van deze give-away verloten we ook nog eens 2x een gratis reis voor 2 personen. De actie loopt tot 1 januari, maar de kortingscodes zijn geldig voor alle reizen die voor 31.12.2021 plaats vinden.

Hug a Friend!

Op zoek naar een tof cadeau?

Weet je niet wat je iemand cadeau moet doen? Geef eens iets anders dan een paar sokken of een boek en kies voor toffe surf items! Met de Surfblend Cadeaubon kies je zelf hoeveel je wilt bijdragen aan de surfgear van je vrienden of familie. Boards, wetsuits, kleding en handige accessoires...

Geef je liever een bon voor een sportieve vakantie cadeau? Neem dan contact op met ons door te reageren op deze mail!

Alle Cadeaubonnen

Surfing Santa

Soms zijn reclames best cool, heel soms. Aldi wist het in Australië goed aan te pakken met een dozijn Surfin Santa's, check het hieronder. Zou er een Guinness world record voor meeste Surfing Santa's zijn? And the answers is.... YES!

Andere blogs