Hero image

6 tips: blijf fit in quarantaine!

Get moving!

Ben je door al je Instragram stories en heb je Netlfix volledig uitgekeken tijdens de Corona crisis? Dan zit je nu op het punt dat de eenzaamheid begint toe te slaan en dat je van die bank af wilt. Volg onze 6 tips om extra fit te blijven en op die manier de quarantaine tijd een heel stuk leuker te maken!

1. Yoga is life!

De perfecte work-out voor in de woonkamer! Weet je niet welke oefeningen je kan doen en ben je wat inspiratieloos? Wij hebben een echte Yogi als crewlid die leuke filmpjes op Youtube heeft gezet. Eline is al jaren een vaste waarde in het Surfblend team en heeft al aan vele van jullie de fijne kneepjes van het vak bijgeleerd  op het Surfcamp Zarautz of in Le Pin Sec.

Trek je yoga-pants aan en doe mee met Eline!

2. Jazzzercise

Is yoga niet jouw ding, maar ben jij meer van het dansen? Doe dan je 80’s workout pakje aan en dans mee met miss Judi Sheppard Missett.

Jazzzzzercise!

3. Trampoline skating

Het is niet eenvoudig om leuk te sporten in je achtertuin, maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind…

Benodigheden

  1. Skateboard (deck only)

  2. Verwarmingsbuis-isolatie

  3. Ducttape (all-round lifesaver)

En nu? Check de video hieronder hoe je een trampo-skateboard maakt en oefen je ollie en kickflips. Heb jij mad-skills? Upload je beste trick op instagram met de hashtag #Surfblend en wij delen jouw video!

4. Live healthy

Een zak chips opentrekken en een hele dag op de bank voor de televisie hangen is niet de meest interessante manier om jouw dag door te komen. Gezond eten is key om je summerbody op peil te houden en je extra energie te geven. Dus laat die chips achterwege en ruil deze om voor ‘the healty stuff’.

Kan je je Frietje kapsalon niet missen? Probeer deze dan eens:

Kapsalon gezond!

5. Get fit with Mick

Mick Fanning is 3-voudig wereldkampioen en één van onze favoriete surfers of all time. Als top surfer moet je uiteraard goed fit zijn, maar Mick is er altijd wel uitgesprongen tussen zijn concurrenten in de world tour. Oftewel, de man is een beast! Check hieronder zijn daily routine om in shape te blijven, waar de focus eigenlijk veel meer ligt op flexibiliteit dan pure krachttraining.

6. Maar het allerbelangrijkste: Stay stoked!

Het draait allemaal om de mindset. Wie zich nu al op vakantie waant en droomt van de golven is veel gelukkiger! Dus live and breath de surfvibes en blijf uitkijken naar onze super toffe surfcamps die snel weer zullen plaats vinden!

check onze website om alvast weg te dromen bij jou toekomstige tijd in de zon.

Laat je inspireren!