top
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL-2-3.jpg Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL-2.jpg Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL.jpg Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-pin-sec-een-tegen-allen.jpg Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-kim.jpg Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark.jpg

Youth

Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL-2-3.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL-2.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-JAN_BIJL.jpg
Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-pin-sec-een-tegen-allen.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-kim.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark.jpg

De Surfblend Youthcamps

Surfblend-surfing-surfvakantie-frankrijk-spanje-youth.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-Waterpark-food-youth.jpg
Surfblend-surflessen-surfvakantie-fun-lessen-phil-frankrijk-JAN-BIJL.jpg
Surfblend-surflessen-surfvakantie-fun-lessen-phil-frankrijk-surfing.jpg
1 / 4
Let's go surfing!

Met veel trots presenteren wij het nieuwste Surfblend thema 'Youth'! De ideale surfvakantie voor de jongvolwassenen die houden van surfen, sporten en relaxen in het zuiden. Een week op onze Youthcamps belooft een onvergetelijke week te worden. Nog beter, op het youthcamp zijn de basic surflessen en het halfpension inbegrepen! Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen met super vette activiteiten zoals waterpark, mountainbike, wakeboard en nog zoveel meer!

Youthcamps, surfcamps voor 15-18 jaar onder begeleiding van onze crew
Het Youthcamp is ingericht voor een leeftijdsgroep die al beter kan omgaan met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze begeleiders zorgen voor een strakke begeleiding, maar natuurlijk kun je ook zelf de omgeving ontdekken. We verwachten uiteraard dat iedereen zich aan de regels houdt, maar reken op een minder intensieve begeleiding dan op het Juniorcamp. Het Youthcamp is all-about fun, goede golven en toffe herinneringen creëren! 

 

 

Camp

Youthcamp Le Pin Sec

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-fun-frankrijk-spanje-sun JAN_BIJL.jpg
Surfblend-yoga-frankrijk-surfcamp-surfvakantie-fun-chill-JAN_BIJL.jpg
Surfblend-yoga-frankrijk-surfcamp-surfvakantie-fun-chill.jpg
1 / 3
Let's go surfing!

Als 15 tot 18 jarige wil je eigenlijk maar één ding en dat is surf, chill & fun! Het Youthcamp Le Pin Sec is dan de perfecte locatie voor jou. Wij organiseren namelijk all-inclusive en uitgebreide surflessen onder leiding van onze eigen ervaren surfcoaches, maar ook super toffe uitstappen naar bijvoorbeeld een WaterParc behoren tot de mogelijkheden. Fun staat centraal dus en als je tussen de activiteiten door een beetje wilt chillen, dan kan dat in onze hangmatten samen met het Surfblend Team. Oh en by the way, het eten wordt iedere dag vers bereid door ons eigen keukenteam en bestaat uit super gezonde maaltijden!
Meer info.