Premium

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-auto.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg
1 / 2
De Surf & Drive vans.

Heb jij zin in een surftrip om te (leren) surfen, maar geen zin om in een grote groep op een camp te zitten? We got your back! Check onze premium concepten en we zijn ervan overtuigd dat je geen spijt zal hebben van je keuze. Deze premium camps kenmerken zich door een uniek concept, vaak iets compacter en meer luxe dan onze classic camps. Al de premium camps zijn 18+, waardoor de gemiddelde leeftijd een stuk hoger ligt en er een unieke sfeer ontstaat.

 

Surfen en relaxen; de ultieme surftrip
Op onze premium camps draait het voornamelijk om twee dingen: het (leren) surfen en relaxen. Maar ook naast het surfen kun je uiteraard aan tal van activiteiten deelnemen. Per bestemming verschilt het, maar je kunt vaak rekenen op citytrips, yoga, cultuur en actie! Ons doel met de Premium Camps is jou de ultieme surf trip te laten beleven! 


De premium camps vind je in Frankrijk, Spanje en Marokko. 

SURFinn
Vlakbij het strand van Vieux Boucau staat deze nieuwe Surfstyle B&B. In een luxe en kleinschalige setting kun je hier genieten van een week surf, een luxe villa met zwembad, de goede zorgen van onze crew en heerlijk eten. Reken op jonge families, gemixt met koppels en groepjes vrienden die samen genieten van alles wat Vieux Boucau te bieden heeft.
Meer Info.

Surf & Drive
Roadtrip! Het echte surfgevoel ervaar je toch het meest als je met je eigen surfcamper langs de beste surfkust van Europa trekt. Deze compacte 2persoons-campers beschikken over alles wat je nodig hebt om comfortabel rond te trekken. Surfgear is standaard inclusief en onze crew helpt je goed op weg bij aankomst in Frankrijk.

Meer Info.

Surfcamp Deluxe Zarautz
Naast ons surfcamp hebben we een nieuw concept ontwikkeld voor iedereen die graag wilt genieten van Zarautz, de baai en het Baskische (nacht-)leven, maar dit in een chille en kleinschalige sfeer willen doen. Je verblijft in de grote Sheddie Deluxe, met een groot 2persoons bed of twee lossen 1persoons-bedden. Deze Sheddies deluxe is een heel stuk ruimer dan de originele sheddies en zijn opgesteld in een camp voor ca. 40personen.
Meer Info.

Taghazout
Taghazout is decennialang een slapend vissersdorp geweest aan de Atlantische Kust van Marokko, niet ver van Agadir. Maar het is de laatste jaren uitgegroeid tot de droombestemming voor elke surfer en dat is niet voor niets! Legendarische pointbreaks als Anchor Point, Killer Point en Boilers zijn trekpleisters voor surfers van over de hele wereld! Ervaar het echte Marokko in combinatie met zon, zee, strand en top-surf!
Meer Info.