top
Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie-spanje-frankrijk-moliets-plage-Le-Pin-sec-sheddie.jpg Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie-spanje-frankrijk-moliets-plage-Le-Pin-sec.jpg.jpg Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie.jpg Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah-fun.jpg Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg.jpg Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun.jpg

Juniors

Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie-spanje-frankrijk-moliets-plage-Le-Pin-sec-sheddie.jpg
Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie-spanje-frankrijk-moliets-plage-Le-Pin-sec.jpg.jpg
Surfblend-surfcamp-surfreizen-surf-surfvakantie.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah-fun.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg
frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun.jpg

De Surfblend Juniorcamps

Surfblend-surfcamp-kids-juniors-thumbs-fun-surf-surfkampen-surf-surfcamps-smile.jpg
Surfblend-surfcamp-kids-juniors-thumbs-fun-surf-surfkampen-surf-surfcamps.jpg
Surfblend-surfcamps-surfkamp-surf-frankrijk-surfvakantie-view.jpg
1 / 3
Surf's up!

Surf, fun & adrenaline! Dat zijn de ingrediënten voor onze Juniorcamps. Voor iedereen tussen de 12 en 16jaar organiseren we iedere zomer surfcamps waarbij je een week lang kunt genieten van surflessen, paintball, aquapark, hoogteparcours, beachgames en meer leuke activteiten. Het beste van alles, al deze activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs!

Juniorcamps, surfcamps voor 12-16 jaar onder begeleiding van onze crew
Een week lang op surfcamp zonder ouders is niet niks, daarom bieden we een uniek concept aan waarbij het surfcamp volledig wordt begeleid door onze ervaren Surfblend crew. Zij staan in voor het volledige reilen en zeilen van het camp en houden altijd een oogje in het zeil op het camp. Van koken tot spelletjes en van surflessen tot city-trips organiseren, onze crew doet het allemaal. De Surfblend crew kan ook altijd rechtstreeks gecontacteerd worden op locatie. 

Onze juniorcamps vind je deze zomer in Frankrijk. Check de locaties hieronder!

Camp

Juniorcamp Moliets

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-juniorcamp-adrenaline-hoogteparcourt.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-surfer-actie-cutback.jpg
1 / 2
Hoe hoog durf jij op het klimparcours?

Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar bieden we het Juniorcamp aan in Moliets Plage. Niet alleen verzorgen we een week boordevol surf, maar we organisaren ook veel toffe activiteiten zoals paintball, touwenparcours, waterpark en nog veel meer! 
Wil jij graag alleen of met je vriendegroep (leren) surfen? Twijfel dan niet en kom naar het Juniorcamp Moliets!

Samen met onze coaches hebben we een goed gevarieerd all-inclusive lesprogramma opgezet waarin je maar liefst 12 uur surfles krijgt + al het nodige materiaal. Het programma bevat een mooie afwisseling van theorielessen, praktijklessen, begeleidde vrij-surf momenten en een leerrijke presentatie. Op die manier leer jij niet alleen de techniek en de skills, maar de achtergronden zoals de oorsprong van het surfen en doe je kennis op over de verschillende golven, boards en wetsuits. Je zal ons camp verlaten als een echte surfer!
Meer Info.

Camp

Juniorcamp Le Pin Sec

Surfblend-surfkamp-surfcamps-surf-frankrijk-pin-sec-juniors-surfing.jpg
Surfblend-Lepinsec-surf-surfvakantie-surfcamp-surfboard.jpg
Surfblend-JAN_BIJL-.jpg
1 / 3
Leer surfen in Molliets

Voor alle 12 tot 16 jarige surfers onder ons is het Juniorcamp Le Pin Sec een droomlocatie. Het is een all-inclusive pakket, wat betekent dat je naar hartenwens kunt surfen en kunt genieten van een vers en gezond volpension. Net achter de duin gelegen is dit dus een surfcamp waar je non-stop fun kunt beleven, zonder je zorgen te maken! We hebben voor jou een goed gevuld programma uitgewerkt met veel surf en mega leuke activiteiten zoals WaterParc. Dit alles wordt de hele dag goed begeleid door onze ervaren crew die je alles kunnen vertellen over surfen en net zo hard mee chillen met jullie!

In samenwerking met onze coaches hebben we een all-inclusive surfprogramma opgesteld waarin we maar liefst 12 uur surfles voorzien inclusief gebruik van het materiaal. Je krijgt een mooie afwisseling tussen de praktijk, theorie, begeleidde vrij-surf momenten en een vette presentatie. Zo leer jij niet alleen een goede surf techniek, maar ook alles over de oorsprong van het surfen en doe je kennis op over verschillende golven, boards en wetsuits. Surfen zal je nieuwe passie worden!
Meer info.