Surfblend Juniorcamps

surfblend-surfcamps-juniorcamp-moliets-frankrijk-surfles.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-juniors-frankrijk-france-moliets-sheddie-kids-juniors.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-shaka-surf.jpg
1 / 3
Elke dag surfen op het Juniorcamp in Moliets!

Surf, fun & adrenaline! Dat zijn de ingrediënten voor onze Juniorcamps. Voor iedereen tussen de 12 en 16jaar organiseren we iedere zomer surfcamps waarbij je een week lang kunt genieten van surflessen, paintball, aquapark, hoogteparcours, beachgames en meer leuke activteiten. Het beste van alles, al deze activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs!

Juniorcamps, surfcamps voor 12-16 jaar onder begeleiding van onze crew
Een week lang op surfcamp zonder ouders is niet niks, daarom bieden we een uniek concept aan waarbij het surfcamp volledig wordt begeleid door onze ervaren Surfblend crew. Zij staan in voor het volledige reilen en zeilen van het camp en houden altijd een oogje in het zeil op het camp. Van koken tot spelletjes en van surflessen tot city-trips organiseren, onze crew doet het allemaal. De Surfblend crew kan ook altijd rechtstreeks gecontacteerd worden op locatie.

 

 

Onze juniorcamps vind je deze zomer in Frankrijk

Juniorcamp Moliets
Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar bieden we het Juniorcamp aan in Moliets Plage. Niet alleen verzorgen we een week boordevol surf, maar we organisaren ook veel toffe activiteiten zoals paintball, touwenparcours, waterpark en nog veel meer! 
Wil jij graag alleen of met je vriendegroep (leren) surfen? Twijfel dan niet en kom naar het Juniorcamp Moliets!
Meer Info.