De Surfblend Familie Reizen

Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-france-moliets-surfles-surflessen-kids-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-surfen-fun-relax-kids.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-surfen-fun-relax-wine-sansebastian-tapas-food.jpg
1 / 3
Surf vakanties voor de hele familie.

Surfen met de hele familie! Voor de actieve families hebben we een aantal concepten waarbij de hele familie samen kan genieten van zon, zee, strand én surf. Je kunt kiezen tussen een verblijf op een camping in glamping-style, een luxe B&B of een luxe resort in Marokko. Altijd is de hele familie welkom, ook de allerkleinsten.

Vakantie op maat, iedereen op hun eigen wijze 
We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin. Vanaf 8jaar kun je meedoen aan een surfcursus en we zorgen ervoor dat gezinsleden zoveel mogelijk samen de lessen kunnen volgen. Het belangrijkste tijdens een reis met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn om je niet te vervelen. Alle locaties zijn perfect gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden, zodat niemand zich hoeft te vervelen 

Family

Familycamp Moliets

Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-france-surfen-zandbak-fun-relax.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-surfen-fun-relax-kids.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-resort-surfen-surf-moliets-frankrijk-fun-relax.jpg
1 / 3
Surf, Play & Relax.

Familycamp Moliets
Camping wordt Glamping! Surfblend opent een unieke familie-bestemming aan de Franse kust. Het Familycamp Moliets ligt op slechts 100 meter van de oceaan. In een decor van houten sheddies beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de kids. Zo beschikken we o.a. over een grote gemeenschappelijke tent, surftent en kun je onbeperkt gebruik maken van het naastgelegen surfcamp met o.a. bar, miniramp, beachvolley etc.
Meer Info.

House

SURFinn

surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-dorm-room-capsules.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-drone-shot-surfing-tropical-water-booty_melon.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-garden.jpg
1 / 3
De dorm room.

Vlakbij het strand van Vieux Boucau staat deze nieuwe Surfstyle B&B. In een luxe en kleinschalige setting kun je hier genieten van een week surf, een luxe villa met zwembad, de goede zorgen van onze crew en heerlijk eten. Reken op jonge families, gemixt met koppels en groepjes vrienden die samen genieten van alles wat Vieux Boucau te bieden heeft.
Meer Info.

Resort

Surf Resort Taghazout

surfblend-barrel-surf-surfcamp-surfkamp-fun-surfing-surfresort-taghazout-love.jpg
surfblend-premium-surf-camp-marokko-taghazout-surfkamp-bungalow-fun.jpg
surfblend-surf-taghazout-surfing-surfcamp-surfresort-turn-action-surfkamp kopie.jpg
1 / 3
Prachtig resort net aan het strand.

Taghazout is decennialang een slapend vissersdorp geweest aan de Atlantische Kust van Marokko, niet ver van Agadir. Maar het is de laatste jaren uitgegroeid tot de droombestemming voor elke surfer en dat is niet voor niets! Legendarische pointbreaks als Anchor Point, Killer Point en Boilers zijn trekpleisters voor surfers van over de hele wereld! Ervaar het echte Marokko in combinatie met zon, zee, strand en top-surf!
Meer Info.