De Surfblend Familie Reizen

Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-france-moliets-surfles-surflessen-kids-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-surfen-fun-relax-kids.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-surfen-fun-relax-wine-sansebastian-tapas-food.jpg
1 / 3
Surf vakanties voor de hele familie.

Surfen met de hele familie! Voor de actieve families hebben we een aantal concepten waarbij de hele familie samen kan genieten van zon, zee, strand én surf. Je kunt kiezen tussen een verblijf op een camping in glamping-style, een luxe B&B of een luxe resort in Marokko. Altijd is de hele familie welkom, ook de allerkleinsten.

Vakantie op maat, iedereen op hun eigen wijze 
We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin. Vanaf 8jaar kun je meedoen aan een surfcursus en we zorgen ervoor dat gezinsleden zoveel mogelijk samen de lessen kunnen volgen. Het belangrijkste tijdens een reis met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn om je niet te vervelen. Alle locaties zijn perfect gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden, zodat niemand zich hoeft te vervelen 

 


Familycamp Moliets
Camping wordt Glamping! Surfblend opent een unieke familie-bestemming aan de Franse kust. Het Familycamp Moliets ligt op slechts 100 meter van de oceaan. In een decor van houten sheddies beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de kids. Zo beschikken we o.a. over een grote gemeenschappelijke tent, surftent en kun je onbeperkt gebruik maken van het naastgelegen surfcamp met o.a. bar, miniramp, beachvolley etc.
Meer Info.

SURFinn
Every surfers dream….dat hadden we in gedachte toen we de plannen voor de SURFinn in Vieux Boucau aan het bedenken waren. Een groot en luxe huis, een gezellige living, een zwembad in de tuin, chill-outs, petanque-veld, wifi, fietsen en dat alles pal achter de duinen! Met trots kondigen we deze Surfblend bestemming aan: SURFinn Vieux Boucau!
Meer Info.

Taghazout
Taghazout is decennialang een slapend vissersdorp geweest aan de Atlantische Kust van Marokko, niet ver van Agadir. Maar het is de laatste jaren uitgegroeid tot de droombestemming voor elke surfer en dat is niet voor niets! Legendarische pointbreaks als Anchor Point, Killer Point en Boilers zijn trekpleisters voor surfers van over de hele wereld! Ervaar het echte Marokko in combinatie met zon, zee, strand en top-surf!
Meer Info.