top
Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surftrip-zwembad-chillen.jpg Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-drinks.jpg Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-golden-hour.jpg surfblend-surfcamps-surf-vakantie-miniramp-skateboarden.jpgsurfblend-surfcamps-surf-vakantie-miniramp-skateboarden.jpg surfblend-surfcamps-surf-vakantie-waterlijn.jpg Surfblend-surfcamps-surfvakantie-frankrijk-beach-strand-chill.jpg surfblend_surfcamps-surf-vakantie-moliets-golven.jpg

Classics

Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surftrip-zwembad-chillen.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-drinks.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-golden-hour.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-miniramp-skateboarden.jpgsurfblend-surfcamps-surf-vakantie-miniramp-skateboarden.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-waterlijn.jpg
Surfblend-surfcamps-surfvakantie-frankrijk-beach-strand-chill.jpg
surfblend_surfcamps-surf-vakantie-moliets-golven.jpg

De Surfblend Classics

Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surf-vakantie-terras-zee-zicht-chilling.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-skate-miniramp.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-juniors-frankrijk-france-moliets-sheddie-youth-juniors.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-concert-strand.jpg
1 / 4
Sea View Surfcamp Marokko.

De Surfblend classics zijn de meest populaire surfcamps en geschikt voor iedereen die klaar is voor een week vol surf, chill en party. De camps kenmerken zich door een echt festival-gevoel, ruim opgezet en voorzien van allerlei toffe features als miniramps, beachvolley, bar en chill-areas. Deze camps zijn geschikt om grotere groepen per week te ontvangen. Ieder camp heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar bevinden zich altijd op mooie plaatsen vlakbij het strand en de zee.

Surf, Chill, fun and party
Living the dream! Een week op een van de classics laat je niet alleen het surfen beleven, maar de crew ter plaatse zorgt ook voor een programma vol fun en party. Zo organiseren we een aantal keer per week een citytrip naar een leuke stad in de buurt, worden er op het camp diverse activiteiten georganiseerd en kun je bovenal rekenen op een toffe week met relaxte mensen in een unieke sfeer!

Camp

Surfcamp Moliets

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-tenten-kamperen.jpg
1 / 2
Ruim en luxe camp vlak aan zee.

In Frankijk vind je het camp op de 4* camping in Moliets Plage, een ruim en luxe camp op de laatste duin. Dichterbij het strand slapen is echt onmogelijk! Het camp biedt ruimte aan max. 140personen per week en je kan kiezen tussen een verblijf in tenten of de Sheddies.
Meer Info.

Camp

Surfcamp Zarautz

Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-overview.JPG
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-tapas-culinair-eten.jpg
Surfblend-surfcamps-surfvakantie-frankrijk-spanje-love.jpg
1 / 3
Gezellig camp 300m van het strand.

Surfcamp Zarautz
In Spanje staat het classic-camp opgesteld op een relaxte camping vlakbij het strand. Het strand bereik je door een korte wandeling door het groene Zarautz. Het dorpje is ook niet ver en zit vol met gezellige winkeltjes, barretjes en toffe cafe’s. Ook hier kun je kiezen tussen een verblijf in tenten of Sheddies!
Meer Info.

Camp

Surf & Yoga - Le Pin Sec

surfblend-surf-and-yoga-vakantie-beach-workout.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-zonsondergang.jpg
surfblend-surfcamps-surf-and-yoga-vakantie.jpg
1 / 3
Surf & Yoga, all day.

Surf & Yoga - Le Pin Sec
Het Surf & Yoga camp in Le Pin Sec is het nieuwste concept van Surfblend en staat in het teken van Surf, Yoga, good food en fun. De surflessen die we aanbieden zijn een stuk uitgebreider dan op onze andere locaties. Zo bieden wij je hier dus de mogelijkheid om goed te leren surfen en jouw skills flink te verbeteren. Le Pin Sec is de perfecte plek voor dit concept! De gasten op het camp komen van over heel de wereld dus verwacht je aan een relaxte internationale sfeer. Het is er chill, we zitten recht op het strand en we zorgen ervoor dat je de surftrip van je leven gaat beleven.
Meer Info.

Camp

Sea View Surfcamp Marokko

Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surf-lessen-surfing.jpg
Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surftrip-hiken.jpg
Surfblend-surfcamps-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surf-vakantie-terras-zee-zicht.jpg
1 / 3
Leer surfen in Marokko.

Sea view Surfcamp Marokko
Surfblend biedt dit camp al aan sinds enige tijd aan en we hebben inmiddels al vele gasten gehad met alleen maar positieve reviews. Wij, en onze gasten, zijn steeds verrast met de locatie, de uitstraling van het camp, mooie inrichting, de coole en vriendelijke crew en vooral het lekkere eten, de dikke surf en bovenal het zwembad op het dak!
Meer Info.

Camp

Surfcamp Peniche

surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-floating.jpg
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-avondsessie-surfsessie.jpg
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-terras-chalet.jpg
1 / 3
Golven van wereldklasse!

Peniche is een van de legendarische spots van Europa en dat is niet voor niets! Wereldklasse golven, pro-surfers en een levendig stadje ontmoeten hier elkaar. Het nieuwe camp ligt net boven de bekende stranden van Baleal waar niet alleen veel gesurft wordt, maar ook leuk gefeest kan worden! 

Surfblend’s Peniche Surf Camp ligt op een gloednieuwe camping met zeezicht met het strand op slechts enkele minuutjes wandelen. We beschikken hier over unieke cabins en Chalets, steeds geschikt voor 2 personen. Verder kun je rekenen op een compleet en luxe camp, inclusief bar, chill-areas, miniramp enz. De camping biedt ons verder nog een tennis/volleyveld, een klein winkeltje en snack-corner en een leuke look-out vanwaar je de golven kunt zien binnenrollen. Alles is gloednieuw op deze camping, want het gaat in mei 2018 pas open!

Het camp ligt strategisch gelegen tussen Ferrel en Baleal. Beide centra zijn per voet te bereiken, maar we raden je aan om voor het gemak een fiets te huren. De wegen zijn goed en vlak, dus een ideale manier om alles te kunnen zien en doen. Ferrel is een dorpje in opkomst en heeft naast lekkere bakkerijtjes en koffieshops ook lokale restaurantjes en winkels. Baleal kent wat meer horeca met een aantal strandtenten en de bijbehorende beachparty’s. Iets verderop en ook goed met de fiets te bereiken ligt het oude en authentieke centrum van Peniche, zeker een bezoekje waard.

Meer Info.

 

 

flight

Online boeking