top
1._Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-in-frankrijk-surf-sunset.jpg Surfblend-surfvakanties-surf-frankrijk-spanje-portugal.jpg Surfblend-surfcamp-youth-surf-surfkamp-frankrijk-surfvakantie.jpg Surfblend-surfkampen-surfvakantie-moliets-frankrijk-plage-.jpg Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sun-sesh-morning.jpg Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sun.jpg Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sunset.jpg Surfblend-yoga-frankrijk-surfcamp-surfvakantie-fun-JAN_JANBIJL.jpg

Classics

1._Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-in-frankrijk-surf-sunset.jpg
Surfblend-surfvakanties-surf-frankrijk-spanje-portugal.jpg
Surfblend-surfcamp-youth-surf-surfkamp-frankrijk-surfvakantie.jpg
Surfblend-surfkampen-surfvakantie-moliets-frankrijk-plage-.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sun-sesh-morning.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sun.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sunset.jpg
Surfblend-yoga-frankrijk-surfcamp-surfvakantie-fun-JAN_JANBIJL.jpg

De Surfblend Classics

Surfblend-surflessen-surfvakantie-fun-lessen-phil-frankrijk-run.jpg
Surfblend-surflessen-surfvakantie-fun-lessen-phil-frankrijk-run.jpg
Surfblend-surflessen-surfvakantie-fun-lessen-phil-frankrijk-JAN-BIJL.jpg.jpg
1 / 3
Check al de Surfblend Classics

De Surfblend classics zijn de meest populaire surfcamps en geschikt voor iedereen die klaar is voor een week vol surf, chill en party. De camps kenmerken zich door een echt festival-gevoel, ruim opgezet en voorzien van allerlei toffe features als miniramps, beachvolley, bar en chill-areas. Deze camps zijn geschikt om grotere groepen per week te ontvangen. Ieder camp heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar bevinden zich altijd op mooie plaatsen vlakbij het strand en de zee.

Surf, Chill, fun and party
Living the dream! Een week op een van de classics laat je niet alleen het surfen beleven, maar de crew ter plaatse zorgt ook voor een programma vol fun en party. Zo organiseren we een aantal keer per week een citytrip naar een leuke stad in de buurt, worden er op het camp diverse activiteiten georganiseerd en kun je bovenal rekenen op een toffe week met relaxte mensen in een unieke sfeer!

Camp

Surfcamp Moliets

Surfblend-surfkampen-surfvakantie-moliets-frankrijk
Surfblend-surfvakantie-surfkamp-frankrijk-moliets-surf-sun.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfkamp-surfcamp-surf-frankrijk-moliets-sheddie-out.jpg
1 / 3
Surf's up girls!

In Frankijk vind je het camp op de 4* camping in Moliets Plage, een ruim en luxe camp op de laatste duin. Dichterbij het strand slapen is echt onmogelijk! Het camp biedt ruimte voor een een grote gezellige groep  per week en je kan kiezen tussen een verblijf in Tenten, Sheddies, Sheddie Deluxe of de Tipi Deluxe! Wil je meer weten? Ga via de link naar het camp!

Meer Info.

Camp

Surfcamp Zarautz

Surfblend-Surfcamp-surfkamp-surf-surfvakantie-surfing-spanje-zarautz-cruizen.jpg
Surfblend-Surfcamp-surfkamp-surf-surfvakantie-surfing-spanje-zarautz-cruizen.jpg
Surfblend-Surfcamp-surfkamp-surf-surfvakantie-surfing-spanje-zarautz-cruizen-zwoerdpad.jpg
1 / 3
Longboarding Zarautz

Surfcamp Zarautz
In Spanje staat het classic-camp opgesteld op een relaxte camping vlakbij het strand. Het strand bereik je door een korte wandeling door het groene Zarautz. Het dorpje is ook niet ver en zit vol met gezellige winkeltjes, barretjes en toffe cafe’s. Ook hier kun je kiezen tussen een verblijf in de ruime Tenten, Sheddies of de nieuwe Sheddie Deluxe. Ook nieuw, vanaf deze zomer is het Surfcamp in Zarautz, 18+. Wil je meer weten over het camp? Volg de link naar het camp!

Meer Info.

Camp

Seaside Camp Le Pin Sec

surfblend-surfcamp-surf-yoga-vakantie-drinks.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-boards.jpg
Surfblend-lepinsec-surf&yoga-surfcamp-barrels.jpg
1 / 3
Welkom op het Seaside Camp!

Het Seaside Surfcamps Le Pin Sec is een 18+ surfcamp wat volledig in het teken staat van surf, yoga, good food & fun fun fun! Le Pin Sec is een pittoreske plek waar alles om surfen draait. Je vindt hier leuke eettentjes, kleine winkeltjes en een restaurant op de duin met prachtige sunsets.  

De lessen die aangeboden worden zijn uitgebreider dan onze andere surfcamps zodat jij goed kunt leren surfen en snel jouw skills kunt verbeteren. Deelnemers aan dit camp komen van over heel Europa dus je kunt een toffe internationale sfeer verwachten. En het mooiste van al: je slaapt net achter de duin, dus valt iedere nacht in slaap met het geluid van de golven!

Meer Info.

Camp

Surfcamp Peniche

surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-floating.jpg
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-avondsessie-surfsessie.jpg
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-terras-chalet.jpg
1 / 3
Golven van wereldklasse!

Peniche is een van de legendarische spots van Europa en dat is niet voor niets! Wereldklasse golven, pro-surfers en een levendig stadje ontmoeten hier elkaar. Het nieuwe camp ligt net boven de bekende stranden van Baleal waar niet alleen veel gesurft wordt, maar ook leuk gefeest kan worden! 

Surfblend’s Peniche Surf Camp ligt op een gloednieuwe camping met zeezicht met het strand op slechts enkele minuutjes wandelen. We beschikken hier over unieke cabins en Chalets, steeds geschikt voor 2 personen. Verder kun je rekenen op een compleet en luxe camp, inclusief bar, chill-areas, miniramp enz. De camping biedt ons verder nog een tennis/volleyveld, een klein winkeltje en snack-corner en een leuke look-out vanwaar je de golven kunt zien binnenrollen. Alles is gloednieuw op deze camping, want de camping is pas sinds mei 2018 open!

Het camp ligt strategisch gelegen tussen Ferrel en Baleal. Beide centra zijn per voet te bereiken, maar we raden je aan om voor het gemak een fiets te huren. De wegen zijn goed en vlak, dus een ideale manier om alles te kunnen zien en doen. Ferrel is een dorpje in opkomst en heeft naast lekkere bakkerijtjes en koffieshops ook lokale restaurantjes en winkels. Baleal kent wat meer horeca met een aantal strandtenten en de bijbehorende beachparty’s. Iets verderop en ook goed met de fiets te bereiken ligt het oude en authentieke centrum van Peniche, zeker een bezoekje waard.

Meer Info.

 

 

flight

Online boeking