De Surfblend Classics

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-party-uitgaan.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-sheddie-glamping-zarautz-spanje.jpg
1 / 2
Surf, Party & Chill.

De Surfblend classics zijn de meest populaire surfcamps en geschikt voor iedereen die klaar is voor een week vol surf, chill en party. De camps kenmerken zich door een echt festival-gevoel, ruim opgezet en voorzien van allerlei toffe features als miniramps, beachvolley, bar en chill-areas. Deze camps zijn geschikt om grotere groepen per week te ontvangen. Ieder camp heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar bevinden zich altijd op mooie plaatsen vlakbij het strand en de zee.

Surf, Chill, fun and party
Living the dream! Een week op een van de classics laat je niet alleen het surfen beleven, maar de crew ter plaatse zorgt ook voor een programma vol fun en party. Zo organiseren we een aantal keer per week een citytrip naar een leuke stad in de buurt, worden er op het camp diverse activiteiten georganiseerd en kun je bovenal rekenen op een toffe week met relaxte mensen in een unieke sfeer! 

 

 

De Surfblend Classics vind je deze zomer in Frankrijk en Spanje.

Surfcamp Moliets
In Frankijk vind je het camp op de 4* camping in Moliets Plage, een ruim en luxe camp op de laatste duin. Dichterbij het strand slapen is echt onmogelijk! Het camp biedt ruimte aan max. 140personen per week en je kunt kiezen tussen een verblijf in tenten of de Sheddies.
Meer Info.

Surfcamp Zarautz
In Spanje staat het classic-camp opgesteld op een relaxte camping vlakbij het strand. Het strand bereik je door een korte wandeling door het groene Zarautz. Het dorpje is ook niet ver en zit vol met gezellige winkeltjes, barretjes en toffe cafe’s. Ook hier kun je kiezen tussen een verblijf in tenten of Sheddies!
Meer Info.

Surf & Yoga - Le Pin Sec
Het Surf & Yoga camp in Le Pin Sec is het nieuwste concept van Surfblend en staat in het teken van Surf, Yoga, good food en fun. De surflessen die we aanbieden zijn een stuk uitgebreider dan op onze andere locaties. Zo bieden wij je hier dus de mogelijkheid om goed te leren surfen en jouw skills flink te verbeteren. Le Pin Sec is de perfecte plek voor dit concept! De gasten op het camp komen van over heel de wereld dus verwacht je aan een relaxte internationale sfeer. Het is er chill, we zitten recht op het strand en we zorgen ervoor dat je de surftrip van je leven gaat beleven.
Meer Info.