top
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-koppel-surfen.jpg Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-france-surfen-zandbak-fun-relax.jpg Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-surf-surfen-fun-relax.jpg surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-auto surfblend-surfcamps-surf-vakantie-miniramp-skateboarden.jpg surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-garden.jpg surfblend-surfcamps-surf-vakantie-surfer-actie-cutback.jpg Surfblend-surfcamps-surfvakantie-frankrijk-beach-strand-chill.jpg

Thema's

Surfcamps naar thema's

De Surfblend Thema's

Bij Surfblend bieden we surf vakanties voor iedereen. Van jong tot oud en van beginnende tot gevorderde surfer. Daarom deelden we onze bestemmingen op, in vier verschillende thema's. Zo kan je gemakkelijk de bestemming vinden die het beste bij jou past. Hier een korte inleiding in de thema's. Verder op de pagina vind je meer info.

  • Classics: De populairste surfcamps van Surfblend
  • Premium: Luxe en kleinschale surftrips voor 18+
  • Juniors: Volledig begeleide jongeren reizen, van 12jaar tot 16jaar.
  • Family: De ideale surfvakanties voor de hele famillie
Camp

Classics

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-party-uitgaan.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-sheddie-glamping-zarautz-spanje.jpg
1 / 2
Surf, Party & Chill.

De Surfblend classics zijn de meest populaire surfcamps en geschikt voor iedereen die klaar is voor een week vol surf, chill en party. De camps kenmerken zich door een echt festival-gevoel, ruim opgezet en voorzien van allerlei toffe features als miniramps, beachvolley, bar en chill-areas. Deze camps zijn geschikt om grotere groepen per week te ontvangen. Ieder camp heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar bevinden zich altijd op mooie plaatsen vlakbij het strand en de zee.

Surf, Chill, fun and party
Living the dream! Een week op een van de classics laat je niet alleen het surfen beleven, maar de crew ter plaatse zorgt ook voor een programma vol fun en party. Zo organiseren we een aantal keer per week een citytrip naar een leuke stad in de buurt, worden er op het camp diverse activiteiten georganiseerd en kun je bovenal rekenen op een toffe week met relaxte mensen in een unieke sfeer! 

Ga naar de camps!

Resort

Premium

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-auto.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg
1 / 2
De Surf & Drive vans.

Heb jij zin in een surftrip om te (leren) surfen, maar geen zin om in een grote groep op een camp te zitten? We got your back! Check onze premium concepten en we zijn ervan overtuigd dat je geen spijt zal hebben van je keuze. Deze premium camps kenmerken zich door een uniek concept, vaak iets compacter en meer luxe dan onze classic camps. Al de premium camps zijn 18+, waardoor de gemiddelde leeftijd een stuk hoger ligt en er een unieke sfeer ontstaat.

Surfen en relaxen; de ultieme surftrip
Op onze premium camps draait het voornamelijk om twee dingen: het (leren) surfen en relaxen. Maar ook naast het surfen kun je uiteraard aan tal van activiteiten deelnemen. Per bestemming verschilt het, maar je kunt vaak rekenen op citytrips, yoga, cultuur en actie! Ons doel met de Premium Camps is jou de ultieme surf trip te laten beleven! 

Ga naar de camps!

Fun

Junior

surfblend-surfcamps-juniorcamp-moliets-frankrijk-surfles.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-juniors-frankrijk-france-moliets-sheddie-kids-juniors.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-shaka-surf.jpg
1 / 3
Elke dag surfen op het Juniorcamp in Moliets!

Surf, fun & adrenaline! Dat zijn de ingrediënten voor onze Juniorcamps. Voor iedereen tussen de 12 en 16jaar organiseren we iedere zomer surfcamps waarbij je een week lang kunt genieten van surflessen, paintball, aquapark, hoogteparcours, beachgames en meer leuke activteiten. Het beste van alles, al deze activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs!

Juniorcamps, surfcamps voor 12-16 jaar onder begeleiding van onze crew
Een week lang op surfcamp zonder ouders is niet niks, daarom bieden we een uniek concept aan waarbij het surfcamp volledig wordt begeleid door onze ervaren Surfblend crew. Zij staan in voor het volledige reilen en zeilen van het camp en houden altijd een oogje in het zeil op het camp. Van koken tot spelletjes en van surflessen tot city-trips organiseren, onze crew doet het allemaal. De Surfblend crew kan ook altijd rechtstreeks gecontacteerd worden op locatie.

Ga naar de camps!

Family

Familie Reizen

Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-france-moliets-surfles-surflessen-kids-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-frankrijk-moliets-surfen-fun-relax-kids.jpg
Surfblend-surfcamp-familycamp-familie-surfen-fun-relax-wine-sansebastian-tapas-food.jpg
1 / 3
Surf vakanties voor de hele familie.

Surfen met de hele familie! Voor de actieve families hebben we een aantal concepten waarbij de hele familie samen kan genieten van zon, zee, strand én surf. Je kunt kiezen tussen een verblijf op een camping in glamping-style, een luxe B&B of een luxe resort in Marokko. Altijd is de hele familie welkom, ook de allerkleinsten.

Vakantie op maat, iedereen op hun eigen wijze 
We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin. Vanaf 8jaar kun je meedoen aan een surfcursus en we zorgen ervoor dat gezinsleden zoveel mogelijk samen de lessen kunnen volgen. Het belangrijkste tijdens een reis met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn om je niet te vervelen. Alle locaties zijn perfect gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden, zodat niemand zich hoeft te vervelen 

Ga naar de camps!