Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren
Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren

Youthcamp 's Gravenzande

Nederland

Youth (15-18)

juli - augustus

All-inclusive surfkamp voor jongeren in Nederland!

Het leukste surfkamp voor jongeren in Nederland staat pal achter de duin van het strand van 's Gravenzande. We slapen op een schitterende camping in een mooi kamp met tipi-tentjes en je krijgt les van de Nederlands Kampioen golfsurfen! Daarnaast is het programma vol andere activiteiten en beleef je met andere jongeren van 15 tot 18 jaar een week vol surf, actie en chillen. Het volpension, drinken en tussendoortjes zijn inbegrepen, dus je hoeft tijdens het surf kamp helemaal nergens meer aan te denken!

Veilig boeken met Corona Cashback!

Dit surfkamp voor jongeren wordt georganiseerd door onze lokale partner.

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Vlak aan zee

Slaap op 200m van het strand!

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie Accommodatie

Overnacht in het gezellige surfkamp met Tipi's

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten All-inclusive

Volpension, drinken en tussendoortjes inbegrepen

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

Surfles van de Nederlands Kampioen!

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Programma

Golfsurfen, bodyboard, powerkiten, archery tag en meer!

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Locatie

Op de prachtige Vlugtenburg camping

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Het Surfkamp voor jongeren

Vlak achter de duinen van strand Vlugtenburg in 's Gravenzande hebben we samen met onze partners het perfecte surfkamp opgezet voor jongeren. Je verblijft in ruime Tipi's op een eigen kamp op strandpark Vlugtenburg, één van de mooiste campings van Nederland. Het camp bestaat naast de Tipi's uit chill-hoekjes, een gemeenschappelijke grote tent en er ligt genoeg gear om je simpelweg niet te kunnen vervelen!

Wil je van te voren al oefenen met golfsurfen in Nederland? Check dan onze Surfschool Den Haag en boek je eerste lesjes.


Het ervaren team staat de gehele vakantie voor jou en de andere jongeren op het surfkamp klaar om het naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

We bieden een goed gevuld programma aan vol met sport activiteiten, maar op vast gestelde momenten is er ook vrije tijd onder begeleiding van de crew.

De surflessen zijn in handen van de Dutch Surf Academy, de surfschool van de Nederlands Kampioen surfen. Kaspar en Erik zijn daarnaast ook bekend van de Coaching Weeks in Frankrijk en Portugal die wij met hen organiseren. Een betere surfschool kun je je niet wensen!


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie

Accommodatie

Overnacht in het gezellge surfcamp pal achter de duinen! Dit gezellige surfkamp voor jongeren is opgezet op een van de mooiste campings van Nederland en ligt echt direct bij het strand. Op het surfkamp vind je naast de toffe tipi's voor het slapen ook veek chill-hoekjes met fatboys en hangmatten, een grote gemeenschappelijke tent en uiteraard kun je gebruik maken van het schone sanitair van de camping. 

Uiteraard houden we jongens en meisjes gescheiden in de tenten van het surfkamp.

Juniorcamp Kijkduin surfkamp nederland jeugd en jongeren

Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend op een surfkamp voor jongeren gaat! Samen duiken we de theorie in en leren we bij tijdens een leuke presentatie. Maar we gaan vooral vaak het water in. Gedurende de week mag je rekenen op zeker 8x surfen met de andere jongeren, verdeeld over 5x les en minimaal 3x een 'freesurf'. Dit doen we in samenwerking met de lokale surfschool die vele jaren aan ervaring hebben. De Nederlandstalige coaches van de school hebben de nodige licenties om jou zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Vraag gerust eens naar hun surf ervaringen van over de hele wereld, ze zullen je de oren van het hoofd praten.

Het vetste surfkamp voor jongeren in Nederland wordt in stijl afgesloten met een surfcontest! Pak jij de prijs?

Naast het golfsurfen doen we tal van andere activiteiten zoals beachvolley, archerytag of bubble voetbal!

Ben je 12 tot 16 jaar en op zoek naar een leuke surfvakantie in Nederland? Check dan zeker ook eens het Surfblend surfkamp voor kinderen.


Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket van het surfkamp, wel zo gemakkelijk! Na een dag golfsurfen, bodyboarden en kiten is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk, zeker voor jongeren. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist. Drank en tussendoortjes zijn inbegrepen. Wil je meer of andere zaken zoals snacks, ijsjes enz? Dan kun je terecht aan onze camp-bar.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding van het surfkamp op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com . Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

Juniorcamp Kijkduin surfkamp nederland jeugd en jongeren
Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Heb jij nog energie over na het uitgebreide golfsurf programma? Ga samen met ons en de andere jongeren mee longboarden op de ideale weggetjes langs de duinen in 's Gravenzande. We kunnen ook gaan bodyboarden en op een andere manier van de branding genieten. Tijdens Archery Tag zul je opgepompt worden met adrenaline van het spel dat een mix is van trefbal, paintball en boogschieten.  

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het basispakket van het surfkamp!


Naast alle actie is er voor de jongeren ook tijd voor ontspanning op het surfkamp zodat je heerlijk kan chillen. Dit doen we onder andere door een keertje zelf Pizza's te gaan bakken in het beachrestaurant vlakbij het surfkamp. Maar we gaan natuurlijk ook met alle jongerren heerlijk chillen op het strand en zetten dan bijvoorbeeld een beachvolley wedstrijdje op. Aan het eind van de week organiseren we nog een waanzinnige beach party op het surfkamp, zodat we met alle jongeren echt in stijl de week kunnen afsluiten!


's Gravenzande ligt tussen Hoek van Holland en Den Haag in het Westland. Het dichstbijzijnde strand ligt echt op 50m van de camping en is bekend als Vlugtenburg. Hier vind je een aantal hippe strandtenten, waarbij wij vooral bij 'De Pit' in de buurt zullen verblijven op het strand. 

Het is een heerlijk ruim strand, niet te druk en bekend om de goede golven voor de deur van de Dutch Surf Academy, dit is de surfschool die de lessen voor de jongeren van het surfkamp zullen voorzien.

Juniorcamp Kijkduin surfles Nederland met Surfblend surfschool Den Haag

De camping, maar zeker de vele fiets- en wandelpaden zijn ideaal om er met een longboard op uit te trekken! Er mogen geen auto's rijden, dus je kunt zorgeloos touren. Ga samen met de andere jongeren en het Surfblend team op pad en ontdek alles wat de omgeving van het surfkamp te bieden heeft.

Surfvakantie jongeren surfkamp Frankrijk
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer naar het Surfkamp

Het fijne aan een surfkamp voor jongeren zo dicht bij huis is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 14 uur inchecken in het surfkamp en is je surfweek begonnen. Elke zaterdag om 11u30 is het weer afgelopen.

's Gravenzande is heel makkelijk bereikbaar met de auto maar ook met de trein sta je binnen no time op het strand.

Het adres van het surfkamp:
Strandpark Vlugtenburg
Het Louwtje 10
2691 KR, 's Gravenzande

De camping heeft een parking waar je voor een korte tijd gratis kan parkeren.

 


Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen prijs

Prijzen van het surfkamp

LET OP: enkel de week van 29.08 is online direct boekbaar, de andere weken zijn op aanvraag. Neem gerust contact met ons op via mail of via het formulier onderaan deze pagina om te vragen naar de beschikbaarheid.

Dit fantastische surfkamp voor jongeren start altijd op zondag om 14u en duurt tot zaterdag 11u30 einde middag. 
 

Inbegrepen in het basispakket van het surfkamp:

  • Zes overnachtingen in Surfkamp in Tipi's met veldbedjes
  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten
  • Onbeperkt drinken, fruit en voldoende tussendoortjes
  • Super gezellig kamp vlak achter het strand van 's Gravenzande
  • Uitgebreid golfsurfprogramma
  • Vele toffe activiteiten zoals bodyboard, powerkite en archery tag
  • 24/7 begeleiding op het surfkamp door Nederlandstalig team
  • Tijd van je leven!

Prijs pp

04 juli 11 juli 18 juli 25 juli 1 aug 8 aug 15 aug 22 aug 29 aug
Surfkamp zon-zat VOL VOL VOL VOL VOL VOL VOL VOL € 559


Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Flex Pack | Maak je reis flexibel | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5% van de reissom met minium van € 35


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 voor o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een minimaal bedrag van € 50 mee te nemen

Halen & Brengen | Zondag vanaf 14u start het surfkamp voor jongeren en het duurt tot zaterdag 11u30.


Vrijblijvende aanvraag