Youthcamp Nederland

Nederland

Youth (15-18)

juli - augustus

Een week vakantie vol watersport in Nederland voor 15 tot 18 jaar!

Ontdek samen met ons wat de Noordzee jou te bieden heeft op het vlak van watersport! Het surfhostel op de duin van Camperduin is de plek waar jij een schitterende week vol actie gaat beleven. Van surfen tot suppen en raften tot powerkiten! Het eten, drankjes e snacks zijn inbegrepen, dus je kunt iedere dag zorgeloos genieten!

Let op: het Youthcamp Nederland is volzet en niet meer boekbaar voor 2020

In het kort

Vlak aan zee

Hostel recht op het strand!

Accommodatie

Overnacht in prachtig Surf Hostel

Eten

Volpension inbegrepen, lekkere en gezonde maaltijden!

Surfen

Les van opgeleide instructeurs

Programma

Naast surf ook nog SUP, raften, powerkiten en meer!

Locatie

Prachtige locatie, mooie omgeving!

Youthcamp Nederland

Yes! We hebben voor deze zomer samen met onze partners een mooi Youthcamp weten te organiseren. Van zondag t/m zaterdag verblijf je in het mooi Strandhuis Camperduin op 150m van het strand. Tijdens deze week gaan we niet alleen vaak surfen, maar ook tal van andere toffe actiesporten ontdekken. Wacht niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt!


Het Team staat de gehele vakantie voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

Wij zullen een mooi gevuld programma aanbieden met ook voldoende vrije tijd om samen met je vrienden en vriendinnen de omgeving te ontdekken.


Accommodatie

We verblijven in het mooie Strandhuis Camperduin, net achter de duinen op 150 meter van het strand. Het is daarom de perfecte plek voor ons Youthcamp!

In de grote gezamenlijke ruimte vind je stoelen, tafels en relaxte banken om lekker te chillen. Je slaapt in een van de slaapkamers met goede stapelbedden. Buiten is er een terras met grote houten banken en tafels waar we kunnen bbq-en en chillen in de hangmatten en Fatboys. 

’s Avonds gaat de vuurkorf aan en verlichten we het terras. Supergezellig! Als je het terras afloopt, loop je zo de duinen in. Hier staan voetbalgoals en is alle ruimte om spellen te spelen. En loop je nog een stukje door, dan sta je zelfs al op het strand.


Surf & Waterfun

De reden waarom je met Surfblend op vakantie gaat? SURFEN natuurlijk! Samen genieten we van een leuke presentatie waar we veel bijleren over de theorie en techniek. Maar onder begeleiding van de lokale surfschool gaan we vooral zo veel mogelijk het water in. De Nederlandstalige coaches van de school beschikken allemaal over de nodige licenties om je zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Wanneer je vraagt naar hun surfervaringen van over de hele wereld, zullen ze de oren van je hoofd praten.

Naast onze favoriete sport golfsurfen gaan we samen ook nog leren SUP-en, raften, skimboarden, powerkiten en meer.

Met al die uren watersport en nog veel meer andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen!


Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket, super easy! Na jouw dag surfen, raften en suppen is goede voeding uiteraard enorm belangrijk. Juist daarom zullen wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, lunch en een gezonde avondmaaltijd voorzien. Tussendoortjes en drankjes zijn ook inbegrepen!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met wij de vegetariër, de vleeseter en de veganist. Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën? Meld dit even bij de reisleiding op de aankomstdag. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com . Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.


Niet alleen gaan we surfen, maar we gaan nog tal van andere toffe watersporten doen! Wat denk je van raften? In een rubberboot de golven van de branding trotseren. We kunnen ook gaan SUP-en op de lagune of lekker gaan gaan skimboarden op het mooiste strand van Nederland!


Heb jij nog energie over na het intensieve watersport programma? Doe dan mee met de powerkite-sessie! Ervaar de kracht van de wind en laat je meesleuren door het zand. Misschien heb je hierna even een break nodig om je armen wat rust te gunnen :)


Naast alle actie is er uiteraard heel veel tijd voor ontspanning, het blijft immers vakantie. Overdag is er vrije tijd om lekker wat voor jezelf te doen, je vrienden te spammen met toffe foto's (free wifi!) en lekker een potje te voetballen in de duinen. 's Avonds steken we het vuur aan en chillen we op ons eigen terras terwijl we genieten van de zonsondergang. Een keer per week is het tijd voor een Silent Disco. Dat klinkt als vakantie!


Camperduin is een schitterend Hollands kustplaatsje. Het is bekend vanwege de aangelegde lagune en het schitterende strand. De ideale plek voor ons Youthcamp Nederland.


Midden in de duinen staat een mooi voetbalveldje, ideaal voor een potje 5-tegen-5 of een potje tienen na het avondeten. Daarnaast is Camperduin echt een van de mooiste stukjes kust van Nederland, de ideale plek om te genieten van de zonsondergang!

 


Vervoer

Het fijne aan een surfcamp zo dicht bij huis is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 17uur inchecken in het surfhostel en is je surfweek begonnen. Oostende is heel makkelijk bereikbaar met de wagen maar ook met de trein sta je in no time op het strand.

Het adres van het Strandhuis:Adres
Strandhuis Camperduin
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Vlak aan het huis is er een parking waar je voor een korte tijd gratis kan staan.

 


Dit zeggen anderen

Het surfcamp start altijd op zondagmiddag en duurt tot zaterdagochtend. 
 

Inbegrepen in de prijs:

  • Zes nachten slapen in Strandhuis Camperduin
  • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten
  • Super gezellig camp in duinen van Camperduin
  • Uitgebreid surfprogramma + activiteiten inclusief
  • Tussendoortjes en drankjes ook inclusief
  • Begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team
  • Tijd van je leven!

Prijs pp 12 juli 19 juli 26 juli 2 aug 9 aug
Zon-Zat verblijf in stapelbed €579 €609 €559 €559 €579


Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB | € 35

Reisverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB | € 25


Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een minimaal bedrag van € 50 mee te nemen

Checkin & -out | Zondagmiddag start het surfcamp en het duurt tot zaterdagochtend. Exacte uren volgen per mail.


Vrijblijvende aanvraag