Surfen in België

 

 

België

Voor het surfen van goede golven moet je soms niet verder kijken dan je neus lang is. Binnen de Belgische grenzen kunnen er namelijk leuke golven worden gevonden wat ons de mogelijkheid biedt om ook hier een toffe surfvakantie aan te bieden. Oostende is één van de meest populaire surfbestemming binnen België en vormt het decor voor een fantastische surftrip voor onze Juniors en Youth. Samen zullen we niet alleen de surfbreaks in Oostende trotseren, maar nog veel meer sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan een uitstap naar een trampoline park, SUP en zeil lessen en ook het windsurfen kan je leren tijdens jouw vakantie. België is dus een top bestemming voor jouw vakantie waar je je nooit hoeft te vervelen!

In het kort

Vlak aan zee

Slaap op 50 meter van het strand!

ACCOMMODATIE

Overnacht in het gezellige Surfhostel

Eten

Heerlijke maaltijden, gezond en vers!

Surfen

Les van gecertificeerde instructeurs

Programma

Geniet van een week vol met watersport avontuur

Locatie

In de Belgische surf hotspot van Oostende

Juniors & Youth

In Oostende bieden wij camps aan voor Juniors (12 tot 16 jaar) en Youth (15 tot 18 jaar) met een enorm leuk programma. Beide zijn goede begeleide vakanties waar we binnen een week snel één grote groep weten te creëeren. Kom je dus zonder je vrienden of vriendinnen met ons mee naar Oostende? Geen enkel probleem, je zal binnen no time nieuwe vrienden voor het leven maken.

Naast een goed gevuld programma is er natuurlijk ook vrije tijd ingepland waar je tot rust kunt komen of het centrum van Oostende kunt ontdekken. De Juniors zullen onder begeleiding van onze monitoren leuke spelletjes doen en ook eens door de Oostendse straten slenteren. De deelnemers van het Youthcamp krijgen op dat vlak meer verantwoordelijkheid en kunnen er relaxed zelf op uit trekken.

Alle trips in België