Surfvakantie voor jongeren surfkamp Frankrijk Youthcamp Vieux Boucau Surfvakantie voor jongeren surfkamp Frankrijk Youthcamp Vieux Boucau
Surfvakantie voor jongeren surfkamp Frankrijk Youthcamp Vieux Boucau Surfvakantie voor jongeren surfkamp Frankrijk Youthcamp Vieux Boucau
Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk
Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk
Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk
Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk Surfkamp voor jongeren Youthcamp Vieux Boucau surfvakantie Frankrijk

Youthcamp Vieux Boucau

Frankrijk

Youth (15-18)

juli - augustus

Youthcamp Vieux Boucau is dé surfvakantie in Frankrijk voor jongeren!

Ben jij tussen 15 en 18 jaar en wil je wakker worden met het geluid van de zee en lekker veel op het strand staan? Op surfvakantie in Frankrijk met je vrienden en vriendinnen is nog nooit zo leuk geweest ! Het halfpension en de surflessen zijn inclusief en er worden enorm veel leuke activiteiten voorzien in het surfkamp in Frankrijk. Uiteraard zorgen wij voor een strakke omkadering waar op vaste tijdstippen ruimte is om zelfstandig te genieten van Vieux Boucau. Come surf with us!

Veilig boeken met gratis Corona Cashback!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Halfpension inclusief – Vers ontbijt en gezond diner

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf

Surflessen inclusief met mogelijkheid voor upgrade

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Goede balans tussen begeleiding en vrijheid met begeleiding door Nederlandstalig team

Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa aquapark Aquapark

Toffe uitstap naar waterpark is online bij te boeken

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Dichtbij zee

Op wandelafstand van de zee en prachtig meer

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Enorm veel leuke activiteiten en spellen!

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Youthcamp Vieux Boucau

Hét surfkamp in Frankrijk voor jongeren

Het Youthcamp Vieux Boucau ligt pal naast het centrum van Vieux Boucau, op wandel afstand van het strand en dichtbij het mooie meer. Het super gezellige surfkamp in Frankrijk is opgebouwd rondom onze mooie campbar. Dit is de ontmoetingsplek voor de week en de plek waar veel van onze leuke activiteiten zullen starten. Uiteraard is er veel plek om lekker te chillen in een hangmat, te relaxen op onze Bali-hut, een potje pingpong te spelen tegen je vrienden en natuurlijk om te golfsurfen in Zuid Frankrijk. Een super fijn surf kamp waar je nooit hoeft stil te zitten, maar kan relaxen wanneer je wilt!


Uiteraard staat het Nederlandstalige Surfblend team dag in, dag uit voor je klaar en organiseren zij enorm veel leuke activiteiten vanuit het Surfkamp in Frankrijk! Alle Surfblenders op het Youthcamp Vieux Boucau hebben ervaring of affiniteit met het organiseren van activiteiten en het begeleiden van de perfecte surfvakantie voor jongeren, je kan dus met al je vragen bij hen terecht!

Het Youthcamp Vieux Boucau is ingericht voor een leeftijdsgroep die al goed kan omgaan met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Het Surfblend team zorgt voor een strakke begeleiding maar op zeer regelmatige tijdstippen krijg je de kans om zelf de omgeving te ontdekken. We verwachten uiteraard dat iedereen zich aan de regels houdt, maar reken op een minder intensieve begeleiding dan op het Juniorcamp. Alle deelnemers van het Youthcamp worden verwacht op het afgesproken uur in hun bed te liggen. Benieuwd naar al onze surfvakanties voor jongeren? Ontdek alle youthcamps.

Surfvakantie voor jongeren in Frankrijk met Youthcamp Vieux Boucau
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa accomodatie

Accommodatie

Op het Surfkamp in Frankrijk overnachten we in onze bekende glamping Sheddie die je samen met je beste vriend of vriendin kunt delen. De Sheddie is uitgerust met een aangenaam tweepersoons matras en heeft genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Reis je alleen? Geen probleem! Wij houden altijd rekening met jouw voorkeuren zodat je nooit met iemand een Sheddie deelt waar jij je niet fijn bij voelt!

Bij een Sheddie is het mogelijk om online en op locatie een bedpakket bij te boeken, dit pakket bevat lakens, een deken en een kussen. Wil je een sheddie voor jezelf boeken? Dan kan je dit aangeven tijdens het boeken tegen een meerprijs.

(De indeling wordt tijdens de check in op locatie gemaakt, daar kan je dus zelf aangeven met wie je graag een Sheddie deelt. Je kunt dus gerust apart van elkaar boeken.)

Surfvakantie voor jongeren in Zuid Frankrijk met surfkamp Youthcamp Vieux Boucau

Deze mooie Safaritenten lijken rechtstreeks uit de Savanna's van Afrika te komen. Je slaapt met 8p in fijne stapelbedden in deze ruime tenten, super gezellig dus! Alle bedden zijn voorzien van comfortabele éénpersoonsmatrassen en optioneel kan je een lakenpakket bij boeken. Op die manier hoef je niet zelf je slaapzak, kussen en lakens mee te sleuren naar Frankrijk.

(De indeling wordt tijdens de check in op locatie gemaakt, daar kan je dus zelf aangeven met wie je graag de Safaritent deelt. Je kunt dus gerust apart van elkaar boeken.)


This is where the magic happens! Speciaal voor het Youthcamp Vieux Boucau hebben we een surfprogramma opgezet waar je gedurende de week de fijne kneepjes van het vak bijleert om te golfsurfen in Zuid Frankrijk. Standaard inbegrepen zijn 3 lessen van 1,5 uur. Daarnaast een uitgebreide theorie-cursus waarin we je veel kennis bijbrengen over de oorsprong van het surfen, veiligheid en verschillende boards en wetsuits. Naast de lessen zorgen we ook voor vrije surfuren waarbij je onder begeleiding zelf verder kan werken aan je skills. Deze planning maken we op locatie in samenspraak met onze surfschool om zo veiligheid en succes te kunnen garanderen.

Heb jij echt zin om het meeste uit deze week te halen tijdens deze surfvakantie voor jongeren? Boek dan de upgrade en je krijgt nog eens 2 lessen van 1,5u extra in de week!


Het surfprogramma van het surfkamp Frankrijk is al redelijke intensief, maar als jij graag nog meer in het water wilt liggen om zo nog sneller progressie te maken, dan is de upgrade iets voor jou! Op die manier breid jij het surfprogramma uit met 3 uur extra les. Tijdens deze uren focussen we op next level techniek en maken we eventueel al de eerste stapjes richting een shortboard!

Gebruik van surfboard en wetsuit is inclusief. Heb je na deze de smaak te pakken gekregen en wil je nog intensiever leren surfen? Ontdek dan onze Grommet Coaching Weeks, ondersteund door Softdogsurf en voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar met een beetje surfervaring. Wil jij weten hoe de surf is tijdens je surfvakantie? Check dan de voorspellingen op Magicseaweed.


Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Op het surfkamp in Frankrijk hebben we een speciaal menu opgesteld wat elke dag vers wordt bereid door ons eigen keukenpersoneel. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat jij iedere dag kan genieten van een heerlijk ontbijt en diner. Uiteraard is ons menu niet enkel gericht op de vleeseter, maar hebben we ook voor de vegi’s en vegans een uitstekend menu! Tijdens jouw surfvakantie kan je dus genieten van heerlijke maaltijden.

Voor lunch bieden we op het Youthcamp Vieux Boucau graag de vrijheid om naast het eten op ons surfkamp, zelf de lokale eettentjes te ontdekken. Voor kleine bedragen krijg je enorm lekker eten. Denk aan gezonde broodjes of panini’s, verse wraps, kip met frietjes of een pizzaatje. Keuze zat! Wil je niet elke dag buiten de deur lunchen, dan kan je bij onze kampbar terecht voor een panini of andere versnapering.

Surfvakantie voor jongeren in Zuid Frankrijk met surfkamp Youthcamp Vieux Boucau
Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Zin om je helemaal uit te leven op een sicke Wipe-Out baan? Ga dan met ons mee naar Base de Pop en kijk zelf wie het langste op de kussens kan blijven staan! Na het te gekke waterpark gaan we richting Seignosse. Hier krijg je uitgebreid de tijd om het dorpje te ontdekken, lekker te shoppen of te skaten in het coole skatepark. De perfecte afsluiter van een super fijne dag dus. Deze uitstap is bijzonder populair bij al onze jonge surfers, dus je mag hem zeker niet missen!

Deze uitstap is optioneel bij te boeken. Dit kan online tijdens het boeken of op het surfcamp.


Vieux Boucau heeft dit jaar een heel nieuw Skatepark gekregen! Dit park is bezaaid met super leuke obstakels voor alle niveau's. Geen zin om zelf te gaan skaten? Dan is het zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. Zeker tijdens sunset is het een hotspot, even lekker skaten als de temperatuur wat daalt.

Er zijn skateboards op het youthcamp Vieux Boucau beschikbaar, maar voel je vrij om je eigen skateboard met de bus mee te nemen naar het surfkamp in Frankrijk.

Surfvakantie voor jongeren in Zuid Frankrijk met surfkamp Youthcamp Vieux Boucau skate

Op het Youthcamp krijg je op vaste tijden de vrijheid om zelf lekker te chillen of de gezellige boulevard te ontdekken. Voor alle andere momenten voorzien wij toffe activiteiten zoals beach volleybal toernooi, pingpong toernooi, battle of the sexes, movie- of quiznight. Op het Youthcamp Vieux Boucau hoef je nooit stil te zitten, maar het mag wel!

Zin om naast het golfsurfen in Zuid Frankrijk een keer met een skateboard of longboard aan de slag te gaan? We hebben boards beschikbaar op vaste tijden en ons team kan je vast en zeker helpen met tips and tricks. Zo biedt ons surfkamp voor jongeren alle activiteiten wat jouw vakantie onvergetelijk maakt! 


Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving

Locatie Youthcamp Vieux Boucau

Het Youthcamp bevindt zich op 10 minuten zuidelijk van het populaire Moliets in Frankrijk. Het surfcamp is onderdeel van een village de vacances achter het meer, naast het centrum en niet ver lopen van het strand. Vieux Boucau kent niet alleen een overschot aan leuke winkelstraten, maar ook prachtige stranden waar iedere zomer veel jongeren hun eerste golven pakken. Echt een goede spot voor het leren golfsurfen in Zuid Frankrijk dus!


Sterren kijken

Omdat dit surfkamp in Frankrijk vlak aan het strand ligt, is er heel erg weinig lichtvervuiling. Dit heeft als resultaat dat je bijna nergens een mooiere heldere sterrenhemel kunt vinden! Super romantisch en een vaste activiteit tijdens gezellige chill avonden op het strand tijdens jouw surfvakantie voor jongeren.

Surfvakantie voor jongeren in Zuid Frankrijk met surfkamp Youthcamp Vieux Boucau

Longboarden

Rondom het kamp en de camping zelf bevinden zich supermooie asfalt weggetjes die perfect zijn om te leren longboarden. Ook de heuvels voor de camping zijn ideaal voor die sicke downhills. Op het camp hebben we veel verschillende longboards die beschikbaar zijn op vastgestelde momenten, we willen namelijk samen leren longboarden om zo de veiligheid te kunnen waarborgen.

Surfvakantie voor jongeren in Zuid Frankrijk met surfkamp Youthcamp Vieux Boucau
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer Youthcamp Vieux Boucau

Niks is zo gemakkelijk als op vrijdagavond in Nederland of België op de bus te stappen om de volgende ochtend voor de deur van het surfkamp in Frankrijk te worden afgezet. Uiteraard werken wij enkel met gerenommeerde partners die allemaal met luxe bussen rijden. Een fijne rit is dus gegarandeerd in aanloop naar deze surfvakantie voor jongeren!

Je kan één stuks ruimbagage meenemen en één stuks handbagage. Slaapmateriaal zoals een kussen of een slaapzaak mag nog apart mee. Neem je graag je surfboard mee op de bus, dan kan dit tijdens het boeken aangeven.

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gent, Leuven, Antwerpen.

Surfvakantie voor jongeren naar Frankrijk met Surfblend

Op doorreis of verblijf je als ouder ergens in de buurt? Dan is het perfect mogelijk om je zoon/dochter zelf op het surfkamp af te zetten en op het einde van de week hem of haar weer op te pikken.

Surfblend - Youthcamp Vieux Boucau
Prom. Bire-Plecq
40480 Vieux-Boucau-les-Bains 
Frankrijk

Parkeren kan vlakbij het surfkamp op de openbare weg. Het nummer van de campmanager staat in de vertrekinfo die 3 weken voor vertrek naar je wordt verzonden, neem dus zeker even contact op met hem/haar om te checken waar je het beste parkeert. Het is mogelijk om bij het youthcamp Vieux Boucau te parkeren om de spullen uit te laden en na het uitladen weer door te rijden. 
 

Heb je nog geen plannen maar wel interesse om dit mooi te kunnen combineren? Ontdek dan ook onze SURFinn Vieux Boucau, of het surfcamp Zarautz in Spanje. 

Youthcamp Seignosse Surfvakantie jongeren

Dit zeggen anderen

De surfvakantie voor jongeren start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee naar het surfkamp in Frankrijk? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

Jouw week niet meer beschikbaar? Check dan zeker het Juniorcamp Kijkduin in Nederland!
 

Inbegrepen in de prijs:

  • 7 nachten verblijf in Sheddie of Safaritent
  • Iedere dag vers ontbijt en gezond diner
  • Surfprogramma inclusief + mogelijkheid voor upgrade
  • Ruim opgezet camp met campbar, leuke hangouts en pingpong
  • Gebruik van skate- en longboards
  • Begeleiding door ervaren team

 


Prijs per persoon

Voor Sheddie & Safaritent

2 juli 9 juli 16 juli 23 juli 30 juli 6 aug 13 aug 20 aug 27 aug
1 week 569 VOL 569 VOL 569 VOL 569 VOL 569 VOL 569 VOL 569 VOL 569 VOL 499
2 weken 1088 VOL 1048 VOL

1048 VOL

1008 VOL 1088 VOL 1088 VOL 1048 VOL  1018 VOL  

Surf upgrade | Boek 3 uur extra surfplezier boven op het surfprogramma | € 49

Busreis | Retour per bus vanuit NL en BE | € 145

Waterpark | Ga mee op de uitstap van de surfvakantie voor jongeren naar het tofste Wipe-out park | € 35

Locker huren | Huur een kluisje met usb charger voor de hele week | € 15

Sun Protection Pack | Surfhat, zonnebril en zinc | € 39

Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15

Surfboard mee op de bus | Neem je eigen surfboard mee op de bus | € 25

Bedpakket | Deken, kussen en frisse lakens | € 29

Flex Pack | Maak je reis flexibel en krijg Corona cashback garantie  | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5,5% van de reissom met minium van € 35


Alleen in een Sheddie? | Reserveer een Sheddie voor jezelf in het surfkamp in Frankrijk | € 175


Vrijblijvende aanvraag