Juniorcamp Le Pin Sec

Frankrijk

Juniors (12-16)

juli

All inclusive surfvakantie voor jongeren! (12 - 16 jaar)

Dit is de surfvakantie voor jongeren die zin hebben in een week vol spel, fun en super veel surf! Het ontbijt, lunch en avondeten is inclusief en je overnacht in onze gezellige Sheddies net achter de duin. Heerlijk in slaap vallen met het geluid van de zee om de volgende dag met ons team mee op avontuur te gaan. Alle activiteiten zijn inclusief, dus we doen alles als groep. Of je nu alleen komt of met een vriendengroep, je zult in no time veel nieuwe vrienden maken!

Veilig boeken met Corona Flex Pack!

In het kort

Team

24/7 begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team

Surfen

Compleet surfprogramma met upgrade mogelijkheden

Eten

Elke dag vers ontbijt, lunch & avondeten!

Accommodatie

Overnachten in luxe safaritenten en ingerichte tipi's

Aquapark

Super leuke trip inclusief in het basispakket!

Vlak aan zee

Slapen in de duinen van Le Pin Sec

Juniorcamp Le Pin Sec

Het Juniorcamp Le Pin Sec is de perfecte surfvakantie voor 12- tot 16-jarige die zin hebben in een week vol actie. Dichterbij het strand kunnen we het camp niet opbouwen, het ligt namelijk net achter de duin. Je vindt op het camp een supergezellige surfbar waar je voor je koude drankjes en snacks terecht kan. Dit is tevens het ontmoetingspunt waar alle groepsactiviteiten plaats vinden. Ook kan je hier lekker chillen op de trampoline, een spelletje spelen op de pingpongtafel of een potje volleyballen tegen de crew!


Het Surfblend Team staat de gehele vakantie voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht! Niet onbelangrijk: ons team is altijd bereikbaar voor het thuisfront.


Overnachten doen we in de luxe Safaritenten en Tipi's. Alle tenten zijn voorzien van bedden, waardoor je niet meer hoeft te slepen met luchtbedden. We slapen met max. 5 personen in de safaritenten en met 3 personen in een grote tipi.

We maken op aankomst dag samen met alle deelnemers de indeling en zorgen dat iedereen zich fijn voelt bij zijn ‘room-mate’ voor die week. Uiteraard houden we jongens en meisjes altijd gescheiden. Het is ook mogelijk om bij je boeking alvast de voorkeur op te geven als opmerking.

De Safaritenten en tipi's beschikken niet standaard over beddengoed. Kussen, slaapzak en lakens kan je dus zelf mee te nemen, als je wilt kan je dit ook bij ons huren voor een kleine meerprijs. Lekker easy! Huur daarnaast samen met je buddy een kluisje met usb-charger om je gsm op te laden en je waardevolle spullen veilig op te bergen.


Dit is waar het allemaal om draait! Speciaal voor het Juniorcamp hebben wij daarom een 12 uur durend surfprogramma uitgewerkt waar er naast theorielessen en een vette surf presentatie vooral veel tijd wordt gemaakt om zo veel mogelijk het water in te gaan. Onze Nederlandstalige coaches beschikken allemaal over de nodige diploma’s en kunnen je de oren van je hoofd praten met allerlei toffe reis en surf verhalen!

Surfen is super intens, dus moet ook zeker niet onderschat worden. 12 uur les in combinatie met andere toffe activiteiten is een vol en compleet programma!


Ben jij een echte waterrat of een super sportief type? Dan is de upgrade van het surfprogramma iets voor jou! De 12 uur les in het standaard programma is al redelijk intensief, maar je kunt met deze upgrade nog 5 uur extra het water in. Op die manier leer je nog meer bij en kan je al de eerste stappen maken naar een shortboard… als je daar klaar voor denkt te zijn natuurlijk.


Eten

Makkelijker dan dit wordt het niet: het volpension is inclusief! Als je heel de dag zowel in als uit het water actief bezig bent, dan is goed eten natuurlijk enorm belangrijk. Daarom voorzien wij iedere dag een vers ontbijt met fruit, een goede lunch en natuurlijk een heerlijke avondmaaltijd. Zowel met de vegetariër, vleeseter als veganist is rekening gehouden.

Heb je een bijzonder dieet of specifieke allergieën? Geef het ter plekke door aan het team zodat zij er rekening mee kunnen houden. In geval van ernstige allergieën raden wij je aan op voorhand contact met ons op te nemen via info@surfblend.com


Zin om je helemaal uit te leven op een grote Wipe-out baan? Kom met eens ons mee naar het Waterpark en kijk zelf wie het langst op het kussen kan blijven staan! Versla jij onze crew? Na de waterpret gaan we het ultieme surfstadje Lacanau bezoeken. Hier vind je toffe surfshops en prachtige stranden.

Deze uitstap is niet inclusief in het basispakket en kan optioneel worden toegevoegd tijdens het online boeken of op locatie.


Naast de surflessen organiseren wij op het camp tal van toffe activiteiten zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Battle-of-the-sexes, levend stratego, een toffe quiz, volleybal toernooi, karaoke avond en nog veel meer! Zin om lekker te ontspannen? Chill in de hangmat of op onze trampoline.


Een tocht op de mountainbike is de beste manier om de schitterende omgeving rondom Le Pin Sec te ontdekken. We fietsen met z’n allen naar een ander strand of mooi meertje om daar te lunchen en leuke activiteiten te doen!


Op een uur rijden van Bordeaux vind je het authentieke Le Pin Sec. Deze plek is uitgegroeid van kleine camping naar een echte summer-surftown. Slapen doe je net achter de duin zodat je met het geluid van de zee in slaap kan vallen. Je vindt hier tevens een gezellig pleintje met leuke restaurantjes, een surfshop en skateramp. Je hoeft je hier dus nooit te vervelen!


Sterrenhemel

Omdat er rond Le Pin Sec zo veel bos is, is er weinig lichtvervuiling. De sterrenhemel is daarom ook adembenemend! Door onze telescoop kan je met je telefoon close up foto’s maken van de maan en misschien zelf planeten…


Sunset

Een goede sunset foto tijdens Golden hour mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je op surf-vakantie bent. Check de zonsondergang vanaf de duin, het terras of samen met het team vanaf de onmisbare bunkers.


Vervoer

Elke vrijdag rijden er naar Le Pin Sec onze eigen bussen vanuit Nederland en België. Rust lekker uit door een nacht te slapen in onze bus en de volgende dag klaar te staan om je eerste dag vakantie te vieren. Na een fijne week zal de bus op zaterdagavond terugkeren zodat je zondagochtend weer thuis bent.

We werken enkel met gerenommeerde partners die met moderne en comfortabele bussen rijden. Uiteraard kan iedereen bagage meenemen in de vorm van één koffer en één stuk handbagage. Slaapmateriaal zoals kussen en/of slaapzak mag je nog apart meenemen. Neem je graag een surfboard mee op de bus dan kan je dit aan je boeking toevoegen.

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Leuven, Gent en Antwerpen.


Uiteraard ben je niet verplicht om met de bus naar Le Pin Sec te komen. Er zijn veel deelnemers die zich laten afzetten door hun ouders wanneer de ouders in de buurt op vakantie gaan. Wel zo gemakkelijk!

Het adres van de camping is:

60 Le Pin Sec-Nord
33990 Naujac-sur-Mer
Frankrijk


Dit zeggen anderen

Het surfcamp start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

Inbegrepen in de prijs:

  • Zeven overnachtingen in Safaritenten en Tipi's
  • Volpension met gezonde maaltijden
  • Tof camp met volley, pingpong en vele chill area’s
  • Deelname aan het standaard surfprogramma
  • Tal van toffe activiteiten
  • 24/7 kundige begeleiding door Nederlandstalig team
  • Mountainbike tour door de streek

Prijzen p.p. 3 juli 10 juli
1 week €509 €509
2 weken €968 xx

Busreis | Retour per bus vanuit NL en BE | € 129

Surfupgrade | 5u extra het water in met onze coaches | € 59

Waterpark & Citytrip | Een echte wipe-out baan en gezellig bezoek aan Lacanau | € 29

Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15

Locker huren | Huur een kluisje met usb-charger voor de hele week | € 15

Surfboard mee op de bus | Neem je eigen surfboard mee op de bus | € 25

Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Bedpakket | Frisse lakens, deken en kussen | € 25

Corona Flex Pack | Omboek- & Cash-backgarantie | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5% van de reissom met minium van € 35


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 voor o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een minimaal bedrag van € 50 mee te nemen


Vrijblijvende aanvraag