Youthcamp Oostende

België

Youth (15-18)

juli - augustus

Een week vol watersport in België voor 15 tot 18 jaar!

Ontdek samen met ons wat de Belgische Noordzee jou te bieden heeft op het vlak van watersport! Ons surfhostel in Oostende is de plek waar jij een schitterende week vol actie gaat beleven. Van surfen tot suppen en windsurfen tot zeilen, wij zitten niet stil. Het halfpension is tevens in begrepen, dus je kunt iedere dag aanschuiven voor verse en gezonde maaltijden!

In het kort

Vlak aan zee

Slaap op 50m van het strand!

Accommodatie

Overnacht in nieuw Surf Hostel

Eten

Halfpension inbegrepen, lekkere en gezonde maaltijden!

Surfen

Les van opgeleide instructeurs

Programma

Naast surf ook nog SUP, zeilen, windsurf en meer!

Locatie

Belgische surf hotspot Oostende

Youthcamp Oostende

Het toffe surfhostel in Oostende zal ons decor zijn voor Youthcamp Oostende. Met veel verschillende slaapkamers die uitkomen op een gezellige gedeelde ruimte wordt er een fijne ontmoetingsplek gecreëerd. Je vindt hier een leuk barretje met een gezellige zithoek en enorm veel mogelijkheden voor sport en spel. Zo maak je binnen no time tal van nieuwe vrienden!

Heb jij net als wij niet zo'n zin om binnen te zitten? Mooi. Kom met ons mee onze directe voortuin in: het strand!


Het Surfblend Team staat de gehele vakantie voor je klaar om het jou naar je zin te maken en de tijd van je leven te bezorgen. Koken, de bar bemannen of deelnemen aan toffe activiteiten… het team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

Wij zullen een mooi gevuld programma aanbieden met ook voldoende vrije tijd om samen met je vrienden en vriendinnen de omgeving te ontdekken.


Accommodatie

Overnacht op 50 meter van het strand! Het hostel beschikt over verschillende gedeelde kamers met op elke kamer een eigen toilet en badkamer. Alle kamers zijn ingericht met comfortabele matrassen zodat je van een goede nachtrust kunt genieten en geen luchtmatras moet meenemen, lekker gemakkelijk. De indeling van de kamers zullen we tijdens de check in samen met jou maken. Zo kan je je voorkeuren aangeven en checken we of je met je vrienden en vriendinnen op dezelfde kan slapen.

Uiteraard worden jongens en meisjes gescheiden gehouden.


Surf & Waterfun

De reden waarom je met Surfblend op vakantie gaat? SURFEN natuurlijk! Samen genieten we van een leuke presentatie waar we veel bijleren over de theorie en techniek. Maar onder begeleiding van de lokale surfclub gaan we vooral zo veel mogelijk het water in. De Nederlandstalige coaches van de surfclub beschikken allemaal over de nodige licenties om je zo snel mogelijk rechtop op je surfboard te krijgen. Wanneer je vraagt naar hun surfervaringen van over de hele wereld, zullen ze de oren van je hoofd praten.

Naast onze favoriete sport golfsurfen gaan we samen ook nog leren windsurfen. Je kan ook optioneel kiezen om mee te gaan zeilen en suppen (online bij te boeken of op locatie). Met een totale mogelijheid van 12 uur watersport en nog veel meer andere toffe activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen!


Het halfpension is inclusief in het basispakket, super easy! Na jouw dag surfen, zeilen en suppen is goede voeding uiteraard enorm belangrijk. Juist daarom zullen wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt en een gezonde avondmaaltijd voorzien. Voor de lunch kan je kiezen om vrijblijvend een broodje met ons mee te eten of zelf met friends de lokale eettentjes te ontdekken. Up to you!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met wij de vegetariër, de vleeseter en de veganist. Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën? Meld dit even bij de reisleiding op de aankomstdag. Heb je een ernstige allergie, neem op voorhand even contact met ons op via info@surfblend.com . Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.


Zin je watersport skills nog verder te verbreden dan alleen het golf- en windsurfen? Voeg online het SUP (stand up paddle) en zeil pakket toe en ga samen met ons het water op! Met ongeveer 3 uur extra watertijd zal jij als een echte waterrat uit deze vakantie komen.

Det aanvullende waterpakket is niet inbegrepen in het basispakket en kan online en tijdens de check-in worden bijgeboekt.


Heb jij nog energie over na het intensieve watersport programma? Ga dan samen met ons naar het ultieme trampoline park in Oostende. Met vele foampits, baskets en dodgeball veld biedt dit trampoline park nog een pak meer dan alleen het gigantische trampoline veld. 

Deze uitstap is niet inbegrepen in het basispakket en kan online en tijdens de check-in worden bijgeboekt.


Naast de vele uurtjes in het water zullen we ook zorgen dat er op het land genoeg te doen is. Zo kun je bijvoorbeeld chillen op het strand, organiseren we een beachvolley-contest en gaan we op pad naar het centrum van Oostende. Vervelen wordt simpelweg onmogelijk!


Oostende is één van de meest populaire badsteden van België en niet zonder reden! Door de afwisseling tussen de mooie stad en de prachtige natuur, maar ook door de beste golven van België natuurlijk. Dankzij de ligging van het strand kan je bijna op elk moment wel een golf vinden in Oostende. Kortom, de ideale locatie voor ons Belgisch surfcamp.


Oostende bruist van de activiteiten! De mooie stad zorgt voor een goede afwisseling tussenstad, strand en omliggend groen. De locals hebben dus heel veel tips en must see spots. Onze favoriet is het skatepark velodroom. Midden in de oude wielerbaan werd enkele jarengeleden een vette skate bowl gebouwd die voor alle skate niveaus toegankelijk is. Naast de bowl ligt ook nog steeds de oude wielerbaan. Deze betonnen boog zorgt voor de ideale plek om te longboarden.


Vervoer

Het fijne aan een surfcamp zo dicht bij huis is dat je niet lang moet reizen om er te geraken! Elke zondag kan je vanaf 17uur inchecken in het surfhostel en is je surfweek begonnen. Oostende is heel makkelijk bereikbaar met de wagen maar ook met de trein sta je in no time op het strand.

Het adres van het surfhostel:
Kapucijnenstraat 36
8400 – Oostende

Vlak aan het surfhostel is er een parking waar je voor een korte tijd gratis kan staan.

 


Dit zeggen anderen

Het surfcamp start altijd op zondagmiddag en duurt tot vrijdagmiddag einde middag. 
 

Inbegrepen in de prijs:

  • Vijf nachten slapen in Surf Hostel
  • Iedere dag ontbijt en avondeten (met optie voor vrijblijvend broodje tijdens de lunch)
  • Super gezellig camp vlak achter het strand van Oostende
  • Uitgebreid surfprogramma + activiteiten inclusief
  • Optionele activiteiten zoals SUP, Windsurf en Zeilen
  • Begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team
  • Tijd van je leven!

Prijs p.p. 26 juli 2 aug
Youthcamp Zo-Vrij €459 €459


Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15

Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB | € 35

SUP & Zeil | 3 uur extra watersport fun | € 40

Trampoline Fun | Een trampoline paradijs voor jongeren | € 15


Waarborg | We vragen een waarborg van € 10 voor o.a. het bestek en servies 

Zakgeld | Uiteraard niet verplicht, maar we adviseren een minimaal bedrag van € 50 mee te nemen

Checkin & -out | Zondag einde middag start het surfcamp en het duurt tot vrijdag einde middag. Exacte uren volgen per mail.


Vrijblijvende aanvraag