Surfcamps in Spanje

Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-overview.JPG
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-dubbel-highfive
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-fun-les-leer-surfen.jpg
1 / 3
Surfcamp with a seaview.

Spanje
Spanje is een van de meest populaire landen voor het golfsurfen in Europa. Voor het grote toerisme is de Noordkust van Spanje nog tamelijk onbekend, maar voor surfers staat dit bekend als het mekka. De afwisselende kustlijn vol baaien, points, stranden, rifbreaks, gecombineerd met gunstige prijzen, vriendelijke locals, prachtige steden en heerlijk eten zijn de voornaamste redenen hiervoor. De Noordkust van Spanje kun je grofweg opdelen in de drie delen: Baskenland, Cantabria en Asturias/Galicië. Wij organiseren vooral trips naar Baskenland. 

‘Surfing the Basque Country’ is een zeer bekende zin die je vaak ziet in Zarautz en omgeving, eigenlijk mogen we ook geen Spanje zeggen tegen deze streek; Baskenland is de juiste naam! Baskenland is bijzonder vanwege de locals, de tradities, de mooie baaien en bergen, het heerlijke eten en bovenal de prachtige golven die je er treft! We zijn dan ook trots om hier al 10 jaar lang onze surfcamps te organiseren. 

Camp

Surfcamp Zarautz

Surfblend-surfcamps-surfvakantie-frankrijk-spanje-love.jpg
Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-party-fun-vrienden.jpg
Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-zeezicht.jpg
1 / 3
Sunset fun in Zarautz.

Surfblend’s Surfcamp Zarautz biedt je letterlijk het beste van twee werelden: een relaxed camp opgezet in een groene omgeving en op 5 minuten wandelen van de zee. Tegelijkertijd wandel je zo naar het centrum van Zarautz waar je van alles vindt: talloze winkels, tapasbars, café’s, restaurants en een levendig nachtleven. De surf is geweldig in de baai van Zarautz zowel voor beginnende en intermediate surfers. Door de geografische ligging in een baai hoef je je over stroming nooit veel zorgen te maken en komen de golven vaak mooi binnenrollen!

Meer Info.

Sheddies

Surfcamp Deluxe Zarautz

surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-nachtlicht.jpg
surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-opbergruimte.jpg
Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-miniramp-gopro-zon.jpg
1 / 3
De grote sheddie cabins.

Surfblend’s Zarautz Deluxe biedt je alles wat je zoekt als je met jouw vriend of vriendin of een groepje vrienden op surfvakantie wilt gaan. Heerlijk slapen in de nieuwe Sheddie Deluxe met de keuze tussen 2x een 1p-bed of een groot 2p-bed. Deze staan opgesteld op een apart stuk van de camping, maar dicht bij het andere surfcamp. Uiteraard is er de optie om gebruik te maken van alle faciliteiten die te vinden zijn op het normale surfcamp Zarautz zoals bijvoorbeeld de miniramp, de bar en de verschillende super chille hang-outs!

Meer Info.