Surfcamps in Spanje

Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-overview.JPG
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-dubbel-highfive
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-fun-les-leer-surfen.jpg
1 / 3
Surfcamp with a seaview.

Spanje
Spanje is een van de meest populaire landen voor het golfsurfen in Europa. Voor het grote toerisme is de Noordkust van Spanje nog tamelijk onbekend, maar voor surfers staat dit bekend als het mekka. De afwisselende kustlijn vol baaien, points, stranden, rifbreaks, gecombineerd met gunstige prijzen, vriendelijke locals, prachtige steden en heerlijk eten zijn de voornaamste redenen hiervoor. De Noordkust van Spanje kun je grofweg opdelen in de drie delen: Baskenland, Cantabria en Asturias/Galicië. Wij organiseren vooral trips naar Baskenland. 

‘Surfing the Basque Country’ is een zeer bekende zin die je vaak ziet in Zarautz en omgeving, eigenlijk mogen we ook geen Spanje zeggen tegen deze streek; Baskenland is de juiste naam! Baskenland is bijzonder vanwege de locals, de tradities, de mooie baaien en bergen, het heerlijke eten en bovenal de prachtige golven die je er treft! We zijn dan ook trots om hier al 10 jaar lang onze surfcamps te organiseren. 

Surfcamp Zarautz
Surfblend’s Surfcamp Zarautz biedt je letterlijk het beste van twee werelden: een relaxed camp opgezet in een groene omgeving en op 5 minuten wandelen van de zee. Tegelijkertijd wandel je zo naar het centrum van Zarautz waar je van alles vindt: talloze winkels, tapasbars, café’s, restaurants en een levendig nachtleven.
Meer Info.

Surfcamp Deluxe Zarautz
Zarautz is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire surf bestemmingen van Europa en dat is niet voor niets! Een mooie baai waar de golven vaak perfect binnen rollen, een levendige Baskische stad vol met tapas bars, restaurants, shops en partybars, een uitgestrekte boulevard met o.a. een skatepark en dit alles in de schitterende heuvelachtige omgeving.
Meer Info.