top
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-love-brug-mooi-water.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-chalet-cabin.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-floating.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-golven-barrel-water.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-kliffen-rotsen-dreams.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-explore.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-supertubos-barrel.jpg surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-terras-chalet.jpg

Portugal

Resort

Surfcamps in Portugal

Portugal is de nr.1 bestemming voor het golfsurfen in Europa! Het kent een ongekende gevarieerde kust die gemakkelijk swells van alle kanten oppikt en hierdoor als enig land ter wereld een echte ‘golf-garantie’ durft te verstrekken. Het is daarnaast een ontzettend vriendelijk, gastvrij en budget-vriendelijk land en heeft een heerlijk klimaat ten tijde van ons lente- en zomerseizoen. Niet voor niets is Portugal goed op weg om een van de meest populaire vakantielanden van Europa te worden.

In heel Portugal kun je perfect surfen, van de Algarve tot Porto vind je de ene spot na de andere. De bakermat van het surfen ligt echter in Peniche, onze hometown van Surfcamp Peniche. Legendarische spots als Supertubos staan hoog op het verlanglijstje van elke (pro-)surfer en vriendelijke beachbreaks als Baleal zorgen ervoor dat iedereen zich hier perfect kan vermaken.

Tijdens jouw surftrip naar Portugal kun je rekenen op mooie golven, heerlijk weer, vriendelijke locals en ontzettend lekker eten. Kortom, one of our favourites!

surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-explore.jpg
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-supertubos-barrel.jpg
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-terras-chalet.jpg
1 / 3
Ontdek het prachtige landschap!
Camp

Surfcamp Peniche

surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-surfing-floating.jpg
Surfblend-Zarautz-surfkamp-surfvakantie-avondsessie-surfsessie.jpg
surfblend-peniche-portugal-surfcamp-surf-deluxe-fun-terras-chalet.jpg
1 / 3
Golven van wereldklasse!

Peniche is een van de legendarische spots van Europa en dat is niet voor niets! Wereldklasse golven, pro-surfers en een levendig stadje ontmoeten hier elkaar. Het nieuwe camp ligt net boven de bekende stranden van Baleal waar niet alleen veel gesurft wordt, maar ook leuk gefeest kan worden! 

Surfblend’s Peniche Surf Camp ligt op een gloednieuwe camping met zeezicht met het strand op slechts enkele minuutjes wandelen. We beschikken hier over unieke cabins en Chalets, steeds geschikt voor 2 personen. Verder kun je rekenen op een compleet en luxe camp, inclusief bar, chill-areas, miniramp enz. De camping biedt ons verder nog een tennis/volleyveld, een klein winkeltje en snack-corner en een leuke look-out vanwaar je de golven kunt zien binnenrollen. Alles is gloednieuw op deze camping, want het gaat in mei 2018 pas open!

Het camp ligt strategisch gelegen tussen Ferrel en Baleal. Beide centra zijn per voet te bereiken, maar we raden je aan om voor het gemak een fiets te huren. De wegen zijn goed en vlak, dus een ideale manier om alles te kunnen zien en doen. Ferrel is een dorpje in opkomst en heeft naast lekkere bakkerijtjes en koffieshops ook lokale restaurantjes en winkels. Baleal kent wat meer horeca met een aantal strandtenten en de bijbehorende beachparty’s. Iets verderop en ook goed met de fiets te bereiken ligt het oude en authentieke centrum van Peniche, zeker een bezoekje waard.

Meer Info.