Surfcamps in Marokko

surfblend-premium-surf-camp-marokko-taghazout-surfkamp-bungalow-caddy-service.jpg
surfblend-premium-surf-camp-marokko-taghazout-surfkamp-bungalow-fun.jpg
surfblend-premium-surf-camp-marokko-taghazout-surfkamp-search-view.jpg
surfblend-surf-taghazout-surfing-surfcamp-surfresort-turn-action-surfkamp.jpg
surfblend-surfcamp-surfresort-taghazout-marokko-surf-kameel-wave-check.jpg
1 / 5
Surf-caddy!

Marokko is het Mekka voor iedereen die een geweldige surfvakantie wilt beleven! De cultuur, de architectuur, de vriendelijke locals, prachtige landschappen en de Noord-Afrikaanse vibe die je overal voelt zorgen voor een unieke ervaring! Daarnaast biedt Marokko een heel gunstig klimaat in de winter en zomer, een scala aan perfecte golven, mooie stranden en baaien en is het goed te bereiken met het vliegtuig. Kortom, de ideale bestemming voor ons in de winter en zomer!

In heel Marokko kun je goed surfen, in het noorden op de stranden en in het zuiden op de lege pointbreaks van de West Sahara. Daartussen, vlakbij de bekende stad Agadir, ligt Taghazout. Een oud vissersdorpje dat gegroeid is tot een magneet voor surfers door de extreem goede surfspots in de buurt.

We kiezen ervoor om juist hier onze reizen aan te bieden. Het feit dat het op slechts 40min rijden ligt van Agadir is een gigantisch voordeel. Vliegen naar Agadir is makkelijk vanaf vele vliegvelden en na een prachtige rit over de kustweg sta je snel in Taghazout. Tijdens de week is het zeker de moeite om nog eens terug te rijden naar deze stad voor de malls, authentieke markt, haven en levendig nachtleven.

Een vakantie in Marokko staat in het teken van ontdekken. Nieuwe spots, nieuwe golven, maar ook een rijke cultuur, de Marokaanse keuken (denk aan Tajines!) en de krachtige muntthee. Deze mix zal ervoor zorgen dat je zeker snel terug zult keren!

Resort

Taghazout

surfblend-surfcamp-fun-surf-evert-camel-smile-taghazout-marokko.JPG
surfblend-barrel-surf-surfcamp-surfkamp-fun-surfing-surfresort-taghazout.jpg
surfblend-premium-surf-camp-marokko-taghazout-zwembad-love-chill.jpg
1 / 3
Camel Riding!

Taghazout is decennialang een slapend vissersdorp geweest aan de Atlantische Kust van Marokko, niet ver van Agadir. Maar het is de laatste jaren uitgegroeid tot de droombestemming voor elke surfer en dat is niet voor niets! Legendarische pointbreaks als Anchor Point, Killer Point en Boilers zijn trekpleisters voor surfers van over de hele wereld! 

Surf Resort Taghazout
Een luxe 4*-resort bedacht en gebouwd voor surfers, vroeger ondenkbaar en nu gerealiseerd in Taghazout. Deze baai heeft alles wat je als surfer wenst: prachtige kamers, een bar met zwembad, verschillende restaurants, surfshop en –school, yoga studio, wellness en vanaf elke plek uitzicht op de golven en het oude dorpje! Het resort is gebouwd aan Panorama Beach en op wandelafstand van wereldberoemde surfspots als Panorama Point, Hash Point en Anchor Point. Het kenmerkt zich door de stylish gebouwde huisjes die allemaal zeezicht bieden. Er zijn verschillende type kamers en huisjes, zodat je hier als stel, vriendengroep of familie comfortabel terecht kunt.
Meer Info.

House

Aourir

Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surftrip-barrel.jpg
Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-suite-surf-vakantie.jpg
Surfblend-surfcamps-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surftrip-vrienden.jpg
1 / 3
Scoor de beste barrels.

In dit dorpje vind je o.a. theehuizen en een wekelijkse markt met allerlei wonderlijke producten, je kijkt je ogen uit! Het grootste deel van de toeristen in Marokko bezoekt de markten van Agadir of Marrakesh, maar deze zijn ondertussen al volledig aangepast aan het massa toerisme. In Banana Village vind je nog de echte Marokkaanse cultuur.

Sea View Surfcamp Marokko
Sea View Surf Camp wordt gerund door onze locale partner Deep Curl SARL en is op enkele stappen verwijderd van de beroemde spot K-11. Surfblend biedt dit camp al aan sinds enige tijd en we hebben inmiddels al vele gasten gehad met alleen maar positieve reviews. Wij, en onze gasten, zijn steeds verrast met de locatie, de uitstraling van het camp, mooie inrichting, de coole en vriendelijke crew en vooral het lekkere eten, de dikke surf en bovenal het zwembad op het dak!
Er gaat natuurlijk niets boven een middag doorbrengen op het dakterras in een van de lounges en tegelijkertijd de zon langzaam in de Atlantische Oceaan zien zakken. Met een gemiddelde van 330 dagen zon per jaar ben je in Marokko vrijwel zeker van een schitterende zonsondergang en een ochtendzon die je begroet tijdens je ontbijt. Het lekkere weer zorgt er verder voor dat je je middagen kunt spenderen op het goudgele strand en kunt genieten van de helderblauwe zee. 
Meer Info.