top
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah-fun Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun. Surfblend-surfcamp-kids-juniors-thumbs-fun-surf-surfkampen-surf-surfcamps-camp.jpg Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun

Juniorcamp Moliets

Super fijn surfcamp voor 12 tot 16jarigen

House Accomodatie 100%

Activities Activiteiten 95%

Beach Nabijheid strand 95%

Bus Busreis 90%

Camp Camp 95%

Money Prijs-kwaliteit 100%

Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah-fun
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun-yeah
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun.
Surfblend-surfcamp-kids-juniors-thumbs-fun-surf-surfkampen-surf-surfcamps-camp.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate-surf-fun
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun-chill-skate
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun

Perfecte surfreis voor jongeren! (12 - 16j)

Juniorcamp in het kort:

 • Dagelijks gezonde en verse maaltijden: ontbijt, lunch en diner
 • Uitgebreid all-inclusive surfprogramma, upgrade mogelijk
 • 24/7 begeleiding door ervaren Surfblend crew
 • Slapen net achter de duinen
 • Kies voor 7 of 14 nachten in een Sheddie
 • Veel ruimte met miniramp, beachvolley en chill area’s
 • Luxe 4* camping met groot zwembad, goede faciliteiten en WiFi
 • Paintballen of Hoogteparcours inclusief
 • Uitstap naar WaterParc inclusief
 • Citytrip naar Hossegor, de surfhoofdstad van de Franse kust inclusief

Juniorpakket vanaf € 469,-

Verstuur een vrijblijvende aanvraag

flight

Online boeking

Camp

Juniorcamp

Omschrijving

Welkom in Moliets!
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-moliets-surfing-bridge
Surfblend_2019_Moliets-1915
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-moliets-surfing-bridge
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-moliets-surfing-bridge
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-moliets-surfing-bridge
1 / 6
Welkom in Moliets!

Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar bieden we het Juniorcamp aan in Moliets Plage. Niet alleen verzorgen we een week boordevol surf, maar we organisaren ook veel toffe activiteiten doen zoals paintball, touwenparcours, waterpark en nog veel meer!

Wil jij graag (leren) surfen, alleen of met een vriendengroep? Twijfel dan niet en kom naar het Juniorcamp van Surfblend in Moliets! Niet alleen gaan we elke dag het water in, maar ook gaan we tal van andere spannende en leuke activiteiten doen! Het camp is in handen van onze ervaren crew die veelal een pedagogische achtergrond hebben. Daarnaast staat de catering garant voor gezonde kost en worden de surflessen verzorgd door Nederlandstalige gediplomeerde surfleraren.

Het camp staat letterlijk op een minuutje wandelen van het strand, midden in de duinen van een luxueuze 4*-camping. Het camp is inclusief gebruik van de surfboards, bodyboards, skimboards en uiteraard wetsuits. We hebben veel materiaal en dus ruimschoots genoeg voor iedereen. Naast al het surfmateriaal beschikken we over een compleet pakket van sport- en spelartikelen om te zorgen dat je je niet kunt vervelen.

Onze catering zorgt ervoor dat je niet op je honger blijft zitten. Vanaf de dag dat je aankomt tot de dag van vertrek wordt je verzorgd met elke dag ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood, een croissant, allerlei beleg, cornflakes, fruitsappen en koffie en thee. Tussen de middag kun je een warme lunch verwachten met een stuk fruit. Diner bestaat uit een verse maaltijd en een dessert. Eén keer per week gaan we naar een restaurant en we sluiten af met een heerlijke Burger-BBQ!

Moliets-Plage

Surfblend-surfcamp-surfing-surf-surfvakantie-frankrijk-spanje-portugal
Surfblend-surfcamp-surfing-surf-surfvakantie-frankrijk-spanje-portugal
Surfblend-surfcamp-surfing-surf-surfvakantie-frankrijk-spanje-portugal
1 / 3
Surfblend surfschool

Tussen de steden Biarritz en Bordeaux, vlakbij de bekende surfplaatsen Hossegor en Mimizan, ligt het kustplaatsje Moliets. De laatste jaren is dit surfdorp uitgegroeid tot één van de meest populaire bestemmingen voor een surf vakantie in Frankrijk. En dat is natuurlijk niet voor niets!
Moliets staat bekend om de schitterende beachbreaks. Dit betekent dat de golven vaak vlak aan de kust breken, zodat je niet ver naar achteren hoeft te peddelen en alle actie van dichtbij kunt zien! Het grote strand heeft veel verschillende peaks, zodat er altijd wel een rustigere peak te vinden is waar je naar hartenlust kunt surfen.

Naast surfen of chillen op het strand, is er meer dan genoeg te doen in Moliets. Zo is er een levendig centrum met veel leuke winkeltjes en een grote boulevard. Als echt surfdorpje zijn er natuurlijk ook verschillende surfshops te vinden. Daarnaast heeft Moliets onder andere een grote wekelijkse markt en is er een arena voor (diervriendelijke) stierengevechten.

Tips van de locals

Surfblend-surfcamps-surfcamp-frankrijk-moliets-surfing-go-golf-sun-surf-strand.jp
Surfblend-surfcamps-surfcamp-frankrijk-moliets-surfing-go-golf-sun-surf-strand
Surfblend-surfcamps-surfcamp-frankrijk-moliets-surfing-go-golf-sun-surf.jpg
Surfblend-surfcamps-surfkamp-surf-frankrijk-surfvakantie-view
1 / 4
Longboarding Moliets!

Shoppen in Moliets
Er zijn diverse surfshops in Moliets. De grootste collectie zul je vinden in de Maa Surfshop, terwijl je in Soon Line supervriendelijk geholpen zal worden door de Belgische eigenaaars. Verder vind je er enkele souvenirshops, snoepwinkels, cafeetjes en een grote supermarkt.

Check de pro’s
Als de golven goed zijn, dan zul je in de vroege ochtend en tegen zonsondergang kunnen genieten van de spectaculaire moves van de pro-surfers die in Moliets wonen en werken. Je zult versteld staan van hun kunsten en dat zorgt ervoor dat je misschien nog meer zin zal krijgen in de volgende surfles!

Longboarden
Elke dag leef je op het strand en in het water, maar tussendoor is er ruimte voor ontspannig en wat vrije tijd. Een van de leukste manieren om deze tijd te besteden is misschien wel het longboarden. Pak een longboard van het camp en ga over de camping en door het dorpje over de heuvelachtige asfalt weggetjes….surfing the streets!

Team

Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-team.jp
Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-team
Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen
1 / 3
Het team staat altijd klaar!

Onze juniorcamps worden volledig begeleid door onze surfblend crew. Vanaf het vertrek is er altijd begeleiding aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Op het Juniorcamp in Moliets staat de surfblend crew altijd klaar! Zij zorgen voor de volledige organisatie van het camp. Van het middageten tot het avondspel en van surflessen tot het volleybal tournooi, onze crew zorgt voor alles! Zit je met een vraag of zoek je iemand voor een leuke babbel? Spreek dan iemand van de crew aan en ze helpen je graag verder! 

Sheddies

Accommodatie

Sheddie

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surf-surfblend-surf
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surf-surfblend-surf.jpg
1 / 2
Boek je sheddie!

In het Juniorcamp slaap je per twee personen in een Sheddie. Het is op indeling, maar we zorgen er altijd voor dat vrienden en vriendinnen bij elkaar in een Sheddie liggen, jongens en meisjes altijd apart.
De Sheddies zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een heerlijks matras. Overtrek, kussen en slaapzak moet je zelf meenemen. Onder het bed is heel veel ruimte, genoeg om al je bagage en bijv. je skateboard op te bergen.

Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surf-frankrijk-spanje
Surfblend_2019_Moliets-3030.jpg
1 / 2
Juniorcamp Moliets!

Het juniorcamp beschikt over alle nodige faciliteiten voor een topvakantie. Zo kan je na het surfen een verfrissende douche nemen in het grote sanitaire-blok vlak aan het camp. De Surfblend crew zorgt elke dag voor schone douches en toiletten.

Op het kamp vind je ook onze leuke kamp-bar. Hier kan je terecht met al je vragen, een lekker ijsje eten of een frisdrankje kopen.

Om veiligheid van persoonlijke spullen te garanderen kan je op het juniorcamp een kluisje huren. Hierin zit ook een stopcontact en USB-lader verwerkt zodat je in een keer je al je elektrische apparaten kan opladen.

Beach

Surf

SURFPROGRAMMA - INCLUSIEF

Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-surfles-strand.jp
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-surfles-strand.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-surfles.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje.jpg
1 / 4
De surflessen zijn inbegrepen!

Surfen is waar het om draait, zoveel mogelijk surfen en enorm veel leren tijdens de week. Onze gecertificeerde coaches zijn zeer ervaren en hebben zelf veelal de hele wereld over gereisd om de mooiste golven te vinden. Ze kunnen dus de oren van je hoofd praten over hun kennis en je verblijden met al hun fantastische verhalen!

Samen met onze coaches hebben we een goed gevarieerd all-inclusive lesprogramma opgezet waarin je maar liefst 12 uur surfles krijgt + al het nodige materiaal. Het programma bevat een mooie afwisseling van theorielessen, praktijklessen, begeleidde vrij-surf momenten en een leerrijke presentatie. Op die manier leer jij niet alleen de techniek en de skills, maar de achtergronden zoals de oorsprong van het surfen en doe je kennis op over de verschillende golven, boards en wetsuits. Je zal ons camp verlaten als een echte surfer!

De lessen worden gegeven in klein groepjes van maximaal 8 personen zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Leren surfen staat voorop! Tijdens de lessen worden alleen softtops (zachte boards) gebruikt om de veiligheid te waarborgen. Uiteraard zijn al onze leraren in het bezit van een geldig lifeguard-certificaat zodat veiligheid voorop staat.

SURFPROGRAMMA - UPGRADE

Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-surfles.jp.jpg
1 / 4
Til je surfen naar het volgende niveau

Krijg jij geen genoeg van het surfen en wil jij niets anders dan zo veel mogelijk in het water liggen? Dan is de upgrade op het all-inclusive surfprogramma zeker iets voor jou!

De 12 uur surfles in het standaard surfprogramma is al behoorlijk wat, maar met deze upgrade nemen de coaches jou nog 5 uur extra mee op avontuur. Ze zullen je nog meer bijleren en je zelfs eens laten proeven van het surfen op een shortboard (als je daar klaar voor bent natuurlijk…).

De upgrade van het surfprogramma kost € 85,-

SURF ESSENTIALS

Surfblend-surf-essentials-surfcamp-surfreizen-surfen-frankrijk-spanje-portugal

Voor een geslaagde surf vakantie maak je natuurlijk gebruik van een surfboard en een wetsuit, maar daar stopt het niet. Speciaal voor jou hebben wij een mooie selectie gemaakt van Surf Essentials die je vakantie een stuk aangenamer zullen maken.

Zo vind je in dit pakket een Beachblanket van zachte badstof en een super praktische hat met een aangename fit voor iedereen. De waterproof bag uit het pakket heeft een volume van 25L en is uitermate geschikt om je spullen droog te houden. Verder bevat het Surf Essentials pakket een Surfblend Sunnie. Deze zonnenbril beschermt jouw ogen optimaal en dus niet weg te denken uit de surfscene! Bij het boeken van dit pakket zorgen wij dat je het thuis geleverd krijgt, verzend kosten niet inclusief (4,95€), of je kan ook langskomen om je pakket op te pikken!

Het Surf Essentials pakket kan je bijboeken voor slechts € 95.

Food

Food - inclusief

Surfblend-surfvakantie-surf-frankrijk-spanje-eten-serv.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfreis-frankrijk-spanje-food.jpg.jpg
Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfreis-frankrijk-spanje.jpg.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing.jpg
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing.jpg
1 / 6
Eet goed door voor je volgende surfsessie!

Volpension - inbegrepen in de prijs
Het programma zit vol actie, avontuur en fun, maar dat lukt natuurlijk niet op een lege maag. We hebben daarom een uitstekende volpension formule opgezet, waarbij we iedere dag gezonde en lekkere maaltijden serveren. Vanaf aankomst tot vertrek word je verzorgd door onze catering. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood, een croissant, allerlei beleg, cornflakes, fruitsappen en koffie en thee. De lunch bestaat uit een lekkere Picknick die kan worden samengesteld bij het ontbijt. Zo kan er vlot geluncht worden en kan je snel weer het water in! Diner bestaat uit een verse maaltijd en een dessert. Eén keer per week organiseren we een heerlijke grote burger-BBQ! 

Heb je een bijzonder dieet of ben je allergisch of vegetarisch? Geen probleem, geef het ter plaatse door aan onze chef en hij zal het menu aanpassen voor jou.

Activities

Activiteiten - inclusief

Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love-softdogsurf-privateclothing-surfen-fun
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf-love
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun-surf
Surfblend-surfvakanties-jongeren-surf-frankrijk-spanje-surfen-smile-zon-zee-fun
1 / 4

Een van de absolute hoogtepunten van de week is het bezoek aan Base de Pop!
Een onvergetelijke ervaring als je voor het eerst met een band, fiets of ski’s van de grote schansen afglijdt. Verder kun je op het Wipe-Out parcourt jouw evenwicht skills testen en kan je genieten aan een van de mooiste meertjes van de Franse Pyreneeën.

Na het waterpark stopt de bus in de surfstad Hossegor. Ook wel bekend als het surfmekka van Frankrijk en de bakermat van surfen in Europa.

 

 

Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-relax.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-funnhy.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-music.jpg
1 / 4
Relax!

Naast alle actie organiseren we tijdens de hele week veel spelletjes en activiteiten. Zo is bijna elk moment van de dag gevuld en is er dus geen tijd om je te vervelen! 

Zo kan je meedoen met het grote 1-tegen-alle spel of je volledig geven bij het weerwolven. Dit zijn maar enkele voorbeelden, verder doen we o.a. levend stratego, movie-night, een quiz en nog veel meer!

Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-droping2
Surfblend-surfcamp-frankrijk-frane-moliets-juniors-skate-longboard-
Surfblend-surfcamp-moliets-juniors-frankrijk-france-longboard-skate-fun-relax.jpg
Surfblend-surfcamp-moliets-juniors-frankrijk-france-skate-fun-longboard-surf.jpg
surfblend-surfcamp-surf-longboard-moliets.jpg
1 / 5
Drop-in

Midden op het juniorcamp van Moliets vind je de miniramp! Deze halfpipe is ongeveer 1,50m hoog en goed 4m breed. Perfect dus om je skills te verbeteren of zelfs je eerste drop-in te oefenen tijdens je vakantie. Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, we hebben er altijd een aantal liggen! Heb je geen ervaring met skaten? De surfblend crew skate zelf ook heel graag. Vraag dus zeker om extra tricks and tips voor je eraan begint.

Verder zijn er in Moliets veel asfalt weggetjes om te kunnen skaten. We hebben ook veel longboards die je kunt lenen, heel tof om een tocht mee te maken! Het dorp is lekker heuvelachtig en perfect om te leren longboarden. Zo kan je gratis een longboard komen lenen en helemaal losgaan. Let wel goed op en begin op platte rechte stukken. Ook bij het longboarden kan je bij de surfblend crew terecht voor tricks and tips.

 

 

 

Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-groep.j.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-groep.jpg.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-groep.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-klimmen.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-paintbal.jpg
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-zipline.jpg
1 / 6
Hoe hoog durf jij te gaan?

Op een half uur wandelen van het camp ligt het Adrenaline-Parc, waar we met de hele groep gaan paintballen of het hoogte-parcours bedwingen. Je kan bij aankomst kiezen welke activiteit je het liefst wil doen.

Tijdens de paintball zal je merken dat de spanning echt wel kan oplopen. Iedereen geeft zich volledig in het spel en natuurlijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te raken met de verfkogels.

Het hoogte-parcours is opgezet tussen de hoge boomtoppen in het Adrenaline-Parc. Na de veiligheids-initiatie kan je kiezen uit meer dan 20 verschillende routes om te klimmen. Zo begin je bij de makkelijke routes en bouwt de moeilijkheidsgraad geleidelijk op. Zo zal je van op hoogte in een opblaaskussen springen, verschillende hindernissen beklimmen en uiteindelijk eindig je bij de zip-line die je in een keer weer naar het begin brengt.

Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-volley-serve
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-volley-smile.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-volley-smile.jpg
1 / 3
Daag je mede kampgenoten uit voor een potje

Zowel op het camp als op het strand kunnen we beachvolley spelen. Vaak gebeurt dit al spontaan tijdens de week, maar wij organiseren ook het wekelijkse beachvolley-tournooi!

Doe zeker mee want er vallen hele mooie prijzen te winnen. Wie wordt de beste volleyballer van de week?

Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-freesurf-woohuuw.-shakaa.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-freesurf-woohuuw.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-freesurf-woohuuw.jpg.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfing-fun-surfvakantie-famillie-juniors-freesurf
1 / 4
Shakaa braah!

Op het Juniorcamp draait het om actie, fun en avontuur, maar natuurlijk vooral om het surfen. Buiten de lesuren willen we zorgen voor zoveel mogelijk tijd om te kunnen surfen. Daarom organiseren we bijna elke avond ‘freesurf-sessies’, waarbij iedereen zelf het water in kan gaan. Niet zonder begeleiding natuurlijk, onze surf coaches blijven op het strand staan om de veiligheid te kunnen garanderen. De crew zelf die surft ook graag mee met de freesurf. Zo kan je alle tips & tricks van de surflessen toepassen en snel verbeteren!

flight

Online boeking

Money

Prijzen

Aankomst data

Inclusief in het Juniorpakket:

 • Dagelijks gezonde en verse maaltijden: ontbijt, lunch en diner
 • Uitgebreid surfprogramma inclusief, upgrade mogelijk
 • 24/7 begeleiding door ervaren crew
 • Slapen net achter de duinen
 • 7 of 14 nachten in een Sheddie
 • Veel ruimte met miniramp, beachvolley en chill area’s
 • Luxe 4* camping met groot zwembad, goede faciliteiten en WiFi
 • Paintballen of Hoogteparcours
 • Uitstap naar WaterParc
 • Citytrip naar Hossegor, de surfhoofdstad van de Franse kust!


Aankomstdatum 7 Nachten 14 Nachten
27 juni € 509 € 968
4 juli € 509 € 958
11 juli € 499 € 948
18 juli € 499 € 918
25 juli € 469 € 918
1 augustus € 499 € 918
8 augustus € 469 € 928
15 augustus € 509 € 968
22 augustus € 509

Opties

Bus Retour, reis h/t met luxe bus € 125
Surfprogramma Upgrade € 85
Surf Essentials Pakket € 95
Surfblend water bottle € 15
Surfboard mee op bus € 25
Locker huren € 10
Reisverzekering € 25
Annuleringsverzekering € 35
flight

Online boeking

Bus

Vervoer

De jongeren worden van het begin tot het einde van de vakantie begeleid door onze crew. Ook  tijdens de heen- en terugreis staat de surfblend crew klaar.

Elke vrijdag vertrekken onze bussen vanuit Nederland en België richting de surfcamps. We vertrekken in de late middag of de vroege avond, zodat je kan slapen op de bus en wakker wordt wanneer je dichtbij de bestemming bent. De bussen zijn modern en comfortabel en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners. Iedereen kan een koffer meenemen en een stuk handbagage. Kussens en/of slaapzakken mogen eventueel apart. Surfboard meenemen op de bus kost je slechts € 25. Na een fijne week vol surf en fun, vertrekt de bus zaterdag in de avond weer richting België en Nederland. Je komt dan op zondag weer thuis aan.

De opstapplaatsen voor zomer 2020 zijn:

Nederland
- Utrecht 
- Amsterdam
- Rotterdam
- Breda

België 
- Antwerpen 
- Gent 
- Leuven

Op doorreis of verblijf je als ouder iets verder in de buurt? Dan is het perfect mogelijk om je zoon/dochter zelf op het kamp af te zetten en op het einde van de week weer op te pikken.

Het adres van de camping is:   
Surfblend – Camping Saint Martin
Avenue de l’Ocean 40660,
Moliets Plage Frankrijk

Parkeren kan vlakbij de camping op een openbaar parkeerterrein. Het nummer van de campmanager staat in de vertrekinfo, neem dus zeker even contact op met hem/haar om te checken waar je het beste parkeert. Het is mogelijk ombij het camp te parkeren om de spullen uit te laden en na het uitladen weer door te rijden. 


 

 

Request

Verstuur een vrijblijvende aanvraag