Surfcamps in Frankrijk

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurfen-strand-chill.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-longboard.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-protest-bos.jpg
1 / 3
Sunset in Moliets.

Frankrijk
Surfblend is in 1999 begonnen in Frankrijk (Moliets Plage), maar ook het surfen in Europa algemeen vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Net na de Tweede Wereldoorlog verschijnen in Biarritz de eerste surfboards en surfers, vanaf toen is het langzaamaan over heel Europa verspreid. De hele Atlantische kustlijn van Frankrijk leent zich uitstekend voor het golfsurfen, maar het is vooral de Zuidwest Kust die het meeste golven krijgt. Grotendeels door het aangename klimaat, maar ook door de perfecte stranden en baaien in het zuiden tegen de Spaanse grens. Onze locaties liggen allemaal in het Zuidwesten van Frankrijk, grofweg tussen Bordeaux en de Spaanse grens in de departementen Gironde en Landes.

Moliets
Dit typisch Landaise surfdorpje is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire surftown’s in Frankrijk. Een klein maar gezellig dorpje met horeca en shops zorgen voor plezier als je niet in het water ligt, terwijl het grote strand met riviermonding zorgt voor perfecte surfsessies.

Surfcamp Moliets
Wakker worden met het geluid van de golven, opstaan met de voetjes meteen in het zand en een uitgebreid ontbijtbuffet dat voor je klaar staat. Zo ziet elk begin van de dag eruit op het Surfblend Surfcamp in Moliets. Loop 100 meter verder en je staat al met de voeten in het water! De beachbreaks in Moliets zijn van absolute wereldklasse.
Meer Info. 

Familycamp Moliets
Camping wordt Glamping! Surfblend opent een unieke familie-bestemming aan de Franse kust! Het Family Surf Camp in Moliets ligt op slechts 100 meter van de oceaan. In een decor van houten chalets beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de kids.
Meer Info.

Juniorcamp Moliets
Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar bieden we het Juniorcamp aan in Moliets Plage. Niet alleen verzorgen we een week boordevol surf, maar we organiseren ook veel toffe activiteiten zoals bijvoorbeeld paintball, touwenparours, waterpark en nog veel meer! 
Meer Info.

Surf & Drive
Altijd al gedroomd van een roadtrip langs de beste surf kust van Europa? Dan is Surf & Drive iets voor jou! De moderne VW-camper biedt plaats aan maximaal 2 personen en daarmee kan je overal gaan waar je maar wilt.
Meer Info.

Vieux Boucau
Een traditioneel dorp met veel horeca, shops, boulevard, binnenmeer en een mooi strand met beachclubs. Vieux Boucau has it all, daarom ook een uitstekende basis voor onze SURFinn en een populaire stop voor de Surf&Drive-ers.

SURFinn
Every surfers dream….dat hadden we in gedachte toen we de plannen voor een SURFinn in Vieux Boucau aan het bedenken waren. Een groot en luxehuis, een gezellige living, een zwembad in de tuin, chill-outs, petanque-veld, wifi, fietsen en scooters en dat alles pal achter de duinen!
Meer Info.

Le Pin Sec
Le Pin Sec is een kleine ‘nederzetting’ waar in de zomer veel verschillende gasten de zomer doorbrengen. Een echt centrum ontbreekt, maar dat is juist de charme van deze unieke plek. Op weg naar het strand zijn er een aantal kleine shops, eettentjes en er is een groot restaurant. Op de duin vind je nog een klein café/snackbar met terras en een mooi uitzicht op zee. Het strand is ’s avonds de plek waar veel mensen elkaar ontmoeten, soms wel tot in de late uurtjes.

Surf & Yoga - Le Pin Sec
Het Surf & Yoga camp in Le Pin Sec is het nieuwste concept van Surfblend en staat in het teken van Surf, Yoga, good food en fun. De surflessen die we aanbieden zijn een stuk uitgebreider dan op onze andere locaties. Zo bieden wij je hier dus de mogelijkheid om goed te leren surfen en jouw skills flink te verbeteren. Le Pin Sec is de perfecte plek voor dit concept! De gasten op het camp komen van over heel de wereld dus verwacht je aan een relaxte internationale sfeer. Het is er chill, we zitten recht op het strand en we zorgen ervoor dat je de surftrip van je leven gaat beleven.
Meer Info.