top
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-casper.jpg surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-vb.jpg surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-topturn-snap.jpg surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-Yvonne.jpg surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg

Surf Coaching Weeks

surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-casper.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-vb.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-topturn-snap.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-Yvonne.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-pool-zwembad-terras-view-sideview.jpg

Surf Coachings Weeks met Dutch Surfing Academy!

Inclusief in het basispakket:

 • 7 nachten verblijf in luxe Surf B&B: SURFinn Algarve of SURFinn Vieux Boucau
 • 1 surfsessie per dag met persoonlijke coaching
 • Dagelijkse free surfsessie met de pro's
 • 6 dagen (video-)coaching door Dutch Surf Academy
 • Dagelijks ontbijt en lunch elke dag
 • 5x diner
 • Health tips
 • Boardtalk
 • Forecast training

Basispakket vanaf € 495

Data:

Voorjaar SURFinn Algarve

21/03/2020 tot 28/03/2020
28/03/2020 tot 04/04/2020
04/04/2020 tot 11/04/2020

Najaar SURFinn Vieux Boucau
19/09/2020 tot 26/09/2020 (Met Julia van Rooij en Dominga Valdes)
03/10/2020 tot 10/10/2020
10/10/2020 tot 17/10/2020

Najaar SURFinn Algarve
10/10/2020 tot 17/10/2020 (Girls only, met Julia en Dominga)

Vrijblijvende aanvraag versturen

Beach

Wat kan je verwachten?

Surf Coaching

Clip Coaching Weeks.
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-bottom-turn.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-analyse.jpg
1 / 3
Clip Coaching Weeks.

Exclusief bij SURFinn Vieux Boucau en SURFinn Algarve organiseren wij de: Surf Coaching Weeks! Tijdens deze week krijg je dagelijks surfcoaching van de DSA (Dutch Surf Academy): de surfschool van Erik Ringelberg en tweevoudig Nederlandse kampioen Kasper Hamminga!

Surf Coaching Weeks: De manier om jouw surftechnieken te verbeteren
Heb je het gevoel dat je niet verder komt met je surfen? Kan jij al redelijk surfen en wil je écht vooruitgang boeken? Doe dan mee met de Surf Coaching Weeks en krijg hulp van twee van de beste surfers uit Nederland! Door middel van video analyses, surf training en natuurlijk veel free surf sessies helpen zij jou om je surftechnieken te verbeteren. 

 

Programma

surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-video.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-first-step.jpg
1 / 2
Uitgebreide analyse van elke surfer.

Tijdens de Surf Coach Weeks staat elke dag natuurlijk volledig in het teken van Surfen. Maar zonder olie kan een motor natuurlijk niet draaien. Daarom beginnen we elke morgen met een uitgebreid ontbijtbuffet op locatie zelf. Daarna begint de dag, hieronder een kleine opsomming van wat je dagelijks mag verwachten:

 • 1 surfcoachingssessie per dag met persoonlijke coaching
 • Video analyse en coaching
 • Dagelijks Freesurf sessies met de coaches & pro's
 • Boardtalk (alles wat je moet weten)
 • Health tips
 • Forecasttraining

Na het surfen sluiten we de dag weer af in de SURFinn of op het Surfcamp. Dit met een heerlijke maaltijd en de uitgebreide video-analyses.

Dienen we uit te wijken naar andere spots verwachten we dat, je zelf of samen met de andere gasten vervoer voorziet. Zeker voor longboards dient er zelf een wagen te voorzien worden. Graag bekijken en plannen we dit met de gehele groep op locatie.

 

 

 

Dutch Surf Academy

surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-cas-air.jpg
surfblend-surfcamp-surf-kas-ringel-fun-love!.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-frankrijk-spanje-golfsurf-air.jpg
1 / 3
Casper im luft.

De Dutch Surf Academy is de surfschool van Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga. Erik is surfcoach van het Nederlandse team en Kasper is tweevoudig Nederlands Kampioen! Beide mannen hebben over heel de wereld gesurft en zijn gecertificeerd surfinstructeur. Naast hun succesvolle Surf Academy in Nederland delen ze ook graag hun passie en kennis in het buitenland in samenwerking met Surfblend!

Hieronder stellen ze zichzelf en de Academy graag even voor:
Wij zijn Kaspar Hamminga en Erik Ringelberg. Samen zijn wij de trotste eigenaren van Dutch Surf Academy.

Geboren in ’s Gravenzande en Hoek van Holland was de Noordzee altijd al op steenworp afstand van onze huizen te vinden. Sinds vijftien jaar zijn wij dagelijks in het water te vinden. Regen, wind, hagel en zelfs hartje winter in de sneeuw, paddelen wij dagelijks uit voor onze nodige dosis golven.

We zijn de hele wereld afgereisd naar de mooiste plekjes op aarde om de perfecte golven te vinden. Indonesië, Peru, Marokko, Portugal, Canarische eilanden, noem het maar op. Natuurlijk heerlijke plekken en golven gevonden, maar niks is zo mooi en fijn als ons eigen strand Vlugtenburg.

Het vele surfen heeft zijn vruchten afgeworpen. Zo zijn wij in elk Nederlands surfblad te vinden en staat het internet vol met interviews, foto’s  en filmpjes van ons. Ook begeleiden wij het Nederlands juniorenteam in een traject waar zij worden opgeleid tot professionele surfers. Als kers op de taart is Kaspar onlangs ook voor de tweede keer Nederlands Kampioen geworden!

Uit liefde voor de sport zijn we Dutch Surf Academy begonnen. We willen jullie graag de kans geven deze geweldige sport op een veilige en plezierige manier te ervaren. 

See you in the water!

 

 

House

SURFinn Vieux Boucau

Verblijf

surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-golfing.jpg
surfblend-surhouse-bedandbreakfast-france-double-room-beds-view.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-pool.jpg
1 / 3
Mooie ruime villa met zwembad.

Every surfers dream….dat hadden we in gedachte toen we de plannen voor een SURFinn in Vieux Boucau aan het bedenken waren. Een groot en luxehuis, een gezellige living, een zwembad in de tuin, chill-outs, petanque-veld, wifi, fietsen en scooters en dat alles pal achter de duinen! Met trots kondigen we deze Surfblend bestemming aan: SURFinn Vieux Boucau!

Het huis ligt letterlijk op 400m van het strand en binnen no-time sta je dus op het strand. Het centrum van Vieux Boucau is even ver wandelen en biedt je een breed aanbod aan shops en horeca, waardoor je je nooit hoeft te vervelen. De SURFinn is de ideale bestemming voor degene die een relaxte sfeer, goede accommodatie en uitstekende verzorging willen combineren met het (leren) surfen!

De SURFinn is dus de perfecte locatie om de Surf Coachings Weeks te laten doorgaan. Genoeg bedden en kamers zodat iedereen kan relaxen en uitrusten na een stevige dag surfen. Daarnaast genoeg neven activiteiten en faciliteiten om je week volledig af te maken.

Food - Inclusief

surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-food-all-breakfast-ingredients.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-food-cereals-sugar-fruit.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-food-freshly-baked-pizza-homemade.jpg
surfblend-surhouse-vieuwboucau-bedandbreakfast-france-food-vegtables.JPG
1 / 4
Heerlijk ontbijtbuffet.

Het Volpension is inclusief in de prijs!

Ontbijt
Elke dag staat er in de SURFinn een schitterend ontbijt buffet voor je klaar, zo kan je fris en fruitig aan elke dag beginnen.

Lunch
Na de ochtend sessie kan je gelijk weer aanschuiven voor de lunch. Deze zal variëren tussen een picknick die je bij het ontbijt maakt voor onderweg of een verse maar ook stevige maaltijden in de SURFinn zelf. De lunch is perfect om je weer klaar te maken voor de golven. Elke dag voorziet het SURF-inn team een lunch/ Picknick

Diner
Verder organiseren we elke avond een Diner en zelf 3 specials diners. Dit is een echte aanrader en heel gezellig om samen met de andere gasten lekker lang te kunnen tafelen. De drie special diners zijn de volgende; Surf&Turf BBQ, Top your own Pizza en een Mexican Special Night. De rest van de week wordt je verwend met heerlijke pasta's en andere gerechten. Het eten is voor heel de week inclusief.

Bar
De SURFinn heeft een eigen bar-service, daar kan je kiezen uit verschillende drankjes en snacks. Reis je met kleine kinderen, dan helpen we je natuurlijk met de dagelijkse bereiding van het eten voor hen en stellen we daar uitzonderlijk ook onze keuken voor open. Dit kan je altijd bespreken met onze hosts bij aankomst.

Camp

SURFinn Algarve

Verblijf

Surfinn-portugal-surfhuis-monte-clerigo.jpg
Surfinn-portugal-surfen-longboard-golven-algarve.jpg
Surfhuis-portugal-surfinn.jpg
1 / 3

De Algarve is een van de meest veelzijdige surfstreken  van Europa en dat is niet voor niets! Wereldklasse golven, de westkust met vele stranden, baaien en rifjes, de zuidkust met secret-spots en altijd een golf voor elk niveau. De nieuwe SURFinn ligt net boven dhet prachtige strand van Monte Clerigo en biedt zeezicht, een heerlijk zwembad en prachtige kamers.

Kamers
De SURFinn beschikt over diverse 3- en 4-persoonskamers. Tijdens de Coachingweeks werken we 'op indeling', dat betekent dat je de kamer kunt delen met andere deelnemers. Wil je liever een kamer alleen of delen met je vrienden? Dat is zeker mogelijk, informeer even bij ons voor de opties!

Basispakket SURFinn Algarve vanaf € 495

Let op!
Er moeten minstens 5 aanmeldingen zijn voor deze trip doorgaat.

Food - Inclusief

Surfinn-portugal-algarve-ontbijt-fruit.jpg
Surfinn-portugal-algarve-pizza.jpg
1 / 2

Ontbijt
Elke goede surfsessie begint natuurlijk met een stevig ontbijt. Daarom staat in de SURFinn Algarve elke ochtend het ontbijtbuffet klaar. Schuif lekker aan en neem een stuk stokbrood met allerlei beleg en een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten ontbijtgranen en een vers stukje fruit. Ben je klaar met ontbijten, let’s go surfing?!

Picknick
Elke morgen kan je bij het ontbijt je eigen picknick voor de middag klaarmaken. Zo kan je een extra stokbroodje nemen, dit beleggen en inpakken zodat je er tijdens de lunch van kan genieten. Neem daarbij nog een extra stukje fruit en je lunch is compleet. Zo kan je vlot lunchen waardoor je sneller weer het water in kan!

Diner
Na een dag surfen heb je natuurlijk weer honger, daarom serveren we 5 avonden een lekkere en gezonde maaltijd. Het diner bestaat uit een verse maaltijd gepaard met bijvoorbeeld een frisse salade en een verse dressing. Een keer per week organiseren we de grote BBQ!

Heb je een bijzonder dieet, ben je allergisch of vegetarisch? Geen probleem geef bij je boeking of ter plaatse door wat je wensen zijn en dan voorziet onze chef voor jou een lekker alternatief. De diners worden 5x per week aangeboden. We gaan 1x per week naar Lissabon (geen diner op het camp) en we moedigen de gasten graag aan om minstens 1x per week te uit eten te gaan in een van de lokale restaurants.

Accomodation

Mee doen?

surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-theorie.jpg
surfblend-coachingweeks-dutchsurfacademy-surf-coaching-pro-SURFinn-theorie.jpg
1 / 2
Schrijf je tijdig in, de plekken zijn beperkt!

Meedoen met de Surf Coaching Weeks?
Lijkt het je tof om een week lang aan jouw surftechnieken te werken met 2 van de beste surfers uit Nederland? Het meedoen aan de Surf Coaching Weeks kost slechts € 495 daarmee is zo goed als alles inclusief. Heel eenvoudig kan je dus via de bookings knop een plekje reserveren voor een van de weken. Opgelet, wees er snel bij want we houden het aantal deelnemers klein per week om zo de kwaliteit van de coaching hoog te houden.

Prijs Surf Coaching Week SURFinn Algarve: € 495
Prijs Surf Coaching Week SURFinn Vieux Boucau: € 515

money

Prijs

Basispakket
Na- & Voorjaar SURFinn Algarve € 495
Najaar SURFinn Vieux Boucau € 515
Bus

Vervoer

Het is uiteraard perfect mogelijk om met de auto naar de Vieux Boucau te komen. Het adres van de SURFinn is:   

SURFinn Bed&Breakfast
14 Avenue de la Palombiere
40480 Vieux-Boucau

Parkeren kan vlakbij de villa. Het nummer van de host staat in de vertrekinfo, neem dus zeker even contact op met hem/haar om te checken waar je het beste parkeert. Het is mogelijk om dichtbij de SURFinn te parkeren om de spullen uit te laden, na het uitladen moet je de auto dan wel weer verplaatsen. 


Wil je wat kosten besparen en meewerken aan een beter milieu? Probeer dan je rit te combineren via websites als blablacar.com

 

 

Steeds meer gasten kiezen voor een reis met het vliegtuig, niet voor niets want de vluchten worden steeds goedkoper en frequenter. Voor de SURFinn kan je het beste kiezen voor de volgende opties:

 Amsterdam – Bordeaux (Easyjet of KLM)
-
Transfers vanaf het vliegtuig zijn zelf te boeken, hiervoor verwijzen we je graag door naar onze vaste partner westcoasttransfers.com.

Brussel Charleroi – Biarritz (Ryanair)
-
Ook voor een transfer vanuit Biarritz verwijzen we je graag door naar volgende partner westcoasttransfers.com

Vergelijk vliegtickets op skyscanner.com, check voor de beste opties van airport naar surfcamp rome2rio.com

Vliegen is de beste optie om naar SURFinn Algarve te reizen, niet voor niets want de vluchten worden steeds goedkoper en frequenter naar Faro.  Je het beste kiezen voor de volgende opties:

Amsterdam – FARO (TAP, Transavia of KLM)
- transfer van airport naar SURFinn of huurauto

Rotterdam – FARO (Transavia)
- transfer van airport naar SURFinn of huurauto

Eindhoven – FARO (Transavia of RyanAir)
- transfer van airport naar SURFinn of huurauto

Brussel Zaventem – FARO (Transavia)
- transfer van airport naar SURFinn of huurauto

Brussel Charleroi – FARO (RyanAir)
- transfer van airport naar SURFinn of huurauto

Vluchten dienen zelf geboekt te worden, hiervoor vergelijk je best op skyscanner.com. Daarnaast kan je ons altijd contacteren voor hulp. Wij kijken graag mee naar de beste opties.

Een alternatief voor het vliegtuig is reizen per trein. Je kunt gemakkelijk en voordelig tot in het TGV-station Dax geraken, vanaf daar kun je dan verder reizen op diverse manieren. 


Check voor alle opties Rome2Rio.com, www.nsinternational.nl en www.nmbs.be.

flight

Online boeking

Request

Vrijblijvende aanvraag versturen.