top
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surf.jpg Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen.jpg Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpg.jpg surfblend-surfcamp-surfkamp-juniorcamp-strandvakantie-groepen-surf.jpg Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpgSurfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpg.jpg surfblend-spanje-sansebastian-uitstap-groepsreizen-incentive-schoolreis-surf-party.JPG Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL

Schoolreizen

Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surf.jpg
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen.jpg
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpg.jpg
surfblend-surfcamp-surfkamp-juniorcamp-strandvakantie-groepen-surf.jpg
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpgSurfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL-Jan.jpg.jpg
surfblend-spanje-sansebastian-uitstap-groepsreizen-incentive-schoolreis-surf-party.JPG
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL
Surfblend-schoolreizen-surf-surfvakantie-schooltrips-school-vakantie-surflessen-longboard-JAN-BIJL

Met je school op surfreis!

Schoolreizen in het kort

 • Op maat gemaakt programma
 • Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs Marokko
 • Het hele jaar mogelijk
 • Volledige week of korter verblijf
 • Heerlijk verse maaltijden
 • Nederlandstalige begeleiding en surflessen
 • Busreis, vliegreis of eigen vervoer
 • Tal van toffe activiteiten
 • Mogelijkheid tot culturele citytrips
 • Van groepen van 15-200 personen

Verstuur een vrijblijvende aanvraag

Accomodation

Surfcamp? Wat kan ik verwachten?

Surfblend-schoolreizen-fun-surftrip-schoolreis-strandvakantie-fun-schooltrip-fun-surf-travel-schooltravel-01.jpg
Surfblend-spanje-frankrijk-moliets-zarautz-portugal-lepinsec-surf-groepsreizen-specials.jpg
surfblend-surf-frankrijk-spanje-schoolreis-surfvakantie-fun-hoogtepark.jpg
surfblend-surf-frankrijk-spanje-schoolreis-surfvakantie-fun.jpg
surfblend-surfcamps-surf-vakantie-paintball.jpg
1 / 5
Enkele van onze referenties.

Een schoolreis, buitenlandse reis, sportstage of werkweek op het strand? Surfblend zorgt al 15 jaar voor de beste ervaringen voor zowel de scholieren als de docenten.

Wij hebben onze eigen locaties en kunnen dus perfect op maat gemaakte programma’s aanbieden die we vooraf samen opstellen. De focus meer op het sportieve aspect of juist een mooie mix tussen recreatieve cultuur en fun? Wij hebben overal leuke invullingen voor!

Ook op het vlak van surflessen, heerlijk en gezond eten en activiteiten is er van alles mogelijk. Met onze eigen surfschool en keukens hebben we de luxe om alles naar wens af stellen. Verder staat ons animatieteam natuurlijk ter beschikking om leuke spellen, movienights, quiz, beachgames of bijvoorbeeld een citytrip naar San Sebastian te organiseren. 

De scholieren (en docenten) hebben nog nooit zo’n leuke sportieve week gehad!

“Surfblend is meedenkend, flexibel, klantvriendelijk en biedt een gevarieerd programma aan!” – J. Padmos, ISW Gasthoflaan

We gaan met Surfblend mee vanwege de enthousiaste en kundige surfdocenten en prachtige locaties” – J. Sebel, Segbroek College

Camp

Bestemmingen!

Frankrijk

Frankrijk is bij uitstek de meest populaire surfbestemming in Europa! Mede door de fantastische golven en een prachtige kustlijn zijn er al tientallen scholen die met ons meereizen en jaarlijks met plezier terugkeren.

Ons Surfcamp Moliets bevindt zich net achter de duin zodat je de hele dag heerlijk met je voetjes in het zand kan staan. De jongeren vinden het fantastisch om met het geluid van de zee wakker te worden voor een actieve dag vol surf en beach fun. 

In Frankrijk kan je van April tot en met Oktober terecht op het prachtige Surfcamp Moliets waar er verbleven kan worden in Sheddies, tenten of fijne chalets met eigen badkamer per groep van 5 of 6 leerlingen. Deze locatie is tevens perfect om met bus naar toe te reizen, perfect voor groepen van 25-200 personen!

Surfblend-surfcamps-surfcam-frankrijk-moliets-surfing-fuSurfblend-surfcamps-surfcam-frankrijk-moliets-surfing-fun.jpg
Surfblend-schoolreizen-surf-fun-love
Surfblend-surfcamps-surfcam-frankrijk-moliets-surfing-fuSurfblend-surfcamps-surfcam-frankrijk-moliets-surfing-fun.jpg
Surfblend-schoolreizen-surf-fun-love
1 / 4
Surfen in Frankrijk

Spanje

Ook in Spanje bevindt het Surfcamp Zarautz zich vlak aan het strand! Het grote voordeel van een schoolreis naar Zarautz is het feit dat het pittoreske en gezellige spaanse dorpje recht voor de deur ligt. Shoppen, ijsje eten, met een skateboard over de boulvard cruisen? De scholieren hebben de tijd van hun leven. Uiteraard is er hier ook ruimte genoeg om educatieve spellen en lessen te organiseren zodat de jongeren ook nog wat op steken van de week.

In Spanje kan je terecht van midden Juni tot eind Augustus om te verblijven in tenten, Sheddies of de ruime Sheddie Deluxe. Voor ieder wat wils dus!

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfreis-surfen-spanje-frankrijk.jpg
Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings-spanje-frankrijk-surfen-zarautz-spanje-surf.jpg
Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings-spanje-frankrijk-surfen-zarautz-spanje.jpg
Surfblend-surfvakantie-zarautz-surfcamp-basquecountry-spanje-frankrijk-surfing-smile.jpg
1 / 4
Surfen in Spanje!

Portugal

Portugal is de meest tropische bestemming binnen Europa op het vlak van surf! De ontelbare baaitjes rond Surfcamp Peniche lenen zich perfect voor zowel de beginnende surfer waar er altijd geschikte golven gevonden kunnen worden. 

We beschikken hier over diverse opties, van surfhouses voor kleinere groepen tot en met een surfcamp dat is uitgerust met volleybalveld, skateramp voor beginners en gevorderden, heerlijke chillspots en nog tal van andere mogelijkheden.

Naar deze bestemming wordt er het gemakkelijkst met het vliegtuig gereisd. Vliegen kan naar Lissabon voor het camp en enkele surfhouses, maar ook de Algarve is een optie met vluchten naar Faro.

Surfblend-surfvakantie-portugal-surfcamp-surf-portugal-surfen-view.jpg
Surfblend-surfvakantie-zarautz-surfcamp-basquecountry-spanje-frankrijk-surfing-smile.jpg
Surfblend-surfvakantie-zarautz-surfcamp-basquecountry-spanje-frankrijk-surfing-smile.jpg
1 / 3
Surfcamp Peniche

Marokko

Deze jaarrond bestemming is het overwintering-oord voor de Europese surfer, maar biedt ook heerlijke lentes en zomers. Prachtige stranden afgewisseld door rotswanden met de langste golven, Marokko heeft het allemaal!

In Auorir en Taghazout kan je terecht in fijne surfhouses en resorts die van alle gemakken voorzien zijn. Uitzicht over de baai en veel ruimte om met de groep spellen en activiteiten te organiseren.

csm_Surfblend-sea-view-surf-camp-marokko-aourir-beach-surf-les-vrienden_f84ce59c2f.jpg
csm_Surfblend-sea-view-surf-camp-morocco-aourir-strand-surftrip-suite-royal-kamer-zicht-op-zee_be39c41b1a.jpg
csm_Surfblend-sea-view-surfcamp-marokko-aourir-doppelzimmer-beeld-zicht-op-zee-ruimte_9ace4d58c6.jpg
1 / 3
Leer surfen met de hele klas!
Fun

Op maat gemaakt programma!

Programma

Surfblend-schoolreizen-teambuilding-groepsreizen
Surfblend-schoolreizen-teambuilding-groepsreizen
Surfblend-schoolreizen-teambuilding-groepsreizen
Surfblend-surfkamp-surfcamps-frankrijk-spanje-surfvakantie-fun-karaoke__.jpg
1 / 4

Het plannen van een schoolreis kan soms wat overweldigend zijn, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel wij een conceptprogramma uitwerken waar wij rekening houden met de insteek van de reis en de wensen vanuit de school. Dit kan dan samen worden bekeken zodat de puntjes op i kunnen worden gezet, dit doen we graag in een persoonlijk gesprek op school. Binnen no-time staat er dus een uitgewerkt programma! Om een idee te creëren van de mogelijkheden vind je hieronder een voorbeeld programma:

Surf

Dit is waar het bij ons om draait! Wij houden van surfen en delen die passie enorm graag met zowel de scholieren als de docenten. Ook dit aspect kan volledig op maat worden gemaakt!

Onze gecertificeerde Nederlandstalige surfcoaches weten als geen ander hoe zij de beginnende surfers de fijne kneepjes van het vak moeten bijleren. Je zal niet alleen de skills en techniek worden bijgebracht, maar ook de oorsprong van het surfen en de werking van de oceaan worden behandeld. 

De scholieren en docenten worden ingedeeld in groepen van 8 zodat er zeker voldoende aandacht naar iedereen gaat. Verder maken wij gebruik van zachte boards en warme wetsuits zodat iedereen comfortabel in het water ligt. Op het vlak van veiligheid hoeft er ook geen zorgen te worden gemaakt aangezien al onze coaches gecertificeerde lifeguards zijn. Wel zo fijn!

Surfblend-surfkamp-surfcamps-frankrijk-spanje-surfvakantie-fun-karaoke__.jpg
Surfblend-surfkamp-surfcamps-frankrijk-spanje-surfvakantie-fun-karaoke__.jpg
Surfblend-surfkamp-surfcamps-frankrijk-spanje-surfvakantie-fun-karaoke__.jpg
1 / 3
Leer surfen met de hele klas!

Food

Een dag surfen bomvol met andere toffe activiteiten kost natuurlijk enorm veel energie en zorgt ervoor dat iedereen in de ochtend, middag en avond gezonde en verse voeding nodig heeft. Iedere dag zet ons keuken team met plezier heerlijke en verse maaltijden neer voor onze gasten.

Ons ontbijt bestaat uit een heerlijke croissant, verse baguets en heerlijk beleg. Zo kan er vol energie de dag worden begonnen zodat we er samen alles uit kunnen halen! Op het vlak van lunch kunnen we verse maaltijden voorzien of een heerlijk picnic broodje maken tijdens het ontbijt. De avondmaaltijden worden altijd versbereid door het Surfblend keuken team en er wordt uiteraard rekening wordt gehouden met allergieën en vegetarische wensen.

Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfreis-frankrijk-spanje-food.jpg.jpg
Surfblend-surfvakantie-surf-frankrijk-spanje-eten-serv.jpg
Surfblend-surfvakantie-surf-frankrijk-spanje-eten.jpg
1 / 3

Activiteiten

Aangezien het volledige programma op maat kan worden gemaakt, kan er zelf worden besloten welke activiteiten er onderdeel van de reis zijn. Speciale aanvullende activiteiten naast de surflessen die wij aanbieden zijn onder andere:

 • Paintballen en hoogteparcours
 • Fietstrip langs de duinen en Franse dorpen
 • Uitstap naar bijvoorbeeld San Sebastian
 • Allerlei soorten beachgames
 • Pubquiz of movienight
 • Leuke avondspellen op het camp
Surfblend-surfcamp-juniorcamp-fun-frankrijk-surfreizen-surf-klimmen.jpg
Surfblend-surfcamp-surf-surfvakantie-frankrijk-spanje-smile-sterre.jpg
Surfblend-surfcamp-surfkamp-surfvakantie-surf-frankrijk-moliets-yoga-Linda-stretch.jpg.jpg
1 / 3

Voorbeeld programma

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Aankomst & Breakfast Breakfast Breakfast Breakfast Breakfast
Check-in! Mountainbike tocht Surf Yoga Surfles Chalet check-out
Surfles & Beachgames Surfles Surfles Beachvolley Surfles
Lunch Luxe Lunch Luch Lunch Lunch
Surfles & Beachgames Free surf City trip in San Sebastian Klim parcours & Paintball Surf contest
Diner on camp Diner on camp Tapa's Diner in San Sebastian Diner on camp Free surf sessions
Movie Night Game Night Bonte avond / Beach chilling Burger BBQ & Vertrek
Bus

Vervoer

Ook het vervoer naar het camp hoeft geen enkel probleem te zijn wanneer je met Surfblend je schoolreis organiseert. Wij rijden met plezier met onze vaste bussen van Nederland of België naar Frankrijk of Spanje. Onze chauffeurs zijn Nederlandstalig en zeer ervaren in hun job. 

Liever met het vliegtuig omdat het een kleine groep betreft of omdat je graag naar Portugal of Marokko reist met de groep? Geen probleem, wij kijken graag mee om de meest gunstige vluchten te vinden en boeken deze ook voor jullie als dat gewenst is.

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-busreis.jpg
request

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school en de prijs? Neem gerust contact met ons op via ons aanvraagformulier of mail direct naar info@surfblend.com. Bellen mag uiteraard ook altijd!

Normaal gezien zal je binnen 24 uur een conceptvoorstel hebben voor jouw schoolreis zodat we het programma daarna in alle rust kunnen uitwerken.

Request

Verstuur een vrijblijvende aanvraag.