top
surfblend-softodogsurf-actie-surf surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun

Acties

surfblend-softodogsurf-actie-surf
surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg
Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun
Surfblend-softdogsurf-surf-actie

€100,- korting op de aankoop van een Softdog Surfboard!

Leren surfen doe je in het algemeen op een 8ft Softop surfboard, een stabiele plank om goed en snel de basics van het surfen onder de knie te krijgen. Vroeger kon je daarna alleen overschakelen naar een ‘echt’ surfboard, vaak een shortboard of longboard van polyester en daardoor heel kwetsbaar en vooral duur. Tegenwoordig is er een goed alternatief en zijn er kortere softops met een echte performance shape, echte vinnen en een cool design. Een van de vetste merken van deze nieuwe boards is Softdog Surfboards! Sinds vorig jaar zijn we trots partner van dit merk met Benelux-roots en we kunnen iedereen die in mei een reis boekt een korting geven van maar liefst €100,- op de aankoop van jouw eigen Softdog Surfboard. 

Hoe werkt het?
Tijdens je boeking kun je een Softdog Surfboard uitkiezen, je hebt de keuze tussen de Cocker, de Greyhound of de Jack Daniel. Elk board heeft zijn unieke eigenschappen, afmetingen en volume. Meer informatie over deze boards vind je op de website van Softdog. Normaal gesproken kost een nieuwe Softdog € 375,-, maar jij kunt dus nu een eigen surfboard aankopen voor € 275! Elke Softdog komt met een set vinnen en wordt op locatie bezorgd als je een reis boekt naar Frankrijk of Spanje. Boek je een reis naar een andere bestemming, dan nemen we contact met je op over de bezorging.

Wacht dus niet meer langer met het boeken van jouw volgende surftrip en geniet van deze Sweet Softdog Deal!