top
Surfblend-surfcamp-surfen-frankrijk-fun-actie surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun

Acties

Surfblend-surfcamp-surfen-frankrijk-fun-actie
surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg
Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun

Free Surf Essentials pakket

Ben je nog opzoek naar de ideale surfvakantie? Dan heb je geluk want bij elke boeking in maart geven we gratis het Surf Essentials pakket bij! Wat zit er precies in dit surf pakket?

De Surfblend Poncho
Elke surfer weet: een poncho is je beste vriend. Hij dient niet alleen als strandhanddoek, maar je kunt hem gebruiken als badjas en zelfs als kleedkamer! 

Zinc stick
Zinc is een hele belangrijke crème voor elke surfer. Het zorgt er eigenlijk voor dat alle zonnestralen gereflecteerd worden. Daarbij blijft het ongelooflijk goed zitten terwijl je aan het surfen bent.

De Surfblend waterproof bag
Op surfcamp ben je constant bezig: op het strand, op citytrip, in het waterpark... Dan is het wel zo fijn als je spullen netjes en droog blijven. Daarom introduceren we dit jaar een nieuw Surfblend item: de Waterproof Bag! 

De Surfblend Surfhat
Om je outfit helemaal compleet te maken voegen we als laatste nog deze stylische sun hat toe aan onze collectie. Dit hoedje van hoge kwaliteit is, in combinatie met zinc, de beste manier om je tegen de zon te beschermen. 

Boek dus snel, want de actie loopt alleen maar tijdens de maand maart. Wanneer je boekt kan je het pakket aanvinken en het zo toe te voegen aan je boeking.  Het Surf Essentails pakket zal voor je klaar liggen wanneer je aankomt op locatie!

Wil je meer lezen over het pakket? Lees hier het blog artikel!