top
Surfblend-actie-surf- Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-in-frankrijk-surf-sunset.jpg Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun 1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg 1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg 1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg

Acties

Surfblend-actie-surf-
Surfblend-surfvakantie-surfcamp-surfen-in-frankrijk-surf-sunset.jpg
Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun
1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg
1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg
1._Surfblend-surfreizen-surfreis-surfcamp-surfings.jpg

Free Surf Essentials pakket

WEBSITE.zip

Gratis Surf Essentials per persoon bij je boeking!
Ben jij een vroege vogel en zou je het liefst zo snel mogelijk je vakantie voor volgende zomer vastleggen? Dan hebben wij een beloning voor jou! Boek namelijk voor 31 Januari 2020 en krijgt een gratis Surf Essentials pakket!

WHAT’S IN IT?

  • Waterproof Bag
  • Surfhat
  • Beach Blanket
  • Sunnies

EARLY BIRD GETS THE DEAL
Boek je dus voor 31.01.2020 dan verwennen wij jou met een prachtpakket! Tijdens je boeking wordt het Surf Essentials pakket standaard toegevoegd voor iedere deelnemer in de boeking. Je hoeft het dus niet te delen :). Na betaling zal je een email ontvangen met daarin duidelijke instructies over hoe je het pakket zelf online kunt bestellen via onze Surfblend Webshop.

Wil je meer weten over het Surf Essentials Pakket?

(Actie is geldig op alle boekingen die voor 31.01.2020 worden geplaatst met een minimum van 4 overnachtingen - Verzendkosten zijn niet inclusief)