top
Surfblend-surfcamps-surfing-surf-actie-surfvakantie-fun-header.jpg surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun

Acties

Surfblend-surfcamps-surfing-surf-actie-surfvakantie-fun-header.jpg
surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg
Surfblend-surfcamp-surfing-surfen-frankrijk-fun

Early Surf Actie!

It’s on! Surfblend 2019 staat online en om dit te vieren hebben we tot het einde van het jaar een kortingsactie. Neem snel een kijkje want tot het einde van januari krijg je €25 korting per persoon! De korting geldt per persoon en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Voor families reizend met kinderen geldt dat de korting evenredig wordt gegeven met de geldende korting voor de kinderen. Bijvoorbeeld: kids 0-3jr reizen gratis, dan geen korting, kids 3-12jr reizen aan 50%, dan €12,50 korting. Deze korting is van toepassing op alle bestemmingen en concepten voor een verblijf vanaf 7dagen, dus wacht zeker niet te lang met het vastleggen van jouw volgende surfvakantie!

We houden regelmatig promotionele acties in samenwerking met onze partners: Hurley, Skatedeluxe.com, Softdogsurf en Privateclothing. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram, Facebook en het blog!

https://www.facebook.com/Surfblend/
https://www.instagram.com/surfblend/

 

 

Early Bird actie!
Early Bird actie!