top
surfblend-softdogsurf-actie Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg

Specials

Hier vind je de verschillende specials die Surfblend te bieden heeft. Zo bieden we schoolreizen, groepsreizen en special events aan. Ontdek ze hier!

surfblend-softdogsurf-actie
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg

Schoolreizen, Teambuildings, Groepsreizen, Events & Acties!

Surfblend heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in groepsreizen en teambuildings op maat, hieronder kun je daar veel meer over lezen. Daarnaast organiseren we events, speciale weken zoals onze coachingsweeks en Surf&Music Festival in Moliets. Je vindt hier ook meer informatie over onze acties, zoals ‘Early Surf’ en give-aways.

Surfblend-softdogsurf-surf-actie

€100,- korting op de aankoop van een Softdog Surfboard!

Leren surfen doe je in het algemeen op een 8ft Softop surfboard, een stabiele plank om goed en snel de basics van het surfen onder de knie te krijgen. Vroeger kon je daarna alleen overschakelen naar een ‘echt’ surfboard, vaak een shortboard of longboard van polyester en daardoor heel kwetsbaar en vooral duur. Tegenwoordig is er een goed alternatief en zijn er kortere softops met een echte performance shape, echte vinnen en een cool design. Een van de vetste merken van deze nieuwe boards is Softdog Surfboards! Sinds vorig jaar zijn we trots partner van dit merk met Benelux-roots en we kunnen iedereen die in mei een reis boekt een korting geven van maar liefst €100,- op de aankoop van jouw eigen Softdog Surfboard. 

Hoe werkt het?
Tijdens je boeking kun je een Softdog Surfboard uitkiezen, je hebt de keuze tussen de Cocker, de Greyhound of de Jack Daniel. Elk board heeft zijn unieke eigenschappen, afmetingen en volume. Meer informatie over deze boards vind je op de website van Softdog. Normaal gesproken kost een nieuwe Softdog € 375,-, maar jij kunt dus nu een eigen surfboard aankopen voor € 275! Elke Softdog komt met een set vinnen en wordt op locatie bezorgd als je een reis boekt naar Frankrijk of Spanje. Boek je een reis naar een andere bestemming, dan nemen we contact met je op over de bezorging.

Wacht dus niet meer langer met het boeken van jouw volgende surftrip en geniet van deze Sweet Softdog Deal!

Junior

Schoolreizen

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen-JAN-BIJL-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen-JAN-BIJL
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen.jpg
1 / 4
Enjoy the waves!

Een schoolreis, buitenlandse reis, sportstage of werkweek op het strand? Wij zorgen ervoor dat deze ervaring voor alle scholieren en docenten een groot succes wordt! Alles is op maat gemaakt naar de wensen van de school, dus van een strak georganiseerde sportstage tot een recreatieve cultuur- en funtrip. Met meer dan 10 jaar ervaring aan organisatie van schoolreizen weten we perfect hoe we dit moeten aanpakken in Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs in Marokko.

Tijdens de reis bieden we veel aandacht aan de aspecten die vanuit school belangrijk worden geacht. Het programma wordt zo ingericht dat deze wensen volledig worden ingevuld: van een heel vol en actief programma gevuld met sport, tot een recreatief programma met surf, strand, spel en cultuur zoals een citytrip.  

“Surfblend is meedenkend, flexibel, klantvriendelijk en biedt een gevarieerd programma aan!” J. Padmos, ISW Gasthoflaan

We gaan met Surfblend mee vanwege de enthousiaste en kundige surfdocenten en prachtige locaties” J. Sebel, Segbroek College

Fun

Groepen & Incentives

Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer-smile-barrel.jpg
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer-smile.jpg
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer
1 / 4
Van grote Events tot kleinere groepsreizen

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks diverse groepen voor een week of meerdaagse surftrip. Alle reizen kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten reizen (mee)uitdenken en op poten zetten. We hebben de afgelopen jaren enkele mooie incentives georganiseerd voor o.a.:

  • AB-Inbev (Jupiler)
  • Axe 
  • TMF
  • Accent

Daarnaast zijn we de vaste travelpartner van diverse clubs, verenigingen en personeelsverenigingen. Zo reizen de volgende organisaties jaarlijks met ons mee richting onze surfcamps:

  • ASML
  • Philips
  • Fluctus Gent
  • RSM STAR
  • Woestijnvis

Ben je ook op zoek naar de partner voor jouw volgende groepsreis? Neem dan contact op met ons via info@surfblend.com!

Sheddies

Events

Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun.jpg.jpg
surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg
surfblend-surf-events-jupiler-party-feest-surfevents-surfvakantie-party.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin-philip-coaching.jpg.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin-philip-coaching.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin.jpg
1 / 6
Chef Special op Surfcamp Zarautz

We organiseren verschillende events op diverse bestemmingen. Soms zelfs in Nederland en België, maar vooral op onze surfcamps kun je het een en ander verwachten! Ook Events voor bedrijven zijn een van onze specialiteiten. 

Meer info.