top
Surfblend-acties-fun-free-surf-essentials Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg

Specials

Hier vind je de verschillende specials die Surfblend te bieden heeft. Zo bieden we schoolreizen, groepsreizen en special events aan. Ontdek ze hier!

Surfblend-acties-fun-free-surf-essentials
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties-wave-smile-turn.jpg.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg
Surfblend-specials-surfreizen-surf-surfvakantie-fun-incentives-acties.jpg

Schoolreizen, Teambuildings, Groepsreizen, Events & Acties!

Surfblend heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in groepsreizen en teambuildings op maat, hieronder kun je daar veel meer over lezen. Daarnaast organiseren we events, speciale weken zoals onze coachingsweeks en Surf&Music Festival in Moliets. Je vindt hier ook meer informatie over onze acties, zoals ‘Early Surf’ en give-aways.

Beach

Acties

Free Surf Essentials pakket

Ben je nog opzoek naar de ideale surfvakantie? Dan heb je geluk want bij elke boeking in maart geven we gratis het Surf Essentials pakket bij! Wat zit er precies in dit surf pakket?

De Surfblend Poncho
Elke surfer weet: een poncho is je beste vriend. Hij dient niet alleen als strandhanddoek, maar je kunt hem gebruiken als badjas en zelfs als kleedkamer! 

Zinc stick
Zinc is een hele belangrijke crème voor elke surfer. Het zorgt er eigenlijk voor dat alle zonnestralen gereflecteerd worden. Daarbij blijft het ongelooflijk goed zitten terwijl je aan het surfen bent.

De Surfblend waterproof bag
Op surfcamp ben je constant bezig: op het strand, op citytrip, in het waterpark... Dan is het wel zo fijn als je spullen netjes en droog blijven. Daarom introduceren we dit jaar een nieuw Surfblend item: de Waterproof Bag! 

De Surfblend Surfhat
Om je outfit helemaal compleet te maken voegen we als laatste nog deze stylische sun hat toe aan onze collectie. Dit hoedje van hoge kwaliteit is, in combinatie met zinc, de beste manier om je tegen de zon te beschermen. 

Boek dus snel, want de actie loopt alleen maar tijdens de maand maart. Wanneer je boekt kan je het pakket aanvinken en het zo toe te voegen aan je boeking.  Het Surf Essentails pakket zal voor je klaar liggen wanneer je aankomt op locatie!

Wil je meer lezen over het pakket? Lees hier het blog artikel!

 

 

Junior

Schoolreizen

Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen-JAN-BIJL-fun.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen-JAN-BIJL
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen.jpg
Surfblend-surfcamp-surfvakantie-surfing-schoolreizen.jpg
1 / 4
Enjoy the waves!

Een schoolreis, buitenlandse reis, sportstage of werkweek op het strand? Wij zorgen ervoor dat deze ervaring voor alle scholieren en docenten een groot succes wordt! Alles is op maat gemaakt naar de wensen van de school, dus van een strak georganiseerde sportstage tot een recreatieve cultuur- en funtrip. Met meer dan 10 jaar ervaring aan organisatie van schoolreizen weten we perfect hoe we dit moeten aanpakken in Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs in Marokko.

Tijdens de reis bieden we veel aandacht aan de aspecten die vanuit school belangrijk worden geacht. Het programma wordt zo ingericht dat deze wensen volledig worden ingevuld: van een heel vol en actief programma gevuld met sport, tot een recreatief programma met surf, strand, spel en cultuur zoals een citytrip.  

“Surfblend is meedenkend, flexibel, klantvriendelijk en biedt een gevarieerd programma aan!” J. Padmos, ISW Gasthoflaan

We gaan met Surfblend mee vanwege de enthousiaste en kundige surfdocenten en prachtige locaties” J. Sebel, Segbroek College

Fun

Groepen & Incentives

Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer-smile-barrel.jpg
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer-smile.jpg
Surfblend-Chef-special-fun-surfing-surfcamp-party-surfreizen-sfeer
1 / 4
Van grote Events tot kleinere groepsreizen

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks diverse groepen voor een week of meerdaagse surftrip. Alle reizen kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten reizen (mee)uitdenken en op poten zetten. We hebben de afgelopen jaren enkele mooie incentives georganiseerd voor o.a.:

  • AB-Inbev (Jupiler)
  • Axe 
  • TMF
  • Accent

Daarnaast zijn we de vaste travelpartner van diverse clubs, verenigingen en personeelsverenigingen. Zo reizen de volgende organisaties jaarlijks met ons mee richting onze surfcamps:

  • ASML
  • Philips
  • Fluctus Gent
  • RSM STAR
  • Woestijnvis

Ben je ook op zoek naar de partner voor jouw volgende groepsreis? Neem dan contact op met ons via info@surfblend.com!

Sheddies

Events

Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun.jpg.jpg
surfblend-surf-events-incentive-groepsreizen-promo-surfing-surfvakantie.jpg
surfblend-surf-events-jupiler-party-feest-surfevents-surfvakantie-party.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin-philip-coaching.jpg.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin-philip-coaching.jpg
Surfblend-surfcamp-chef-special-fun-good-times-surfvakantie-lets go-rail-hurley-fun-fin.jpg
1 / 6
Chef Special op Surfcamp Zarautz

We organiseren verschillende events op diverse bestemmingen. Soms zelfs in Nederland en België, maar vooral op onze surfcamps kun je het een en ander verwachten! Ook Events voor bedrijven zijn een van onze specialiteiten. 

Meer info.