Hero image

Portugal super deal

Gratis Surf rental en Deluxe diners!

Het land van eindeloos veel baaitjes, prachtige pointbreaks en adembenemende sunsets wacht op jou. Voor alle gemotiveerde surfers (of chillende vakantiegangers) die zichzelf in de watten willen leggen met een welverdiende surfvakantie in het prachtige Portugal, bieden wij een prachtige deal...

Alles over de actie...

Hero image
Hero image
Hero image

Alles over de actie...

Boek jouw surfvakantie naar een de SURFinn Algarve of SURFinn Lissabon met check-in vóór 1 april en ontvang gratis Surf Rental en gratis heerlijke deluxe diners. De gratis opties kan je aanklikken tijdens het online aanmaken van je boeking. Super easy!

Uiteraard zijn er mogelijkheden voor surflessen en kies je zelf naar welke bestemming je wilt reizen! Oh, en het ontbijt? Dat is standaard inclusief!

Lees hieronder meer over onze prachtige SURFinn bestemmingen in Portugal!

Twee prachtige SURFinns

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Twee prachtige SURFinns

We have found paradise....again!

SURFinn Algarve is een luxe surf style bed and breakfast in Portugal met zwembad en zeezicht. Gelegen op een pitoreske heuvel aan het strand van het prachtige Monte Clerigo in de Algarve. Het uitzicht waar je iedere ochtend op je golfsurfvakantie in Portugal mee wakker wordt is ongelooflijk!

Bij de SURFinn Algarve is flexibele aankomst mogelijk, minimaal verblijf is 3 nachten. Zo kan je dus zelf op zoek naar de meest ideale vluchten. Maak gebruik van deze unieke kans en krijg gratis surfboard en wetsuit huur en een aantal heerlijke deluxe diners tijdens je verblijf!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!