top
surfblend-tipi-deluxe-new-surf-moliets-glamping

Surfcamp Moliets 2.0 - Wat is er nieuw?

Sjoerd Wesselink

Sjoerd Wesselink

Social Media Man

Dé welverdiende upgrade van het Surfcamp Moliets?

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-frankrijk-moliets-kamp-in-duinen
Kijk maar goed naar dit beeld, want je gaat het niet herkennen!

Drie jaar geleden introduceerde we natuurlijk al de super populaire en toffe Sheddie, comfortabele houten huisjes die niet meer weg te denken zijn van onze camps. Voor de zomer van 2018 komen er nog twee nieuwe accommodaties bij, zo is er voor iedereen de ideale accommodatie en top vakantie te vinden! Nieuwsgierig naar wat het gaat zijn? Lees dan verder… 

Het leven op Surfcamps Moliets is fantastisch en wordt nog mooier nu we de Tipi Deluxe en de Sheddie Deluxe lanceren! We snappen heel goed dat je tijdens je verblijf ook wat luxe wilt in de vorm van ruimte, comfort en gezelligheid. De nieuwe Tipi Deluxe en Sheddie Deluxe zijn precies dat; veel ruimte, comfort en volwaardige bedden voor een goede nachtrust. Van ‘Sheddie Lanka’ tot ‘Tipi Town’, Moliets bestaat dit jaar uit verschillende knusse dorpjes waarin jouw tent, Tipi of Sheddie volledig tot zijn recht komt!

Wil je zien hoe het eruit ziet? Check hieronder…

Camp

Tipi Deluxe

surfblend-tipi-deluxe-new-surf-moliets-glamping
Wie wil hier niet wakker worden?

De hippe Tipi. Deze gigantisch ruime wigwam look-a-like tenten zijn helemaal hot! Omdat ze zoveel ruimte bieden binnenin, kunnen we ze een mooie indeling geven. Met een houten vloer en volwaardige bedden (lattenbodem en matras) heb je geen last van zand in je bed of in je koffer. Verder zijn ze super knus ingericht met nachtkastje en leuke lampjes. Je waant jezelf in een hotelkamer als je wakker wordt op het strand van Moliets... living the dream. 

Sheddie Deluxe

surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-surfboard_koppel.jpg
De super ruime Sheddie Deluxe

Dit is een mooie upgrade van onze vertrouwde Sheddie. Zoals sommige van jullie wellicht al gelezen hebben in de blogpost over deze nieuwe Sheddie, is hij een stuk hoger, breder en comfortabeler. Maar het allerbelangrijkste is dat het twee volwaardige bedden hebt die je tegen en van elkaar kan schuiven. In de Sheddie Deluxe heb je heel veel opbergruimte, dit onder het bed alsook op de verschillende schappen. 

Sheddies

Sheddie

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-sheddie-glamping
De vertrouwde Sheddies

Al jaren populair op onze surfcamps, de Sheddies. Deze compacte houten cabins staan in gezellige dorpjes opgesteld op het Surfcamp. Elke Sheddie beschikt over een vast 2p-bed en veel opbergruimte. Een matras ligt er al in, dus je hoeft geen luchtbed meer mee te nemen!  Super easy dus :-)

Tent

surfblend-surfcamps-surf-vakantie-tenten-kamperen
De beste oplossing voor onze budget traveler

Onze meest classic en budget-proof manier van overnachten; de tenten! Veel ruimte voor al je spullen en een grote slaapcabine maakt de tent tot een ideale accommodatie. Ideaal voor onze budget travellers die gewoon veel willen surfen en van een feestje houden (net als wij!) Bij aankomst is de tent leeg, dus vergeet je luchtbed niet.