Surfblend Youthcamp in the picture!

Come surf with us! Wil jij niets anders dan surfen en chillen komende zomer? Ontsnap dan samen met ons aan de schoolweken en kom mee op trip naar het Youthcamp in Le Pin Sec of ons Moliets 16+ surfcamp!

Lees hieronder alles over de camps en wat je kunt verwachten!

YOUTHCAMP LE PIN SEC IN HET KORT

  • 15 tot 18 jaar
  • lekker veel surfen met optie voor extra lessen
  • overnachting in sheddie of tent
  • heerlijk halfpension
  • epic aquaparc uitstap 
  • Nederlandstalige Surfblend-crew
  • veel toffe activiteiten

MMMMMHHHH…. FOOD!

Van een drukke dag surfen en tal van andere games krijg je natuurlijk enorm veel honger! Daarom hebben wij iedere dag een heerlijk ontbijt buffet voor je klaar staan met croissants, heerlijke franse baguettes en heerlijk beleg. Eet je liever muesli? No problem, we got it! Ook iedere avond voorzien wij vers bereide en gezonde maaltijden zodat je er de volgende dag weer vol tegen aan kan. Lunchen kan je heel lekker bij de lokale eettentjes of koop bijvoorbeeld een panini aan de Surfblend campbar.

GAMES & FUN

Naast surfen en chillen staat dit camp volledig in het teken van lekker actief bezig zijn. Is het een bordspel, een uitstap of een beach game? Onze crew zal ervoor zorgen dat jij je geen moment hoeft te vervelen. Vooral het waterpark is de highlight van de week, want op een echte wipe-out baan kan jij je vrienden uitdagen voor een battle om te zien wie de beste waterrat is. Wedden dat onze crew sneller is! 

LE PIN SEC BY NIGHT

Iets wat niemand meer vergeet na een vakantie in Le Pin Sec zijn die fantastische sterrenhemels. Omdat Le Pin Sec omringd is door bossen is er weinig lichtvervuiling, wat zorgt voor super goed zicht op de sterren. Als je goed kijkt zie je zelfs het melkwegstelsel hangen! Door onze telescoop kan je met je iPhone prachtige close-up foto’s maken van de maan.

SURF’S UP

Dit is waar het om draait op het 15-18 Youthcamp. Surf, surf, surf! Verdeeld over de week gaan we lekker veel het water in en zal je les krijgen van onze eigen coaches met veel ervaring. Zij zullen je niet alleen de techniek en de skills bijbrengen, maar ook veel kennis delen over de oorsprong van het surfen en tips voor wanneer je je eigen board wilt kopen. Je zal het camp verlaten als echte ’shredder’!

Zijn de standaard lessen niet voldoende voor jou, omdat je niet stil kan zitten en het liefst zo veel mogelijk in het water wilt liggen? Dan bieden wij nog een upgrade op ons surfprogramma aan. Zo weet je zeker dat je een echte beach boy / girl wordt :)

TENTEN

Op het Youthcamp kan je zelf kiezen of je in een Sheddie of een tent ligt. Onze 4 persoons tenten zijn super ruim en comfortabel en de perfecte uitvalsbasis voor een fijne vakantie. Wil je graag met je beste vriend of vriendin in een tent? Tijdens de check-in op het camp maken we een indeling waar iedereen blij mee is (jongens en meiden liggen apart). Beddengoed en een matras zijn niet voorzien, dus die moet je zelf wel nog meenemen. 

SHEDDIES

Wie graag op een echt matras en van de grond slaapt, is de perfecte match voor onze Sheddies. De sheddie is een comfortabel 2 persoons accommodatie die je samen met je reisgenoot kunt delen. Er is een matras voorzien, dus je hoeft niet meer te sleuren met je luchtbed en met een pomp aan de slag te gaan. Wil je graag beddengoed bij boeken? Dat kan! Dan zorgen wij ervoor dat er een deken, kussen en alle lakens voor je klaarliggen. Wel zo makkelijk!

KIES HIER JOUW FAVO YOUTH CAMP

Youthcamp Le Pin Sec

Surfcamp Moliets

Andere blogs