Surfblend Super Sale

End of season sale

Op zoek naar je eerste surfgear? Of naar een premium wetsuit tegen inkoopprijs? Come join us tijdens de Surfblend 'End of season sale!'

Tijdens deze dagen bieden wij allerlei surf materiaal aan tegen zeer scherpe prijzen. Je vindt hier second hand softtops die tijdens deze zomer in onze surfschool zijn gebruikt (al vanaf € 75!!), maar ook kleding van Privateclothing.com, vinnen en kleding van Captain Fin of wetsuits en kleding van Hurley. Oh, en als klapper op de vuurpijl is er een mooie selectie met surfboards van Softdogsurf.com beschikbaar!

Wees er wel snel bij, want de voorraad is beperkt...

SALE 1: @SURFBLEND SURFSCHOOL KIJKDUIN

 

Google Maps naar Surfblend Surfschool

 

SALE 2: @SURFBLEND OFFICE SCHEVENINGEN

 

Google Maps naar Surfblend Office Scheveningen

Softdog for the win!

De Softdog softtops die we op zaterdag 24 september te koop aan bieden zijn inclusief vinnen en leash. Zo heb jij in 1 keer een compleet surfboard set warmee je de Nederlandse of Belgische golven kunt gaan trotseren. Shred on!

Boards komen in verschillende maten, shapes en staten. Van bijna gloednieuw tot goed gebruikt, de prijs beweegt mee. Tijdens de verkoop zijn mensen aanwezig die kennis van zaken hebben en je kunnen assisteren met de selectie van het juiste board!

surfblend end of season sale

Privateclothing

Privatelclothing is al jaren een begrip in de Belgische (en Nederlandse) surf/snow/skate shops. Met een ruime collectie biedt het merk toffe designs veelal met een knipoog. Don't take life to seriously, instead shred hard!

50% korting op winkelprijzen

surfblend end of season sale

Hurley

Eén van de top wetsuit brands in de surf scene! Al jarenlang een partner van Surfblend en niet zonder reden. Van 2/2 springsuits tot Noordzee-proof winterpakken, en alles tegen een scherpe prijs. Jouw kans om jezelf te verwennen met een early-christmas-present!

50% korting op winkelprijzen!

surfblend end of season sale

Captain Fin

Zonder wielen geen auto, zonder vinnen geen surfboard... (jaja, behalve op een alaïa surfboard). Captain Fin heeft een rijke collectie aan vinnen in allerlei shapes en sizes. Daarnaast sicke pro model setjes van bijvoorbeeld Dane Reynolds, Chippa Wilson of Mickey February. 

50% korting op winkelprijzen!

surfblend end of season sale

Andere blogs