top
surfblend_surfcamp_surf_essentials_must_have_boeking_zinc

Surfblend presents: Surf Essentials

Chris Knaap

Chris Knaap

Campmanager Le Pin Sec

Ga goed voorbereid op vakantie!

surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_hat_water

Iedereen weet wel dat je voor een surfvakantie een wetsuit en een surfboard nodig hebt. Maar daar houdt het niet op. Voor aankomende zomer zorgt Surfblend ervoor dat je goed op reis gaat. Speciaal voor jou hebben wij een mooie selectie gemaakt van Surf Essentials die je vakantie een stuk aangenamer zullen maken. Dit fantastische pakket kun je nu toevoegen aan je boeking voor slechts € 59.

Voor onze nieuwe collectie hebben we een paar classics behouden en opnieuw vormgegeven en hebben we ook enkele nieuwe coole items toegevoegd. Lees verder in dit blog om daar meer over te weten te komen!

The Poncho

surfblend_surf_essentials_surfcamp_merch_poncho
surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_poncho
1 / 2

Elke surfer weet: een poncho is je beste vriend. Hij dient niet alleen als strandhanddoek, maar je kunt hem gebruiken als badjas en zelfs als kleedkamer! 

Een poncho is een super zachte handdoek die je draagt als een regenponcho. De poncho is niet alleen handig om je om te kleden op ongemakkelijke plekken (bijvoorbeeld als je je wetsuit op het strand aan wilt doen), maar ook als je bijvoorbeeld wilt gaan douchen dient hij prima als badjas. Het leven is zó veel gemakkelijker met een poncho. Onze nieuwe poncho heeft een mooie lichtblauw-zwarte style. 

The Zinc

surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_zinc
surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_zinc
surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_zinc
1 / 3

Herken je dat typische beeld van beach-boys met een witte neus? Altijd al afgevraagd wat dat precies is? Dit spul heet sunblock of zinc. Zinc is een heel belangrijke crème voor elke surfer. Het zorgt er eigenlijk voor dat alle zonnestralen gereflecteerd worden. Daarbij blijft het ongelooflijk goed zitten terwijl je aan het surfen bent. De meeste surfers smeren dit goedje op hun neus, lippen en wangen, en zo verbranden ze dus niet in het water! 

The Waterproof Bag

surfblend_surf_essentials_surfcamp_merch_waterproof_bag
surfblend_surf_essentials_surfcamp_merch_waterproof_bag
1 / 2

Op surfcamp ben je constant bezig: op het strand, op citytrip, in het waterpark... Dan is het wel zo fijn als je spullen netjes en droog blijven. Speciaal omdat we zelf maar al te goed weten hoe vervelend het is als je spullen nat worden, introduceren we dit jaar een nieuw item: de Waterproof Bag! 

Deze zak is gemaakt van een speciaal sterk kunststof dat volledig waterdicht is. Daarnaast is hij dubbel gesealed en voorzien van een handige shoulder strap. De zak is 25L dus genoeg ruimte voor alle spullen die je mee naar het strand wilt nemen!

The Sun Hat

surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_hat
surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_hat
surfblend_surf__essentials_surfcamp_merch_hat
1 / 3

Om je outfit helemaal compleet te maken voegen we als laatste nog deze stylische sun hat toe aan onze collectie. Dit hoedje van hoge kwaliteit is, in combinatie met zinc, de beste manier om je tegen de zon te bechermen. Daarnaast zorgt de licht geperforeerde stof ervoor dat je het hoofd altijd cool houdt. 

De handige strap zorgt ervoor dat je het hoedje zelfs prima mee de line-up in kunt nemen, want hij blijft goed zitten! Bovendien is het een speciale stof die snel droogt. Samen met de andere items in ons Essential pakket is jouw surftrip nu helemaal compleet!