Eerste surfvakanties voor zomer 2021 online!

De zomer van 2021.... we kunnen niet wachten! Daarom hebben we nu al de eerste locaties boekbaar gemaakt. Er volgen er zeker nog meer!

Boek nu alvast voor de volgende zomer en profiteer van de volgende voordelen:

  • Prijsgarantie: alle vakanties voor zomer 2020 boek je voor 1 oktober 2020 voor dezelfde prijs als zomer 2021
  • Endless Summer Package: boek nu en ontvang het Endless Summer Package bij je boeking. Het pakket bestaat uit een Surfblend Surf Poncho en een Waterproof Bag!

Frankrijk

Frankrijk is en blijft het favoriete land van de meeste gasten. Je kunt zelf met de auto hier gemakkelijk naar toe rijden of je kiest voor een comfortabele busreis met onze touringcars!
 

SURFinn Vieux Boucau
Net achter de duinen van Vieux Boucau ligt deze luxe villa met zwembad! Je wordt goed verzorgd door onze hosts met dagelijks een lekker ontbijt, een barretje met lekkere koude drankjes en een aantal keer per week een heerlijke maaltijd. Je vindt er surfboards in alle vormen en maten en ook voor de koudere maanden hebben we de juiste wetsuits voor je!

Open van maart t/m november 2021!
 

Surfcamp Moliets (16+)
Het eerste surfcamp van Surfblend en nog altijd het meest populair. Kies uit een tent, sheddie, sheddie dlx of tipi en geniet een week lang van zon, zee en surf! Het team zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en daarnaast een gezellig programma voor iedereen!

Surfcamp Moliets is geopend van juni t/m september 2021
 

Familycamp Moliets
Apart van het Surfcamp Moliets staat ons Familycamp Moliets. De Safaritenten staan in de duinen opgesteld op houten decks en bieden plaats aan max. 6 personen. Het camp beschikt over een gezellige bar, leuke lounge-hoekjes en de crew staat klaar om je goed te verzorgen met halfpension, animatie en oppas!

Familycamp Moliets is geopend in juli en augustus 2021 
 

Juniorcamp Le Pin Sec
Het Surfcamp voor iedereen van 12-16 jaar. Een compleet gevuld programma, volpension, activiteiten en animatie door ons eigen Surfblend team! We slapen op een supermooi surfcamp in de duinen!

Juniorcamp Le Pin Sec is geopend van juni t/m augustus 2021
 

Youthcamp Le Pin Sec
Het Youthcamp in Le Pin Sec is voor iedereen van 15-18 jaar. Het programma bestaat standaard uit halfpension en een surfprogramma met 3x les. Dit kun je nog uitbreiden en je kunt ook ervoor kiezen om mee naar een waterpark te gaan! Uiteraard zorgt onze crew ervoor dat je helemaal goed verzorgd wordt en dat je de tijd van je leven hebt.

Youthcamp Le Pin Sec is geopend van juni t/m augustus 2021 
 

Surfbusje 
Huur een compacte VW-camperbus en trek naar rustige surfspots, bekende hotspots en bepaal je eigen tempo! Je start in Moliets en krijgt de laatste tips&tricks van onze crew. Daarna bepaal je zelf waar je heengaat en geniet je optimaal van #vanlife

Surfbusjes kun je huren van juni t/m september 2021

Surfen in Frankrijk

Spanje

Surfcamp Zarautz
Surfcamp Zarautz is het surfcamp in deze surfcity in Spaans Baskendland. Het is een gouden combinantie van mooie golven in de baai, een prachtig stadje met tapasbars, shops en een boulevard waar tot in de late uurthes gefeest kan worden. Zarautz has it all :)

Surfcamp Zarautz is geopend van juni t/m augustus 2021
 

Surfhouse Corralejo
Fuerteventura wordt ook wel het Hawaii van Europa genoemd en dat is niet voor niets. De noordkust van het eiland kent vele baaitjes en stranden waar altijd de juiste golf te vinden is. De surfschool is in handen van onze vriend Saffie en hij zorgt ervoor dat je altijd op de juiste plek bent! Je verblijft in het internationale Surfhouse Correlejo vlakbij het centrum en je kan kiezen uit gedeelde of prive-kamers!

Surfhouse Corralejo kun je jaarrond boeken in 2021

Surfen in Spanje

Portugal

SURFinn Algarve
Afgelopen winter hebben we deze prachtige villa verbouwd tot SURFinn Algarve. Het resultaat mag er zijn, een surfstyle B&B met zwembad, zeezicht en een schitterende tuin rondom. De kamers zijn stuk voor stuk ruim en hebben allemaal een eigen badkamer. Sommige kamers bieden een prachtig zeezicht! Guy en Cato verwelkomen je graag in dit paradijs in Zuid Portugal!
 

Surfhouse Ericeira
Hoog op de heuvel boven Ericeira ligt dit stukje paradijs. Net als de SURFinn Algarve heeft ook Surfhouse Ericeira een prachtig zwembad in de tuin, een gezellige bar en het team en de surfschool staan klaar om je te ontvangen.

Beide bestemmingen zijn geopend van maart t/m november 2021

Surfen in Portugal

Andere blogs