top
surfblend-surfactie-photoshop-collectie-fun-surf-frankrijk-cap-surfblendcap-2

Surf Collection Give-Away

Stefan Brill

Stefan Brill

CEO Puresurfcamps Stefan arbeit seit seiner Jugend in Surfcamps, irgendwann hat er die Gelegenheit beim Schopf gepackt und sich mit PURESURFCAMPS einen Traum erfüllt

Intro

Surf Collection Pakket

De surfzomer komt steeds dichterbij en bij ons begint het elke dag meer te kriebelen. We hebben gezien dat wij niet de enige zijn. Jullie zijn net zo stoked als wij om komende zomer te gaan surfen! Wij vinden het belangrijk dat iedereen met goed materiaal de zomer in gaat. Daarom geven we tot 28 februari dit enorme pakket met onze nieuwe collectie weg. Je kan dit te gekke pakket bemachtigen door het aan te klikken tijdens je boeking.

Voor onze nieuwe collectie hebben we goed gekeken naar de details. We hebben niet alleen met een kritisch oog naar de designs gekeken, maar ook naar de kwaliteit van de items. Lees verder in dit blog om daar meer over te weten te komen!

Poncho

surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-cap-surfblendcap-poncho.jpg
surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-cap-surfblendcap-poncho-love.jpg
surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-cap-surfblendcap-surf.jpg
1 / 3
De Surfblend Poncho.

Ooit je wetsuit proberen uit te trekken met zo’n klein handdoekje om je middel heen? Niet te doen, toch? Dat is onder andere de reden waarom een poncho zo chill is!

Een poncho is een super zachte handdoek die je draagt als een regenponcho. De poncho is niet alleen handig om je om te kleden op ongemakkelijke plekken, maar ook als je bijvoorbeeld wilt gaan douchen. Normaal gezien loop je dan van je tent of Sheddie naar de douches met een tas vol spullen. Een schone broek, een shirt, ondergoed en ga zo maar door. Nu trek je de poncho aan, neem je je zeep mee en je bent ready to go! Het leven is zó veel gemakkelijker met een poncho.

Zinc

surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-zincstick-stick-zinc-profile-love.jpg
surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-zincstick-stick-zinc-profile.CR2.jpg
1 / 2
De Zinc Stick.

Zinc doet wat het moet doen, namelijk: het beschermt je tegen de zon. Je smeert de zinc op je neus, onder je ogen, lippen en eventueel op je voorhoofd. Als je een snelle verbrander bent, kan je ook je hele gezicht insmeren. Dit wonderspulletje is enorm water-resistent en zorgt er daarom voor dat het zoute water geen effect heeft. Zinc beschermt je tegen de zon, uitdroging en het verzorgt je huid in de tussentijd! Oh, en je ziet er natuurlijk meteen uit als een échte surfer!

Surfblend Bottle

Handig en verfrissend.
Handig en verfrissend.

Wij begrijpen maar al te goed dat de kleine details tellen, zo ook die van de nieuwe waterbottle. Op de warme dagen wordt dit je beste maatje. Door de ideale inhoud van 750ml zorgt de bottle ervoor dat jij genoeg hydrateert. Water drinken is het meest belangrijke om je spieren optimaal te laten werken. Geen water, geen surf! Plus daarbij komt dat we 18.000 plastic flessen besparen per seizoen door met deze flessen te werken. Dat is 720 kilo aan plastic!

Surfblend Cap

De nieuwste Surfblend Cap

De cap is natuurlijk handig in vele omstandigheden. Hij is ideaal tegen de zon of bijvoorbeeld als je een bad hair day hebt. Wat je reden ook is, de nieuwe cap zit heerlijk en ziet er ook nog eens goed uit. Hij is van hoge kwaliteit dus het is een cap for life!

Surf Swag Beach Bag

It’s all about the style! De Surf Swag Beach Bag is een handige fairtrade strandtas met de nodige style. Groter dan onze voorgaande bags, dus ideaal voor die spontane beach-hangout. Door de sterke maar dunne materialen stop je ‘m in elk klein hoekje van je koffer, dus ideaal om mee op reis te nemen. 

surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-Spain-Spanje-totebag.jpg
surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-Spanje.jpg.jpg
surfblend-surfactie-giveaway-collectie-fun-surf-frankrijk-Spanje-totebag.jpg
1 / 3
De mooie Beach Bag.