top
surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-surfboard_koppel.jpg

Sheddie Deluxe!

Sjoerd Wesselink

Sjoerd Wesselink

Social Media Man

Wait what, Sheddie Deluxe?!

surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-2-aparte-bedden-1dubbel-bed.jpg
surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-nachtlicht.jpg
surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-sleeping-surfboards.jpg
1 / 3
Ruim en comfortabel.

Iedereen die met ons op reis is geweest kent ze wel, ‘de Sheddies’. Een inmiddels vertrouwde en fijne plek om heerlijk tot rust te komen na je surfsessie. De hele dag lekker bakken in het zonnetje, twee gave surfsessies achter de rug en ‘s avonds een goede fiesta om vervolgens je eigen huisje op te zoeken. Heerlijk! 
De Sheddie is inmiddels een gevestigde naam die we nooit meer kwijt willen. Daarom zijn onze boys de designkamer in gedoken om jullie te verassen met iets GROOTS!
Met heel veel trots, presenteren wij…

De Sheddie Deluxe!

Wat is er nieuw?

Deze splinternieuwe Sheddie is een stuk ruimer, waar de oude Sheddie 160cm breed is, is de nieuwe Sheddie Deluxe maar liefst 210cm breed! Zo hebben we ervoor gezorgd dat je meer loopruimte hebt in de Sheddie zelf. Je kan nu tussen de bedden in lopen, of je kiest ervoor de bedden tegen elkaar aan te schuiven tot één groot tweepersoonsbed! Ook de hoogte is aardig aangepakt. De nieuwe Sheddie Deluxe is maar liefst 225cm hoog!

 

De Sheddie is super stevig door het stalen frame dat netjes is afgewerkt met dikke houten panelen. Het voordeel hiervan is, dat de warme lucht nauwelijks naar binnen komt waardoor het binnen lekker koel blijft. Op een warme zomerse dag kan je er dus prima een siësta doen ;-).

Deze splinternieuwe Sheddie is een stuk ruimer, waar de oude Sheddie 160cm breed is, is de nieuwe Sheddie Deluxe maar liefst 210cm breed! Zo hebben we ervoor gezorgd dat je meer loopruimte hebt in de Sheddie zelf. Je kan nu tussen de bedden in lopen, of j
surfblend-sheddie-dlx-surfen-surfkampen-accomodatie-zarautz-slapen-binnekant-kussen.jpg
1 / 2
De bedden kunnen uit elkaar en tegen elkaar.

Waar zijn ze te vinden?

De Sheddie deluxe is dit jaar exclusief te vinden op het Surfcamp Deluxe Zarautz. We hebben een volledig apart deel op de camping, dus er kom geen vreemden binnenkijken. Helemaal voor ons dus! Met uitzicht op zee, is dit de ideale locatie om volop te genieten van de Baskische cultuur. Het lekkere eten, de goede golven en het heerlijke zonnetje maken Zarautz tot een absolute topbestemming!

Ga hier naar het Surfcamp Deluxe Zarautz!

sunset-Surfblend-zarautz-deluxe-fun-cheers-spain
Surfblend-Zarautz-surfcamp-surfvakantie-surfsessie-vrienden.jpg
1 / 2
Zarautz love!