remote working Portugal Longstay Lissabon remote working Portugal Longstay Lissabon

Longstay in Lissabon

Overwinteren in Portugal doe je zo...

Portugal is bij uitstek dé plek in Europa voor surfers om te overwinteren. Dat is dan ook de reden dat we de deuren van de Surfbase Lissabon de gehele winter en lente openhouden zodat jij de kou kan ontsnappen en tegelijkertijd non stop goede golven kunt score. Noem het remote working, co-studying of digital nomading... werken en studeren in het warme zuiden met golven voor de deur is altijd beter dan thuis in de kou!

IN HET KORT

  • Surfbase Lissabon
  • Accommodatie in verschillende kamer types
  • gezellig huis op 200m van het strand
  • inclusief surfmateriaal (board en wetsuit)
  • Nederlandstalige host aanwezig
  • vanaf 1 december tot 1 maart. Verlengd tot 1 mei (!!)
  • vanaf €450 / maand
  • haal het meeste uit de lock-down periodes
  • neem contact op met info@surfblend.com

Verblijf & Accommodatie

In ons gezellig surfhostel in Lissabon bieden wij verschillende kamers aan met comfortabele badkamers. Neem gerust contact met ons op via info@surfblend.com om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn die het best aansluiten bij jouw wensen. Van privekamers tot ensuite double rooms en meerpersoonskamers, veel is mogelijk!

De Surfbase opent de deuren voor long-stay surfers vanaf 1 december tot 1 mei. In die periode kan je zelf beslissen hoeveel weken je wenst te verblijven, minimale verblijfsduur is 3 weken. 

Surf, Surf, Surf

Aangezien de Surfbase Lissabon zich op nog geen 200 meter van het strand bevindt, is dit de ideale uitvalsbasis om tijdens de winter lekker veel in het water te liggen. Het surfmateriaal is inclusief, dus je pakt zonder problemen jouw wetsuit en surfboard. Met een toffe selectie aan verschillende boards van Softdogsurf kan je zelfs lekker veel gaan experimenteren. 

De swell komt in deze tijd van het jaar consistent binnen waardoor je om de haverklap echt goede sessies kunt scoren. De watertemperatuur vraagt wel om een 4/3mm wetsuit, maar dat is altijd beter dan een volledig winterpak met schoentjes, kapje en handschoentjes zoals dat in Nederland en België het geval is.

Overall dus een prachtige manier om zelfs in de winter even lekker weg te zijn van huis en je passie voor het surfen te beoefenen! 

Contact us!

Neem gerust contact met ons op via info@surfblend.com om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de prijzen per kamer. Je kunt uit gaan van € 450 per kamer per maand inclusief surfmateriaal, voor iedere extra persoon in dezelfde kamer wordt er € 150 op de kamerprijs gerekend.

Meer te weten komen over de Surfbase en wat de omgeving van Lissabon jou te bieden heeft? Check dan via de link hieronder de pagina over Surfbase Lissabon.

Alles over Surfbase Lissabon

Andere blogs