MAROKKO ONTSNAP AAN DE WINTER

Deze winter heerlijk op Surftrip!

Samen met Surfblend kan je de Europese winter ontsnappen en de zon opzoeken in Marokko! Ga je mee? Verwacht ontelbaar veel surfspots binnen handbereik, enorm comfortabele kamers en laat de authentieke Marokkaanse keuken je verrassen!

SURFEN IN MAROKKO IN HET KORT

  • 18+ & Family
  • Resort of Surfhouse
  • Perfect voor de solo traveler
  • Surflessen voor gevorderde en beginnende surfers
  • Wereldberoemde point breaks
  • Heerlijk eten en een fantastische cultuur!

SURF, SURF, SURF

Marokko is de get-away voor de Europese surfers en travellers die zon en zee nodig hebben. De spots K11 en K12 liggen recht voor de deur en zijn perfect voor beginners en gevorderden. Hier worden tevens ook de lessen voorzien! Verder vind je binnen handbereik wereld beroemde spots zoals Anchor Point, Banana Point en Boilers. Surf paradise!

 

CULTUUR EN FOOD

Bezoek de kleurrijke markten van Taghazout en Aourir en laat je betoveren door de prachtige geuren van de lokale kruiden. In Agadir, op nog geen 30min rijden, vind je de grootste overdekte markt van Marokko. Hier kan je urenlang rondstruinen en genieten van een heerlijke tajine, verse couscous en typische Marokkaanse thee. 

 

VERVOER

Vliegen doe je naar Airport Agadir waar we zowel voor het Resort als het Surfhouse een airport transfer kunnen voorzien… wel zo gemakkelijk! Ontdek je graag zelf de kustlijn op zoek naar de beste point breaks? Dan raden wij je aan om een auto te huren vanaf het vliegveld, binnen een half uurtje sta je dan met je voeten in het zand!

SEA VIEW SURFHOUSE

Wil je samen met je vrienden of alleen op vakantie? Deze 18+ bestemming is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken en te werken aan je surfskills. Je verblijft in prachtige 2 persoons kamers met zicht op zee of kiest voor een dorm-room met je buddies. Vanaf het dakterras en het zwembad heb je prachtig zicht over de surf-breaks die recht voor de deur liggen. En het eten: WOW! Vers gemaakte ontbijt, lunch en diner door lokale chefs.

Sea View Surfhouse

 

SURF RESORT TAGHAZOUT

De perfecte bestemming om helemaal tot rust te komen. Reis je met kinderen of met je surf-buddies? Het resort heeft voor ieder wat wils. Van 2-persoons tot 6-persoons bungalows en van fitness tot wellness! De point break Panorama's is recht voor de deur, verder heb je zicht op zicht op hash-point en anchor point. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te doen… niemand hoeft zich te vervelen!

Surf Resort Taghazout

SURF ON!

Wil je graag alle locaties van Surfblend bekijken per doelgroep? Check dan hieronder!

Adults

Family

Juniors

Youth

Andere blogs