top
Hurley-boardshort-surfblend-seitenheader

Hurley Boardshort Give-away

Sjoerd Wesselink

Sjoerd Wesselink

Social Media Man

Gratis boardshort!

Twee weken geleden maakten we bekend dat we officieel partner zijn met Hurley. We hebben jullie toen in spanning laten wachten: ‘Keep an eye out at our Social Media’… Eindelijk, het wachten is voorbij! 

Iedereen die vanaf vandaag (30 maart) tot 30 april een surftrip boekt krijgt een Hurley boardshort, dus de hoofdboeker en alle reisgenoten! Voor de mannen hebben we de stylische ‘Phantom Block Party 2.0’ en voor de dames de ‘Supersuede Colin Beachrider’. De boardshorts van Hurley worden gemaakt van gerecyclede materiaal en dragen zo stuk voor stuk hun steentje bij voor een schonere toekomst! De boardshorts hebben een pasvorm waar je U tegen zegt en je voelt ze bijna niet tijdens het surfen wat voor meer bewegingsvrijheid zorgt! Een absolute must have voor de surf-fanaat of beach-chiller. 

Als je een boeking doet via onze website zie je bij opties ‘Hurley Boardshort’ staan. Klikt dit aan en vul later in de boeking de gewenste maat bij ‘opmerkingen’ in. Op die manier loop jij er deze zomer goed bij op de stranden van Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko. 

Het is niet mogelijk om de boardshorts te ruilen, dus check de maattabellen op de Hurley website om er zeker van te zijn dat hij goed blijft zitten! 

Mannen maattabel
Vrouwen maattabel

Deze actie loopt tot 15 april dus wees er snel bij!

Supersuede & Phantom Block Party 2.0