top
Girl-coaching-weeks

Girl Coaching Weeks

Girls-only Surf Coaching Weeks!

Coachings Week, wat is dat? 
We hebben inmiddels alweer heel wat succesvolle coaching weken achter de rug met Nederlands Kampioen Kasper Hamminga en Erik Ringelberg van de Dutch Surf Academy. Twee jaar geleden ontstond het idee om een girls-only week te organiseren met twee Nederlandse top-surfsters. Tijdens deze weken word je intensief begeleid om jouw surfskills naar een volgend niveau te tillen. Denk aan intensieve coaching op het strand, persoonlijke tips en tricks en video-analyses. Het is een enorm leuke, intensieve en leerzame week die ervoor zal zorgen dat surfen nooit meer hetzelfde zijn!

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen die down the line kan surfen, zowel naar links als naar rechts. Je hoeft dus absoluut geen pro te zijn, maar voor totale beginners is dit zeker ook niet bedoeld. Je moet dus wel een klein beetje ervaring meenemen en in staat zijn om een ongebroken golf te kunnen surfen. Enthousiasme is de belangrijkste factor, want je zal veel uren in het water liggen!

Girls Coaching Week?
Yes, 100% LADIES ONLY! Deze week is alleen bedoeld voor dames. Vergeet het testosteron, alpha-gedrag en stoere verhalen, maar samen met andere super gemotiveerde dames werken aan jouw surfskills in een schitterende omgeving!

Surfblend-surfcamp
Julia_Bali_Wouter

Wie zijn de Coaches?

Julia van Rooij
Geboren tussen de koeien van Groningen, was het niet heel vanzelfsprekend om te gaan surfen voor Julia. Met een vader als marine-bioloog en een moeder verslaafd aan de zon, werd ze elke zomer verwend met vakanties naar de mooiste duikbestemmingen van Europa. Vanaf jongs af aan werd deze vakantie een soort zomer-traditie, tot het op een gegeven moment anders liep dan gepland. Het busje pruttelde en hield ermee op rondom Bordeaux. De dichtstbijzijnde kust plek was Carcans Plage, wat uiteindelijk de plek is waar ze voor het eerst de surfsport heeft mogen bewonderen.

Inmiddels verhuist naar Den Haag en vele wedstrijden later, heeft ze zichzelf een aantal keer tweede van Nederland, en Benelux kampioen mogen noemen. Momenteel is ze net terug uit Indonesië en hard op weg om zo goed mogelijk te kunnen presteren tijdens de Wereldkampioenschappen in Japan met team Nederland. Los van het surfen, vindt ze de natuur ook erg belangrijk. Hierom probeert ze naast vrijwilligerswerk ook een beetje bewustwording mee te geven tijdens haar avonturen via haar social-media kanalen.

Dominga Valdes
Geboren op Ibiza door een Nederlandse moeder en Chileense vader en opgevoed als een echte wereldburger. Dominga heeft Bali, Chili, Peru, Spanje en Nederland thuis genoemd.  Na 2 jaar met haar ouders over de oceanen te hebben gevaren, nam ze haar eerste surf les toen ze 13 jaar oud was. Nu 13 jaar later mag ze zichzelf 3 keer Nederlands kampioen, Benelux surfkampioen noemen en heeft ze wereldwijde shoots gedaan voor haar sponsor O'Neill. Wanneer ze niet thuis in de Noordzee in Scheveningen ligt, reist Dominga de wereld over als een echte zoutwaterziel op zoek naar perfecte golven.

Dominga-surfblend-surfcamp
surfblend-surfcamps

Wat, waar en wanneer?
De Girls Coaching Week vindt plaats van 10-17 oktober in de SURFinn in de Algarve Portugal! In principe word je ingedeeld in gedeelde kamers, maar op aanvraag is een privé-kamer voor jou alleen of voor jouw groepje zeker welkom. Stuur daarvoor simpelweg een mailtje naar ons en we regelen het graag.
Via deze link kom je op de pagina van de Girls Coachings Week en via deze link kun je je inschrijven. Let op, plaatsen zijn beperkt!