Hero image

Dagkampen bij Surfblend Surfschool

De leukste dagkampen vind je bij Surfblend!

Sinds enkele jaren organiseren we surfcamps met overnachting in Nederland. Vorig jaar openden we onze eigen surfschool op het zuiderstrand van Den Haag en deze zomer hebben we de school verhuisd naar de tofste beachclub van Nederland: Boca Grandi!

In deze blog willen wij je meer uitleg geven over het dagkamp en het verschil met het Juniorcamp in Nederland.

Dagkampen bij Boca Grandi

Met onze surfschool Den Haag zijn we onderdeel van Boca Grandi, een echte watersport beachclub opgericht door de mensen achter Kiteboardschool.nl. Samen met hen hebben we nu de handen ineeen geslagen om ook dagkampen te organiseren tijdens de eerste en laatste week van de Nederlandse zomervakantie.

Het team van Boca Grandi zorgt voor het reilen en zeilen tijdens deze kampen. Onze surfcoaches verzorgen alle lessen. Staan er even geen golven? Geen zorgen, er is altijd iets te doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld powerkiten, SUP-en, Archtery Tag of Beachgames doen.

Alle dagkampen zijn ALL-in, dus je hoeft zelf niets mee te nemen en aan niets te denken. Lunch, snacks, drankjes, alles is geregeld!

Dagkamp vs. Juniorcamp Kijkduin

We kunnen ons voorstellen dat het een beetje onduidelijk is wat nu exact het verschil is tussen Juniorcamp Kijkduin en de dagkampen. 

Wel of geen overnachting?

Wil je een kamp met overnachting? Dan ben je op het Juniorcamp Kijkduin aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een supertof kamp, maar overnachten is niet nodig of gewenst, dan kun je beter kiezen voor het dagkamp

Periodes

De dagkampen worden georganiseerd in de eerste en laatste week van de Nederlandse zomervakantie. Dat betekent de week van 11 juli en de week van 14 augustus. Het Juniorcamp organiseren we in alle weken van juli en augustus.

Programma

Beide kampen staan vol activiteiten, zelfs zonder golven is het een fantastische ervaring. Uiteraard is het programma van het Juniorcamp iets uitgebreider, aangezien de avonden hier ook inclusief zijn.

 

Hoe boek ik het dagkamp?

De dagkampen worden georganiseerd van maandag t/m vrijdag in de week van 11 juli en 14 augustus. Een kamp kost €250 voor 3 dagen en €350 voor 5 dagen. Het kamp start dagelijks om 9u en ophalen kan tot 17u30. Op vrijdag organiseren we een leuke BBQ tijdens het ophalen!

Klik hier om meer te weten over de dagkampen en hier om direct je plekje te reserveren!

Laat je inspireren!