Corona Flex Pack

Vakantie boeken met garanties

Het seizoen van 2020 is voorbij en door het Corona-virus kijken we terug op een zeer bewogen jaar. We werden plots geconfronteerd met het Corona-virus, vooraf hadden we nooit kunnen bedenken welke invloed het zou hebben op het alledaagse leven en onze geliefde vakanties. Gelukkig hebben we alsnog een hoop blije gezichten mogen verwelkomen op onze camps en in onze huizen, met en zonder mondkapje.

Wij zijn ons team op locatie enorm dankbaar voor alle positieve vibes die zij voortbrengen, maar willen vooral jou als reiziger bedanken voor je vertrouwen in Surfblend!

Voor alle komende vakanties houden we zoveel mogelijk rekening met de Corona-maatregelen, maar zoals voor ons allemaal blijft het onzeker hoe het virus zich zal ontwikkelen. Om jou de controle terug te geven over jouw vakantie plannen bieden we je graag zekerheid in de vorm van het Corona Flex Pack.

Corona Flex Pack, kies voor dubbele garantie

Voor €39 per persoon of €89 per familie geniet je van twee garanties:
 

 1. Omboek-garantie
  Je mag je reis zonder extra kosten omboeken naar een andere periode of bestemming. Dit kan tot 6 weken voor vertrek en is dus altijd zonder administratieve kosten. Een eventueel prijsverschil tussen het oorspronkelijk geboekte pakket en de nieuwe boeking wordt verrekend.

   
 2. Cashback-garantie
  Geldt er een negatief reisadvies zoals code rood in België of code oranje in Nederland voor jouw bestemming? Of kun je niet reizen doordat het land van bestemming jou door Corona niet toelaat? Dan garanderen we een volledige restitutie van de reissom (exclusief de kosten van het Corona Flex Pack). Optimale garantie, ongeacht wat de regelgeving omtrent pakketreizen nog gaat brengen.
   

De Corona Flex Pack is geen vervanging van de reis- of annulatieverzekering. Deze bieden we nog steeds aan in samenwerking met onze partner VAB. Wil je meer lezen over deze verzekeringen, lees dan de uitgebreide blogpost over de verzekeringen, die vind je ook onderaan dit blog terug.

LET OP:

 • De Corona Flex Pack dient op moment van boeking worden bijgeboekt, dit kan niet later worden toegevoegd.
 • Bij terugbetaling van de reissom wordt de kost van de Corona Flex Pack ingehouden. 
 • Family Flex Pack is geldig voor gezinnen met minderjarige kinderen

Andere blogs