top

Geschiedenis & Filosofie

Surfblend startte in 1999 met een groep vrienden en enkele tentjes in de duinen van Moliets. De eerste jaren was het een heel klein camp, maar langzaamaan groeiden we steeds groter totdat we het tijd vonden om een extra surfcamp te openen in Zarautz (Spanje). Vanaf toen is het snel gegaan en weten steeds meer jongeren, families en groepen de weg naar onze bestemmingen te vinden!

De sfeer van het eerste jaar leeft nog altijd op al onze camps en daar zijn we enorm trots op! Dit gevoel willen we ook behouden en gebruiken als 'Surfblend philosophie'. Een hele grote factor die hieraan bijdraagt is onze geweldige crew, een grote bende van prachtige mensen en vrienden die elke zomer weer alles geven om Surfblend te maken tot wat het is. Elk camp wordt zorgvuldig opgebouwd om geselecteerde locaties, nooit ver van het strand en op een unieke spot. Zo heeft ieder camp zijn eigen sfeer en cultuur, maar zal je altijd weten dat je op een Surfblend camp verblijft.

Voor wie?

Surfblend is er voor iedereen, dus zeker niet alleen voor de doorgewinterde surfers. Sterker nog, het overgrote deel van onze gasten heeft nog nooit op een surfplank gestaan bij aankomst op een van de camps! Onze surf coaches zorgen ervoor dat je binnen no-time de eerste stappen kan maken in het surfen en je tijdens het leren nog eens super goed vermaakt.
Binnen Surfblend kennen we enkele specifieke doelgroepen die we onderbrengen onder verschillende thema’s:

Junior: volledig begeleide surfcamps voor 12-16 jaar.
Classics: surfcamps voor jongeren, vaak vanaf 16 jaar.
Premium: mooie en bijzondere bestemmingen, vaak vanaf 18 jaar.
Family: concepten die zeer geschikt zijn om met de hele familie te beleven.
Groepen: Scholen, bedrijfsgroepen of grote vriendengroepen. Voor elke groep een op maat gemaakte reis.

Door wie?

Zoals al eerder gezegd zijn we niets zonder onze geweldige crew die in het seizoen ervoor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zij zorgen voor animatie, eten, surflessen, logistiek en service. Daarnaast werken we jaarrond met een jong, dynamisch team aan Surfblend. Iedereen van het vaste team heeft op locatie gewerkt en weet dus precies wat er nodig is om onze gasten het beste te kunnen bieden:

Sinds jaar en dag staat Joeri zijn leven in het teken van snowboarden en surfen.
In 1999 legde Joeri de fundering voor wat Surfblend vandaag de dag is geworden en sindsdien organiseert hij ieder jaar weer met plezier de Surfblend camps. Surfblend is inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie waar Joeri mede eigenaar van is, toch wordt er altijd tijd gemaakt voor een surfsessie en is Joeri dus met vaste regelmaat in de line-up te vinden.

Samen met Joeri stond Eric aan de beginselen van Surfblend, wat maakt dat de twee elkaar door en door kennen en samen eigenaar zijn van Surfblend. De Rotterdamse Eric is met zijn ondernemende geest altijd bezig met wat de toekomst voor Surfblend in petto heeft. Hij en zijn telefoon zijn onafscheidelijk, maar dit neemt niet weg dat hij zijn telefoon zo nu en dan inruilt voor zijn dikke shortboards met genoeg volume voor een kerel van zijn formaat. Niet alleen surft Eric in Frankrijk en Spanje samen met de Surfblend crew en gasten, maar ook in Nederland ligt hij regelmatig in het sop!

Ooit mee gegaan op vakantie als gast, jaar daarop als crewlid en inmiddels gegroeid tot operationeel manager van Surfblend. Niet alleen wordt er met plezier tijdens de zomer aan Surfblend gewerkt, ook tijdens de winter vervult Evert een vaste positie in het Surfblend team in Antwerpen. Wil je graag deel worden van de crew, dan moet je bij Evert zijn. Tijdens de zomer vind je hem op een van de bestemmingen van Surfblend, in het water of in zijn auto wat hij gebruikt als mobiel kantoor.

De Antwerpse Stijn is door de jaren heen een echte Moliets local geworden en kent alle ins- en outs van deze bestemming. Tijdens de zomer stuurt hij het team aan en regelt hij alles in Moliets. Dit neemt echter niet weg dat hij vrijwel iedere dag geniet van de pracht van de beachbreaks langs de Franse kust. Ook na de zomer is Stijn deel van het Surfblend team en werkt hij met passie voor dit merk. Er is echter maar 1 passie die bijna zo groot als Surfblend is en dat is de 'Royal Antwerp Football Club' waar hij regelmatig in het stadion staat te schreeuwen.

De oerhollander Sjoerd is een nieuwe toevoeging aan het vaste team van Surfblend in Antwerpen, maar dit betekent niet dat hij nieuw is bij de organisatie. Sjoerd is al 3 jaar werkzaam als crew op de bestemmingen van Surfblend, waar hij de party's voorziet van de nodige beats. Van swing tot techno en hiphop tot oldschool tunes, Sjoerd zorgt ervoor dat de heupen los komen. Daarnaast is hij de persoon waarmee je een babbeltje kunt doen als je contact opneemt met onze klantenservice.